Viackrát padla táto otázka v jednotlivých diskusiách, tak ju dávam osobitne... Mali ste tu napríklad založenú tému a rozhodli ste sa podľa odpovedí užívateliek? Alebo vás ovplyvnil tip na meno od nejakej anonymnej maminky? 🙂 Alebo sa vám podľa toho zmenil názor na nejaké meno?
Nie nedala. Hlavne som ho tu ani nekonzultovala. Pri robení dieťaťa sme boli dvaja, pri výbere mena sme boli dvaja. Nikto iný do toho nemá čo pchať nos
Zistila som, že mam odlišný vkus ako 90% užívateliek MK, dokonca 95% by som povedala, take najobľúbenejšie mená mi nič nehovoria0
Ja som tu podobné témy nedávala, v menách som mala od začiatku jasno a riešila som s ich s manželom.
Tiež mi to príde trápne sa to.tu vypytovať a určite by som sa neorientovala podľa odpovedí žien na MK.
Možno robia len štatistiku.
v zivote by mi nenapadlo zakladat temy na 90% tem, ktore tu denne su 🤷♀️ a toto je jedna z nich, meno dietata som riesila s jedinou osobou, ktora bola relevantna pre rozhodovanie a to je moj manzel
@takajedna Nevidím nič trápne na zakladaní takej témy. Ako fakt, je mi to jedno. Nezaujíma ma to, tak neotvorim. Verím, že sa ženy nepytaju preto aby im niekto vybral meno ale preto že toho majú plnú hlavu a potrebuju to vypustiť. Prípadne čakajú inšpiráciu. Inšpirácia neznamená že niekto iný vyberá za ne. To potom možme povedať že aj kalendár za ne vyberá. Može tu padnúť meno ktoré ešte nepočuli a bude sa páčiť viac. Alebo sa môžu dozvedieť nežiadane a časté prezývky o ktorých nevedeli a ktore by sa dozvedeli neskôr keď už by bolo neskoro. Ano, meno vyberaju rodičia ale nosiť ho bude dieťa celý život. Napr. rodicom sa bude páčiť Kunikunda, lebo babička sa tak volala. 99,9percent tu bude prosiť aby to dieťaťu nerobili, tak sa pozastavia, že asi nie teda. Verím že existujú ludia čo neznášajú svoje meno, hanbia sa za nho ale hlavne že rodicom sa páčilo... Môžu tu padnút aj zaužívané skratky o ktorých tiež nevedeli prídu im milé a to im pomôže vo výbere keď sa nevedia rozhodnúť. Nevidím nič trápne a zle v zakladaní takýchto tem.
Mám rada také témy,aspoň viem ako na meno ostatní reagujú.
Nemyslim si, ze pricetny clovek vybera meno pre svoje dieta na zaklade internetovej diskusie ako si to niektore komentujuce myslia. Jendoducho ich zaujimaju nazory, chcu vidiet aj iny, nezainteresovany pohlad a nazor. To neznamena, ze sa na zaklade neho rozhodnu.
uprimne.. nic proti takymto temam.. ale mne by nikdy nenapadlo konzultovat meno svojho potomka na diskusnom fore 🤷♀️😁