Vase nazory? Alebo mate/poznate niekoho s takym menom?
je to pekne meno, dobry vyber👍
Ja by som dala keby mám ďalšieho syna.bud Mikuláš alebo Ján.Mikuláš bol môj starý otec,aj jeden známi je Mikuláš,toho volajú Miki.
Mojej kamarátky sestra má syna menom Mikuláš. Volajú ho Miki je to celkom milé. Ak to meno sedí s priezviskom a zhodnú sa na tom obaja tak prečo nie ?
Ano,dala,je to pekne meno,nie tak caste a paci sa mi prezyvka Miki
áno, my máme v rodine Mikuláša.. je to vzácne meno, no nie každému sa páči.. ja to fakt o osobnej preferencii
Nie, nepaci sa mi to meno.
Nie nedala
Môj muž aj syn sú Mikulášovia. A ja som tým pádom pani Santova 😆 Mne sa to meno páči, klasické a zároveň neotrepane...❤️
Nie
Nie
Nie, nedala...
Nie
Nie je to škaredé meno, ale nedala by som. Tiež čakám chlapca a snažím sa nájsť také meno, ktoré je trošku viac univerzálne, keď náhodou bude chcieť ísť niekedy žiť do zahraničia. Tak isto sa snažím hľadať meno, kvôli ktorému nebude musieť nejako trpieť narážky kamarátov a tak. Ale ako píšem, je to pekné meno.
Nie... lebo príliš často pozerame Profesionálov 🤣 ( bol by z neho Miki Hritz)
Nikdy.Vsetky deti sa mu budú vysmievat
Nie
Dala by som Nicolas-Nikolas
Brat mojej kamarátky je Mikuláš. Ma uz svoju rodinu a jeho syn , cerstvy škôlkar je tiez Mikuláš. Oboch volajú Miki a nikdy sa im nikto pre meno nevysmieval.
pekné meno, dala by som 🙂 Máme rodinného kamaráta čo sa tak volá, nikdy mi to meno neprišlo čudné ani zvláštne a už vôbec nie ako dôvod na posmievanie. To sa skôr pozastavím nad skomoleninami rôznych cudzokrajných mien, hlavne ak majú typické slovenské priezvisko.
nikdy, poznam jedneho mikulasa a cely zivot trpel..prezyvali ho, deti sa mu vysmievali
svokor je Mikulas a mne sa to velmi paci aj som chcela, aby sa maly volal po nom ale manzel si vybral Miska
Mne sa velmi paci, mali sme vybrate pre chlapceka, aj sa nam velmi hodi k priezvisku. Ale narodila sa nam Alzbetka 🥰
Nie
Nedala by som