Nevieme zatiaľ čo čakáme, ale vybrali sme zatiaľ tieto mená: Elenka, Bibiana, Marko, Sebastián. Čo na nich hovoríte? Ktoré by ste vybrali vy?
V nutnom prípade Bibiana a Sebastián. Ale aj tak je to väčšinou potom Biba a Sebo.
z týchto štyroch - žiadne...
s jednou dcérou chodil Marco - volali ho Maro
Manžel chcel strašne Bibianu, nakoniec máme Bianku 😂 z chlapčenských Sebastian ☺️
Vy vyberte meno, ktore sa vam paci a len ho oznamte, nepytajte sa nikoho. Kazdemu sa paci ine meno. Po takychto komentaroch by boli deti bez mena.
@cimage to jasné že vyberieme 🙂 len ma zaujímalo ako tieto mená vnímajú ostatní. Mne sa na každom z nich (teda až na Marko, ale tomu sme najmenej naklonení) páči hlavne to že sa dá nejakým spôsobom skrátiť - Eli, Sebi, Bibi 🙂 Tým že máme celkom fajn priezvisko ku ktorému sa hodí naozaj skoro každé meno tak bol ten výber strašne zložitý 😅
@mima1608 Bianka je tiež krásne 😍
Vyberte si podľa vášho uváženia.
Z týchto variant treba rátať, že im budú hovorit: Ela, Biba, Maro, Sebo.
PS: aj ja poznám Bianku, všetci jej hovoria Bianka.
Mne sa páčia všetky 4. Také vpohode normálne mena. Elenka a Sebastian sa mi páčia z tých 4 viac. 🙂
@opica_skorica ja zas poznám 3 bianky a každej jednej hovoria Biana ale teda všetky tri majú dosť na hovno charakter tak už som začala rozmýšľať ci to môže byť aj tým menom lebo nepoznám jednu co by bola pohode
@2006_1211 asi to bude tak, lebo tá, čo ju poznám ja, je zlatá duša.
@2006_1211 tak asi je to aj o tom ako sa to pomenovanie odzačiatku nastaví 🙂 Samozrejme určite sa to časom zmení a inak ju budú volať kamaráti a rodina keď bude dieťa staršie, ale tiež som ešte nepočula aby nejakú Bianku volali tak tvrdo že Biana.
Elenka neotrepane mile
Úplne v pohode mená. Jedna z naj kamošiek sa volá Bibiána, voláme ju Bibi, Bibka.
Hlavne v škole ju tak volali a druhu zas,, kamaráti,, ale tak to je asi aj o veku lebo zas 5 ročnemu dievčatku nebudú hovoriť ze Biana ale tie baby tak volali od základnej školy spolužiaci a pokračovalo to s nimi aj do strednej
@luccija presne preto je to môj favorit, manželov zas Bibiana 🙂 tak uvidíme
Mne osobne sa tiež až tak nepáčia, ale zase, sú to všetko normálne mená, Elenka a Bibiána aj dosť málo používané, takže nehrozí, že ich bude 5 v triede. Ak sa vám páčia, hociktore z nich je dobrá voľba a vykaslala by som sa na názory z MK. 😁
Ja mam Elišku a keď ma naštve ze nepočúva tak kričím Elena 🤣 no už to zneužíva a pýta si oslavovať aj meniny Elena 🤣 no ale asi jedno, ale dajú sa skrátiť pekne
Z Bibiany sa mi ježia vlasy. Ale to je dosť osobné,takže neobjektívne 😄
@akvi chcem sa veľmi vyhnúť tomu aby bolo v triede 5 derí s rovnakým menom.. Ja som celý život všade kde som prišla mala vedľa seba aspoň 1-2 ďalšie Katky a liezlo mi to veľmi na nervy 😅 doktor vravel že to vyzerá skôr na dievčatko ale nebol si istý na 100% zatiaľ.
Elena moje top meno 👍
@petrahl Haha, rovnako to mám ja s menom Zuza 😂 nikdy v živote, tiež je to ale osobné
Mne sa velmi paci Bibiana , nepocula som o nom kym sa na plavani s malym jednu nestretli volame ju Bibi je to velmi mile 🙂
Ani jedno
No keď sa chceš vyhnúť tomu, že ich bude 5 v triede, tak zrovna Marko a Sebastian sú pomerne časté mená. Na rozdiel od tej Elenky a Bibiány. Inak ja poznám dve Bibiány a obe sú to veľmi silné ženy, vytrvalé, cieľavedomé, čiže mne je to meno sympatické, ale nedala by som ho, lebo sa mi páči kopa iných mien viac. Ale nebála by som sa to meno dať, už aj preto, že sa dá pekne skrátiť, Biba, Bibi, obe znejú ok. No a Elenka je zase veľmi milé a tiež ju vieš volať Eli, čo je tiež ok. Sebo a Maro nie je bohviečo, ale to záleží aj od toho, ako bude dotyčný trvať na oslovení. Môj syn od malička trval na tom, aby ho volali tou "základnou" formou mena a dodnes ho väčšina ľudí tak volá, on si to proste ustál tak, ako mu to vyhovovalo.
@akvi mali by sme mať pravdepodobne dievčatko ak sa nič nezmení, tak preto tie 2 chlapčenské mená zatiaľ nejako extra ani neriešime.. Tieto dve sú také na ktorých sme sa s mužom zhodli 🙂 Skôr sme sa zameriavali na dievčenské zatiaľ.
Bibiana je vlastne "odroda" Vivian, Vivien - to je dnes už asi castejsie ako spominana Bibiana, mne sa paci najviac Elenka
Mne sa páčia všetky okrem Bibiany
Elena je krásne meno ;)
Ani jedno