Ahojte. Zamýšľame sa nad krstnym menom nášho druhého dieťaťa pravdepodobne to bude chlapec sle nieje to ešte 100% potvrdené prvyl syn bude mať 2 roky volá sa Damián (Dado) ktoré meno by popri ňom bolo fajn? Úplne klasické ako Martin, Peter a podobné moc nechceme ani Katarína, Kristína atď…ale na druhej strane ani nie typu Mateo, Amy a proste niake exotické. Za každé meno budem vďačná 😇
Dávid
Damian a Marian. Dado a Majo 😀
Adrian, Kristian, Sebastian su podobne
Tymián
@ivka225 nájdem tymiána v kalendári fešanda? Určite by si tak pomenovala svojho potomka
A dievcenske Adriana, Melania, Karolina, Viktoria -mena s dlznami a napr. Dorota, Dária - mena na D
@54tinka54 to by sa asi plietlo Damiána voláme Dado a Dávida by sme volali asi Dodo
Damián + Kristián
Daniel
Ja inak nerozumiem, naco davat dietatu meno, ked ho aj tak volate inak. Ja vsetkych volam normalne ich celym menom.
Dado a Dodo, ani by mi nenapadlo, ze za tymto sa skryva Damian a David.
Šimon, Simon
Timotej :D mala by som Damiho a Tima :D
Možno Damian a Adrián,alebo Lukáš,Damian a Tomáš
Fabián
Damián a Alex 🙂
Dodo je pokiaľ viem skomolenina mena Jozef, nie David 🙂
A takisto Dado je skôr Daniel, ale tak vaša vec ako ho voláte 😀
@tahomi toto tiež nepochopim... a ešte Kiko, Fifo a pod.... otras.
@andreakotesova dobre ale nepýtala som sa ako je otrasné volať dieťa ale na niake mená pre inšpiráciu. Veď je to na každom ako volá svoje deti
@54tinka54 správne niesme všetci rovnakí, každému sa páči niečo iné
Lenox
Môj syn sa volá Dean . Keby mám ešte jedného syna páčilo by sa mi k nemu Damián.
Erik
Dominik - Domi
Alebo Sebastian sa mi hodí k Damiánovi
Daniel
@macka9 dufam, ze ma k tomu menu adekvátne priezvisko.... lebo taky Dean Slaninka, ci Šošovička... nič moc 😅
Fabián
Kamoška dala mena Damián a Adrián 🙂
Sebastián, Viliam, Oliver, Kristián, Elisabeth,