Ahojte, ako sa vám pozdáva toto meno? Ako malý by mohol byť oslovovaný Ninko, Ninuško...
ja poznam jednu rodinku, kde ich syn sa vola Nino ....aj ho tak volaju
z talianciny to je tusim skratka pre Antonia (nasho Antona)
ja osobne by som tiez vybrala asi ine meno
Moja rodina má psa Nina 🙂 veľmi pekné pre psíka :D
To je talianske meno
Pekné meno,čítala som ságu Moja geniálna priateľka,tam bol jeden z hlavných hrdinov Nino
znama ma syna nina, uspesny sportovec, podnikatel
Máme rodinného priateľa, volá sa Ján, synčeka nechcel dať úplne po sebe, tak dali Nino, keďže v taliančine je Giovanni (Ján), Giovanninno (Janko) a z toho Nino. 🙂
Mne sa to meno páči, ale už viaceré deti poznám s tým menom, tak asi by som do neho nešla. Veď je kvantum krásnych mien.
Ja som velmi chcela toto meno dat syncekovi,ale manzel bol skor za Davida,ale ak by som mala este v buducnosti chlapca;bude Nino😍
Pekné meno ❤️ Mužská verzia mena Nina, čo psom určite nedávajú. Dokonca je meno Nina medzi najčastejšími... Mne sa meno Nino páči 💙
@drimonna Rozdiel je v tom, že Nina sa číta mäkko, a Nino vraj tvrdo, lebo viď môj skorší komentár.
Nino sa číta tvrdo a inak je to v zhranici bežné meno 🙂 why not
@michellemary Nechápem 😅Nina sa vyslovuje Ňina a Nino sa vyslovuje Níno, nie? Takže Ňina je podľa mňa tvrdšie...
@drimonna ja som si vygooglila name meaning a hned mi vyhodilo pet form of Antonio a Giovanni 😂😂 cize hej spaja sa so zvieratami.
@srferreira Pet form ale neznamená zvieracie 🙂 doslova preložené síce áno, ale významovo to je niečo ako zdrobnenina, také domácke milé oslovenie.
Mne sa toto meno páči, poznám s ním dvoch už dospelých mužov, vôbec mi neznie zvláštne, ak sa hodí k priezvisku 🙂
Mne sa to meno paci. Mladsi syn sa tak vola. Ma sice 2 mena - Jan Nino ale vsetci ho volaju iba druhym menom alebo kombinaciou oboch - JaNino. To prve meno je kvoli tradicii, lebo neviem kolko generacii malo meno Jan.
Nechapem prečo by to malo byť zvieracie meno… Mame známeho, muž v rokoch a volá sa Nino.. podľa mna pekne meno 🙂
@huginko ake je slovenske meno? Kolko je slovenskych mien v kalendari? Napr. Lukas, Tomas, Hugo, Bruno, Matej, David, Karol, Michal, Roman, Pavol, Denis, Juraj, Ferdinand, Vaclav….. Julia, Dasa, Dagmar, Lucia, Martina, Karolina, Nikola, Livia, Elena, Alena, Linda, Dominika, Gabriela, Kamila, Katarina…… a desiatky dalsich su slovenske? Nie su. Kolko ludi poznas, kt. sa volaju napr. Pravoslav, Dobromira, Drahoslava, Slavomir?
@huginko u mna to nebolo preto, aby bol jediny. Hladali sme kompromis, pretoze som nechcela aby sa volal Jan.
Pred koronou som chodila na plavecke treningy a bol tam aj pan, kt. da vola Nino. Takze novinka to nebude.
Martin mohlo byt tiez kedysi divne meno. Doba sa meni. V sucasnosti je divne meno pre vacsinu ludi napr. taky Pravoslav, ale kedysi to bolo normalne meno.
Ani meno napr. Hugo nebolo vzdy v kalendari
@huginko podla mna aj nazor na meno sa moze lisit. Ved ty daj svojim detom slovenske,ked sa niekomu slovenske(tradicne) nepaci,tak snad nedaju meno Lubko,Martin,Ferko....., aby boli ostatni spokojni a nepohorsovali sa.
@rebekamarcusko vôbec sa nepohorsujem 😊len som vyjadrila svoj názor. To je všetko. Bola to poznámka na margo niektorých diskusii ohľadne mien, pretože co už dokážu niektoré maminky vymyslieť, len aby zaujali....
@huginko tak jasne taka chanelle jasmine je iny hrot 😂
@huginko este vymyslia zdrobneninu a skratku, to je uz ina palka 🙈
v kalendári máme krásne mená.... Nino, tak pre kocúra