Dali by ste dieťaťu meno ktore je v kalendári v den kedy ma vás ex narodeniny? 😃
Zatiaľ tehotná nie som ale vybraté mena mám pre chlapca aj dievčatko no a práve tých dievcenskych sa mi páči tak strašne malo, najviac toto.
Vsak to je ex, v podstate uplne cudzi clovek. Ci to citis inac?
Ano, co tam po ex. Poznam baby ktore dali synovi meno po ich byvalom
@chanel_c ak mali v tom čase aktuálneho partnera?
@viestta ako to povedať krátko a všeobecne, vždy bolo medzi nami niečo nedokazala som sa celkom odstrihnúť ale to nič nemení na tom že mam svoj život a spolu už nebudeme. Čiže nie je to osoba uplne zabudnutá, možno by to on bral ako naschval a môjmu priateľovi by sa to určite nepáčilo ale on nevie kedy ma ex narodeniny. Takze toto sa vo mne bije
Nepisem o zabudnutej osobe, ale o tom, ze teraz to je uz cudzi clovek, s ktorym ta spaja akurat tak minulost. A ak by tvoj terajsi cez toto riesil tvoju minulost, tak tam to tiez nie je v poriadku
Ex je minulosť, tak čo riešiš? Keby sa mi to meno páči, tak si ho dám a ex by možno porazilo :D :D
Vzhľadom na tvoje ďalšie komentáre, ak by to v tebe malo vyvolať to, že pri každých meninach svojho dieťaťa budeš myslieť na svojho ex, tak to radšej nerob 🙂 mne napr. pri výbere mena dieťaťa ani nenapadlo či spadá/nespada na sviatok nejakého predchádzajúceho partnera 🙂
Tak toto musis velice spekulovat, kedy ma narodeniny ex a teda ze tam su meniny 😂 Keby mam este na toto prihliadat, tak nas syn v brusku fakt ostane bez mena...
Meno by som nedala, ale to kedy sa narodil by mi uz bolo ukradnute, ak by v ten deň bolo meno, ktore by sa mi pačilo 🥰
Ešte nad menom by som sa pozastavila, ale riešiť meno, ktoré je v deň exovych narodenín? Akú to ma súvislosť? Veď v ten deň sa mohlo narodiť aj 100 iných ludi, nie len tvoj ex. Ja už ani neviem, kedy mal ex narodeniny, nie že by som ešte rozoberala, ci náhodou to nebolo v deň, keď by malo meniny moje dieťa 🙈🙈
@nikolani presne, radsej nech s terajsim ani dieta nema, lebo toto bude voci terajsiemu krute, ze nerozchodila ex
@nikolani ono mne sa to meno začalo páčiť len donedávna a nevedela som v aký deň je v kalendári až keď som sa pozrela a bol to ten dátum 😃 ( viem v aký dátum ma ex narodeniny ale nepamätám si u každého aké meno je vtedy v kalendári, tak dlho sme spolu neboli )
@jaskolka neviem rozmýšľala som nad tým že bývame v rovnakom meste poznajú nás tu dostane sa to ku nemu 😃 a bolo by nefér asi voči partnerovi že by som mu o tom nepovedala lenže ten by to meno automaticky vyškrtol
@mk1111111111 nie že nerozchodila už dávno spolu nie sme ale môj partner ho istým spôsobom neznáša ( toto neriesme sme ľudia takí aj takí niekto exov berie v pohode niekto sa robí že ani neexistovali) takze keby vedel že v ten deň ma on narodeniny bolo by to asi blbe. A zase keby mu o tom nepoviem cítila by som sa tiež zle😃 ešte ku ex, ani jeden neplánuje s tým druhým byt alebo niečo ale istým spôsobom ho budem mat vždy rada to sa nezmení. Ak by sa to bralo ze som sa nepriniesla potom by som musela byt už navždy sama a nezaložiť si nikdy rodinu ani nič pokial by to nebolo s ním
riešiš kraviny, tehotná nie si, dievčatko možno ani nebudeš mať, to nemôžeš vedieť a vešať takúto kravinu partnerovi na nos🙈je načo dobré
Je v zásade jedno ako si sa k menu dostala, ak to v tebe má vyvolávať spomienku na ex, tak to radšej nechaj tak. Pripadne ako píšeš niekde v komentoch, že sa obavas že by sa to "roznieslo" po meste (až k bývalému) a očakávala by si nejaké podpichnutia na túto tému od kohokoľvek, tak to prosím z úcty k svojmu aktuálnemu partnerovi naozaj nerob. Dostávalo by vás to do nepríjemných situácii a mohlo byť zdrojom konfliktu medzi vami
Ja by som síce nedala, lebo mám syna a ex sa narodil v deň, kedy je v kalendári ženské meno 😁, ale ináč absolútne v tom nevidím problém. Ani by mi nenapadlo sa nad niečím takým zamýšľať.
