Ahojte prosím o pomoc s výberom mena pre dievča
1. Dajana
2. Dária
3. Rebecca
4. Kimberley
Ktoré sa Vám najviac páči?
Pripadne iné meno, ktoré nemá každé 2 dieťa...
Hm, Dajana
Daria je podla mna dost dobre
Ja som dala Rebeka, ale to meno ju aj úplne vystihuje😂😂😂
Dajana
Daria znie celkom zaujimavo.
Dianka by mohla byt fajn, Dajana a zvysne dve sa mi nepaci
Uz cakam kedy tu niekto zacne so "slovenskymi" neexistujucimi menami 😅🤣
Zalezi od toho, ci sa ti pacia aj zdrobnelinky toho mena.
Dajana - Dada? Dadka?
Daria - Ria? Riuska?
Rebecca - Beka?
Kimberley - Kim?
Nepoznam nikoho a takym menom cize neviem ani ako ich podomacky nazyvaju, kazdopadne my mame Emily. Nie az tak obvykle ale nie tazke na pisanie a vyslovnost, ma vela zrobnelych podob, celosvetove.
Nechcela som meno s "r", lebo v skolke bolo dievcatko "Jebeka" 😄 keby som mala druhe, bola by to Aurelia - Aura Aurinka.
Rebecca
najviac sa mi paci asi Dajana aj Daria je zaujimave.... rebecca sa mi nepaci z osobnych dovodov, takze k tomu sa neviem vyjadrit (ale skratka Becca sa mi paci) a Kimberley je sice pekne ale ak nezijete v zahranici tak by som ho nedavala (nie som zastanca slovenskych mien, ale toto by jej asi nenapisali nikdy spravne)
rebecca...z tých najkrajšie...jednu poznám,volajú ju beky alebo becca
Dajana je asi naj z týchto za mňa. Mne sa celkom zapáčilo aj meno Thia ktoré dala kamoška dcére.
Rebecca (aj keď ja by som dala normálne "Rebeka"), ale hlavne nie Kimberley, tie ostatné sú ešte ok
Ver tomu,ze v rocniku 2020 by si ani vela Katarin nestretla ;)
Osobne max ta Daria. Podla mna nejake Kimberley je skor na romsku osadu, zial.
Ake ma malokto: ja som mala prichystanu Alicu, no mame chlapca
Daria
Dajana pekne....
Daria?kamarátka ma psa dariu....
Rebecca pekne....
No jednoznačne posledné slovo máš ty....tvoj výber...ty musíš vedieť...prajem všetko dobré...😊😊😊
Určite Dajana. Veľmi pekné meno.
Daria je nádherné ❤️ ja som chcela mať dcérku s dvoma menami - Helena Dária
Daria je podla mojho nazoru najprijatelnejsie z uvedenych, Kimberley otras.
Co sa tyka mena Rebecc(k)a nepaci sa mi vobec. U nas sa pouzivalo ako nadavka (Ty si taka Rebeka! = zla, drza, neposlusna, papulnata).
Mne sa pacia mena ako Tamarka, Simonka, Johanka, Kristinka... Jemne, zenske... Neviem, ci ma take kazda druha (najcastejsie mena su asi Ema a Sofia), ale kazdemu bude hned jasne, ze volas na cloveka, nie na psa, macku... Alebo ze nehovoris o deke pripadne vlozkach ale o dietati.
Mozno som drsna, ale nerozumiem celkom tejto potrebe odlisit sa... Tak daj meno Kunigunda a budes mat istotu, ze budes mat original 😉
A tiez nechapem tymto anketam o mene na verejnom fore. Urcite mas medzi menami, ktore zvazujes favorita aj take, ktore sa ti paci najmenej... A co das teraz dcere povedzme meno Dajana, ked tu ziska najpozitivnejsi ohlas, hoci u teba je zo vsetkych moznosti na poslednom mieste?
Ved daj ake sa tebe paci a neber ohlad na cudzich ludi (vzdy sa najde niekto komu sa meno pacit nebude, nech by si dala hociake na svete) a takisto neber ohlad, ci je caste alebo zriedkave, ak si s nim stotoznena a citis, ze bude pre tvoju dcerku to naj 😉
Daria je pekne. Mam neter ktorá sa takto vola a už bude mať skoro 20r. Volali ju vždy Daria.
@luuubik mne sa práve mená, ktoré si ty vymenovala vôbec jemné nezdajú. Ono v zdrobnenine znie jemne asi takmer každé meno, ale v základnom tvare sú práve dosť tvrdé. Sama som Kristína, takze viem o čom hovorím, keď ma tak niekto osloví.
Autorke: mne sa z týchto páči najviac Rebeka-Beky (ale takto normálne napísané, príde mi zbytočné ho komplikovať s cc). Ešte sa mi páči Emily alebo Melany
@sylvia217 my máme Violu 😉
Z uvedených sa mi najviac páči Daria, aj jednu pani poznám s týmto menom. Znie vznesene, ideálne v základnom tvare, nepotrebuje zdrobneninu.
Daria je najlepsie, ale kedze to je Dasa po rusky, moc sa mi nepaci.. a tie ostatne sa mi nepacia ale ze absolutne.. dajana je diana vyslovena po anglicky.. no ja som pat minut pred porodom nevedela ake meno napisat na papier, mne sa ziadne mena nepacia :D ale ked sa nad tym zamyslim, pre dievca sa mi celkom pozdava Ana - zamerne s jednym N, Marta, Hana, Zita.. take kratke. No kazdy ma iny vkus, tvoje dieta, tvoj vyber... to je na tom to najtazsie
Dajanu sme chceli aj my,napokon sme dali Diana
Lebo isto by ju volali daja,dajka,radodajka 🤮🤮🤮
Takze z tohoto hľadiska vypadlo
A nedávno má ocarilo Daria
Ozaj pekne meno
A Rebecca a kimberly je strašne
Mne sa tie cudzie mena vôbec nepáčia
A najmä keď sa potom majú predstaviť a nevedia to ani vysloviť no hruza...
Mne sa ešte páči Linda , Ela aj Edita alebo Alica
Nič take otrepané ako teraz každé dievča je len Nina ,Sofia , Ema a podobne....
Ako keby žiadne iné mena ozaj ani neexistovali
Rebecca a Kimberly- hruza. Horne oresany. Rebeka je pekne. To je teraz moda davat vela cc alebo ss do mien. Cim viac,tym lepsie. 😂Marco,Marcus, Sharon...
Daria ❤️
No co sa hodi k priezvisku by bolo fajn rozmyslat, Kimberley Slaninková by bolo odveci 😀