Ahojte plánujeme druhe bábätko a mňa už chytá depresia z mena .Pre našu prvú to bol boj.Ja som mala ešte pred dcérkou vybrané meno Hana ale potratila som a keď som ostala tehotná s našou vymodlenou Leušku tak Hanu som už nemohla dat .Ani neviem prečo či hormóny somnou mávali ale mala som také čudné vyčitky. No teraz keď premýšľam nad menani tak nič sa mi nepáči a keď áno tak v rodine ich už máme a s rodinou sa stretávame pravidelne .
Pre chlapca mam jedno jediné meno Lukáš
V rodine mame (Klára,Terezka,Tomáš,Júlia,Ivana,Lenka,Martin,Adrián,Adriána,Timea,Natalia,Leo,Svea,Petra,Kristina,Jakub,Simona,Branislav,Andrej,Erika,Patrik,Katarína)
Ja by som dala aj Hanu ale neviem keby som ostala tehotná čo to somnou porobi
.
neviem keby som ostala tehotná čo to somnou porobi - ty nie si tehotná? Ak nie si , tak načo táto téma?
A čo je na tom ,že v rodine má už niekto meno a ty by si chcela také isté? Máte rovnaké , priezvisko, rovnakú adresu bydliska.... ? u nás sa mená bežne vrodine opakujú napr. Eva, Mária, Marián, Jozef, Anna.... každý si dal aké sa mu páčilo...
@basska23 Tímea.
a Anna?
Kolke mali pripravene mena a ked v porodnici uvideli, napadlo ich hned nieco iné
Simona, Nela, Sandra, Vivien, Nicol, Izabela, Laura, Karolina, Klaudia, Karin, Liana, Lilien, Ciara, Yasmine, Zara, Miriam, Leyla, Elissa, Dominika, Diana...
Lukas, Lucas, Marek, Mario, Adam, Patrik, Nicolas, Sebastian, Tomas, Marco...
ved je vela krasnych mien, mne sa paci napriklad chlapcenske aj Patrik a dievcenske Beata 🙂
Tak nechaj vybrat manzela alebo Leu. Snad sa k niecomu normalnemu dopracuju.
Ela
Lea a Ella😃 podla mna kratke mena su užasne
Ela, Liliana, Mia ? 🙂 Je ich veľa pekných 👍
Ja by som Hana už nedávala. Čítala som, že aj dieťa, ktoré sa nenarodí, má v rodine svoje miesto navždy...
@basska23 Bea 😜💙👍🙂
Ja mam dcérku Leu a druhe mena som mala vybraté Lujza a Teo, a mam Leu a Tejka
@barbie1981 krasne. Teo je len teo ci teodor prosim
Ahoj. Ja mám doma 5,5 ročnú Emu a 6 mesačnú Leu. Takže Ema a Lea. 🙂
@bejkidielko iba Teo
@basska23 Linda😀