Neklam samu seba, nerozmyslala a nepisala by si o tom uz teraz, ked este ani nie si tehotna. O 8.50h pises, ze si sa nedokazala odsrihnut. Tak neviem, preco sa klames
to len ja som taka blba ze nechapem? kokos rozmyslam tak nad tym ze ja poznam len dve muzove byvale (z neviemkolkych) a nemam ani potuchy kedy sa narodili a je mi to ale ze uplne u prdele. ja si dokonca nepamatam ani narodeniny svojich byvalych. vobec netusim ci sa meno jedneho z nasich deti nebije s nejakym takymto datumom. nikdy mi to nenapadlo a nikdy by ma to ani netrapilo. uplne neskutocny problem. myslis si ze by tvoj sucasny partner riesil takuto debilovinu? ale ked to riesis ty pre teba je on ocividne este velmi dolezity inak by ti to absolutne nenapadlo.
navyse kym budes tehotna moze sa ti pacit uplne ine meno. proste sa na toto uplne vykasli.
Pri vybere mena som sa nad týmto absolútne nezamyslala
@mk1111111111 a prečo nie? Ľudia ktorí ešte nemajú dieťa nemôžu mat vybraté mena ktoré sa im pacia? Samozrejme sa to môže časom zmeniť ale napríklad pre chlapca mam vybraté meno už niekoľko rokov, pre dievča sa mi niektoré páčili a potom prestali a momentálne sa mi už dlho páči toto meno
@h2 áno takto to myslím ex je narodený v deň kedy je v kalendári ženské meno ktoré sa mi už dlhšie páči
Možno sa to zmení kým reálne budem tehotná a bolo by to fajn 😃 ale zatiaľ vyhrava nad inými
Hlavne o to mi ide aby môj partner to nebral ako nejakú spomienku alebo niečo čo by malo pripomínať ( pravdaže keby som mu o tom povedala)
Očividne k nemu stále niečo cítiš inak by ťa ani nenapadlo riešiť kedy má narodeniny.
nemám problém, vyrobím si... rob radšej niečo užitočné, nebudeš sa tak nudiť
Véd terajšiemu nemusíš každý rok pripomínať ze tento deň by mal tvoj ex narodeniny.... Ex je ex. A okrem toho pamätám si narodeniny len jedného ex aj to len preto ze mame spolu dieťa. A kým bolo vo veku ze si dátumy nepamätalo tak aby sa nezabudlo. Teraz je už vo. Veku kedy si to dieťa pamätá tsk dat exmanzela neriesim
Skôr si myslím ze nie si ešte úplne vysporiadana so vzťahom k ex.
Ja ani neviem kedy majú moji ex narodeniny. To vážne riešiš? Asi nie si celkom vyliečená...
Určite, ak by sa mi páčilo, nebolo by v deň narodenin dietata, tam by ho dostalo. A prečo by som to partnerovi mala hovoriť kto kedy mal v minulosti mojej národky nechápem. Nehovorila by som. Ja osobne napr by som kľudne dala chalanovi meno po ex :D lebo sa mi tie mena páčia.
Ja len tak úplne pomimo spomeniem, že moja dcéra sa narodila ten istý deň ako bývalá môjho muža. 😂
A načo by si o tom svojmu terajšiemu partnerovi hovorila? Akurát by si mu tým dala najavo, že bývalého máš stále v hlave. Akože, naozaj, naozaj, si nemyslím, že to meno by ti ho malo pripomínať len preto, že je v kalendári v deň jeho narodenín.
Áno.