Ktore mena sa vam pacia.neviem sa rozhodnut
David- Milan-Oliver
Jasminka-Gretka-Pavlinka
Dakujem za nazor
Milan pre chlapca.. je to také meno,že málo sa s ním človek stretne... a pre dievčatko sa mi páči Pavlinka 🙂
mne sa veľmi páči, ako v rodine volajú malých Milanov ako Minko 🙂 podľa mňa veľmi pekná prezývka.
Všetky, najviac by som dávala tiež Milan (Oliver je na každom rohu).... Konkrétne dievčenské Pavlínka (bola z našich vybraných čo sme chceli dať) ale aj Gretka je pekne. Avšak ja inklinujem k menám kvetovym (Greta, Markéta, Margaréta... Mne sa neskutočne ľúbia, škoda že muž ich rázne odmieta) 🤣
Oliver a Jasminka☺️
Náš syn je Milan (Milanko, Minko, Miňo), v škôlke jediný a meno znie pekne v každej verzii 🙂 a dievčenské Grétka, ale preto že mne sa veľmi páčilo ale neprešlo u manžela 😅
David a Gretka
Oliver, David Jasminka
asi som jedina ktorej sa meno Milan nepaci a priapada mi take "nemuzne" 😃
Za mna Oliver a Jasminka.
Oliver a Jasmina
Milan a Greta
Oliver a Jasminka
Zaujal ma vyber mien😊 ja mam dceru Gretu a ked raz bude chlapec bude David. Cize za mna top kombo🥰
Oliver a Jasmína. Ja som chcela Jasmínku ale nepreslo mi to🙂 krásne meno
Milan a Pavlína 🙂
Milan a Jasmina
Oliver, Jasmina, ale aj Milan je pekné
Oliver a Pavlinka 😍
@babulkomale ani mne sa nepáči Milan, za mňa David a Jasminka
Milan
Dakujem zienky.uz som to skresala na milan gretka a pavlinka.kedze este neviem ake pohlavie to bude mam cas.doma uz je agatka a leonard
k Agátke sa Grétka hodí. 🙂
@michellemary hej presne, ale teda ak by bol chlapec, tak Milan k Leonardovi sa nehodí absolútne
Milanko a Pavlinka.....my mame doma Marián, Veronika a Juraj
To je krásne Agátka, Grétka & Leonard...pochvala za vyber mien
@greta2017 vy ste 2 Grety? ciže aj ty aj dcera.A si krstena Greta či Margareta? Mne sa pačia oba varianty.My sme mali v našom + vedlajšom vchode 3 Gretky
@karolinakr nie nie ja nie som Greta ani Margareta 🙂 nedala by som dcere rovnake meno ako mam ja a ani synovi ako ma manzel. Nemam rada tento zvyk. Mne sa Greta meno paci uz asi 10-11 rokov. Ale poslednu dobu sa s nim roztrhlo vrece...
Milana mam svokra a muza... ked sme čakali prveho syna tak s nadejou ratali s tym ze ved Milan nie?a ja v duchu ze co vam uz vsetkym sibe?😂😂😂tolko krásnych mien ma kalendar a budeme davat len jedno dokola😃😃starsi je Oliverko,dovtedy som o tom mene ani nepocula a zrazu vsade kde sme sa pohli... na ihrisku, u dr v cakarni atd... ak ti to nevadi..nam nie😊 je to krasne meno.a druhy syn je Viliam.a toho sme zatial nikde nestretli 😂2 poznam ale to su stari chlapi.aj v porodnici mi povedali ze take veru uz davno u nich (tn) nepoculi.😊pre dievca pavlinka, gretka.
Milan a Pavlínka 🙂, prípadne Dávid a Grétka.