Som v 36tt, od začiatku mam vybratých pár mien no ja sa neviem vôbec rozhodnúť, som skorej taka ze chcem meno aby nebolo také moc prezyvatelne.. ja som Anna všetci ma volajú Anča a nepáči sa mi to..
Ella
Tamia
Nela
Melissa
Aké sa vám najviac paci?
Tamia…myslím,že každý ju skráti na Tami a to je krásne a nebudú vymýšľať žiadne hovadske prezývky
Tamia
Anna mas krasne meno, staci sa par krat ozvat, ze ta Anca volat nemaju a snad budu mat rozum... ale k teme - vsetky mena, ktore si vybrala su velmi pekne... meno teda mas, pockaj, kym sa malicka narodi, pozri sa na nu a budes vediet... my sme to tiez tak urobili, dovtedy stale bolo vahanie...
Všetky napísané mená sú pekné 🙂 ..ja by som z uvedených vybrala asi Tamia alebo Nela
@martina1985ba ale tak ze ju ma nejake romske dievcatko predsa nebudeme brat ako "negativum"... je to pekne meno a vyslovitelne v mnohych jazykoch a pouzivane v mnohych krajinach, nie tuctove, nie zhovaditelne, proste pekne...
Ani jedno.
Z nich sa mi paci Ella, Eli...uplne ta chapem ,ja som nad Annou rozmyslala a prave preto,ze by jej niekto povedal Anča,som ho nevybrala a rovnako Marinu, chceli sme,ale potom ma napadlo,ze by ju niekto nahodou volal Mariša a a to by bolo otrasne, tak nakoniec mame Bianku.
@martina1985ba ja mam manžela rakusana🙂
@prhlavka no poviem ti je to otrasne😅 keď to počujem môj ksixht vyzerá hocijako
Ella je krásne meno. 🙂
kokos, že Anča 🙈 nikdy mi tak nikto nepovedal....a keby áno tak na to ani nereagujem akoby ma ani neoslovil...
ako deco som nebola s menom stotožnená, ale čím som staršia tým sa viacej páči 🙂
Všetky mená sú krásne, počkaj až porodíš, ja som tiež celý čas chcela Dominiku a mám Karolínu....
Mne ked sa povie Tamia, tak skratka Tami - mi pripomenie tatransku mliekaren. Nic v zlom, neposmievala by som sa, ale neda mi to, no, vzdy ma to napadne.
Pekne sú ozaj všetky , ale Tamia sa mi páči najviac
Ella to TOP 😊
Z týchto ani jedna sa mi nepáči.Za mňa top sú Eliška,Alžbetka,Veronika.
@martina1985ba mala by dat meno Martina. Take univerzálne, paci sa každej skupine. Nosia ho Rómovia aj rasisti 👏🏼
@tora23 😅 tiež som si pomyslela 😅 k môjmu zahraničnému priezvisku sa také meno ani nehodí hh
Henrieta daj ábo Svetlana Iveta Stanislava hortenzia Ružena bronislava Slávka Tatiana Beáta také neotrepane😆🤦
Určite Ella.
Tamia
Určite by som si z týchto vybrala meno Tamia, alebo dala dve mená~ Tamia Ella/Tamia Nela... 🙂
Za mňa Melissa a ak bude mať niekto predsa len potrebu vytvárať prezývky, resp. skratky bude Mel alebo Lisa a tie sú fajn. Ostatné tri sú na môj vkus už príliš časté (aspoň v mojom okolí)
Eliana
Nedaj sa volať Anča ale Anina pekne 👍
Nejvíce Nela. Tamia je také hezké jméno, ale více se mi líbí Tamara nebo Tara.
Aj ja som 36tt, mne sa najviac páči Tamia a dokonca sme ho mali aj vybraté pre dievčatko. Ale čakáme chlapčeka 😊
Tiež neviem aké vybrať 😄 ja som sa Zuzanu, manžel zas Rebeka alebo Ester...