Ahojte. Ak by ste mali uz doma syna Dominika a cakali by ste dievcatko, dali by ste meno Dominika alebo je to podla vas uletene mat doma takto muzsku a zensku variantu toho isteho mena u deti? Dakujem za nazory. 🙂
Ver či nie, ale vo Vajnoroch pri BA žijú dvojičky, ktoré sa volajú Dominik a Dominika ❤️❤️
Asi by som nedala 😀 ale ak sa ti to velmi páči tak prečo nie 😀
Ja by som nedala, nenazvala by som to asi úplne uleteným, ale osobne by som nedala žiadne podobne znejúce mená, ani rýmovačky, iné iba v jednom písmenku atď 🙂
ak by boli dvojicky chlapec-dievca tak si to viem predstavit :D inak asi nie
Moja sestranica dala meno roman a romanka 🙂...daj ako ty chces....len ked budes kricat domi alebo tak pridu asi obaja
Ja osobne nie, ale ja ani zvlast toto meno. No uz len z praktickeho hladiska je to podla mna nie stastna volba, ale pokial ty mas k tomu menu nejaku extra velku citovu vazbu tak budis, je to koniec-koncov tvoja vec 🍀
Nedala. Kreativita nula bodov. Nemusi to byt exotika, ale toto je fakt v style wtf.
Nie, nedala by som.
A pritom je toľko pekných dievčenských mien...
Nie nedala, stačí ze mame s manželom rovnaké mena (teda ženský a mužský tvar)
Nedala by som.ak chces meno na D,daj Diana,Daniela atd.
Jedine keby sa narodili obaja v nedelu a v Taliansku.
Nie nedala, sú prílis podobne....ako ich budeš volať , odlišovať? Ako ich bude volať rodina, okolie ? Ja mám netere Žofia a Zoja (a Zuzka) a keď niečo potrebujem že u nás vystrájaju na dvore s mojimi deťmi tak zvyšim hlas nech ma počujú a stalo sa mi že som to skomolila na Žoja...a sestra povedala že také podobne by im už nedala...
Nie, nedala by som ...
Nedala by som takto rovnake mena
Nie, nedala. Podľa mňa zbytočné komplikácie v každodennom živote. Napr. hovoríš manželovi: "Neviem, opýtaj sa Dominika." Dominika z izby: "čooo? Volala si ma?" Atď.
nie
Švagrina má Patrika a Patríciu. Akosi sa nad tým nikto nepozastavuje a niesu ani dvojičky. 🤷
Nie, jedine ako druhé meno a prvé by mali každý iné.
Nedala by som. Ja poznám súrodencov Martina a Martinu a potom ešte Doriana a Dorinu, a tiež mi príde čudné.
V pohode 🤗👍
Nedala by som nikdy 🙈🙈🙈
ja by som nedala 🤷♀️
nedala, uplna blbost
Syn má spolužiaka a spolužiačku dvojičky a volajú sa Dominik a Dominika 🙂 mne to vôbec nepríde uletené 🤷♀️
Nie
@bolarazjedna my máme s manželom rovnaké mena a ešte aj bratova priateľka sa volala rovnako ako ja a švagor ako manzel. No cele zle...to bolo len a ktory/ktorá?
Je vec teba a tvojho manžela, nie báb na MK, rob ako to cítiš ty a daj meno, aby sa vám páčilo... Naše dieťa to nebude
Ahoj.nedala by som,znama má mužskú a ženskú verziu, neviem si na to zvyknúť.konkr.mena nenapíšem.
Ale veď keď tebe sa to páči,nedaj sa ovplyvniť