Monika je podľamna krásne jemne meno nositeľky nemajú však moc dobrú charakteristiku. Poznáte veľa šťastných Moničiek? 🙂 a druhá otázka Juliana alebo Monika? Ďakujem za nazor
Monika nie je slovenske meno ale grecke 🤷🏻♀️. Len bolo importovane uz davnejsie, takze si nan Slovaci zvykli.
Čítam.Sestra je Monika,aj pokladníčka v obchode je Monika ,poznám ešte pár.Nemajú to v živote ľahké/a kto má?/,ale sú usmievavé,zvedavé, a ich špecifikum:Nerady sú samé a sú dosť majetnícke typy,čo sa týka osôb.K Júlii sa nevyjadrím,nepoznám,ale pekné meno.
Čítam si aj charakteristiku mien, ale neriadim sa ňou, ale mám rada históriu mien, kde vznikli, aký je ich význam a ako znejú v iných rečiach.. vždy ma fascinovali mena..
Monik veľmi veľa nepoznám, asi dve alebo tri - ako dnes žijú tie čo som poznala kedysi neviem, aktuálne poznám jednu, či je šťastná si netrúfam hodnotiť, nepôsobí tak.. ale nemyslím že na niekoho šťastie či nešťastie vplýva to, ako sa volá..
Poznam cela Monik. Medzi nimi aj mamina a sestra. Mamina mala/ma tazky zivot, sestra sa ma myslim si, ze dobre. Poznam dalsie 2, co si ziju ako v bavlnke, dalsiu, co sa trapi.
@amelie2017 ďakujem za názor áno je to určite individuálne ale pri výbere mena človek pozerá na meno zo všelijakých uhlou... Ako voláte sestru? Monika, Monča, Monka, Monulka?
Ja som Monika. A či som šťastná alebo nie nezáleží od mena si myslím. A hlavne nie je to meno , ktoré je často používané. A vždy som Monika. či som dobrá alebo zlá :D .
@jankamato156 asi na milion sposobov. Monika, Moni, Moncek. Ked sme boli deti a hadali sa Monica 🤣
Nestezujem sa 😀
@jankamato156 mala som spolužiačku Moniku, volali ju Mončiči 😃 a bola (neviem či ešte je) ako chlapec, aj chôdza, štýl obliekania, dokonca aj pila pivo ako chlap. Otras správanie na dievča, ženu.
A ex svokra je Monika a panovačná, dirigovala, riadila. (Nie preto, že to bola svokra) , nemala som ju rada.
A ďalšia Monika bola priateľka môjho známeho, a väčšiu harpyu som nezažila, zničila ho doslova, úplne skončil na dne.
Juliana sa mi nepáči. Júlia áno. Ale nepoznám žiadnu,len z románu 😃
@jankamato156 mňa volaju Monika, Monča, Nika ...
Monika - pekné meno
charakt. nepoznám... či verím charakt. mien? no niečo to má do seba...
@jankamato156 Charakteristika človeka podľa mena je hlúposť.. Ale keď vyberám meno pre dieťa, zisťujem co znamená, aby malo pekný význam. 🙂
Monika znamená jediná alebo osamelá, čo nemusí byť vnímané ako nejaký zlý význam. Moja sestra a svokra sa tak volajú. Mne sa to meno páči. 🙂
Poznám jednu, čo práve porodila (má 16 rokov)... 💙
@jankamato156 ja som tiez Monika a na obhajobu mojho mena chcem este spomenut, ze je to meno, s ktorym som nemala nikde vo svete problem. Vsade ho vedeli vyslovit aj napisat bez problemov. A to sme boli kadekde.
Poznám tri a volajú ich Moňa.
@jankamato156 ja som Monika 😀, a som proste uuuuuužasna ❤️,😁.A teraz važne. Kde si prišla na tuto vec? Monika ako meno ma veľmi dobru charakteristiku a okrem toho človeka viac ovplyvňuju ine podnety ako je dedičnosť, socialne prostredie ale aj vlastna aktivita, teda sebauvedomenie.
Sestru voláme:Monika,Monka,Mona,Moka,Monik, a keď sme pohádané Nika-neznáša to.😉
@monkasponka že osamelá a dlho trvá pokiaľ nadviaže vzťah a také veci 🙂 sú to možno bludy pýtam sa na vás názor alebo. Skôr skúsenosti teda🙂 ty si Monika a spokojná hej? 🙂
@jankamato156 ja som rada ako sa volám, krajšie meno mi ani nemohli vybrať 😍