Ahojte čo hovoríte na meno Levoslav pre chlapca? Proste len Levo..nejako ináč sa to asi ani nedá povedať, takže by meno nemal ani nikto skomolit a to sa mi páči. Dokonca je aj v slovenskom kalendári. Nepoznám nikoho z takým menom. Ďakujem za vaše názory.
Ja by som žiadne slovanské meno s tým -slav na konci mojim synom nedala. Ja som pri výbere mien mala svoje kritériá. Ak sa tebe páči, nám môže byť jedno, ako sa tvoje dieťa volať bude
Osobne by som nedala, ale nie je to zlé meno, aspoň originálne.
Prosim ta. Meno skomolis pri dostatocnej davke kreativity akekolvek akokolvek.
Mne osobne sa to meno nepaci, nedala by som. Ked uz take s koncovkou -slav, tak mne sa paci Branislav.
ja áno, ale nie osobne. Ján Levoslav Bella, hudobný skladateľ 1843 - 1936. Učili sme sa o ňom v škole na hudobnej výchove. S netradičnými menami poznám Zvonimíra a Bystríka. Na iných si momentálne nespomínam.
Urcite by som nedala ale daj take meno čo sa ti páči, kazdemu sa páči niečo ine, Ja mam Nataliu, David a Robert
Nepáči sa mi
A zdrobnenia? Levík, Levko? Brrrrr. Za mňa nie.
Ako už tu niekto na MK spomínal priezviská Zajac a Ďatelinka. 🙂
Ja by som ho osobne nedala,ale hlavne vám že sa páči 😊mne sa skôr keď už tak Leo-Leonard
Mne sa strasne pacil meno Pascal, je to zriedkave ale priatel s tym nesuhlasil dostal meno Robert
Zvlastne, zaujimave. Ku podivu ma nerusi. Lepsie ako Kevin, Marcus a pod.
@loliki zdrobnenina? Tigríček...😉
@deti95060810 To je iné, nepleť si to s levom. 🙂
@deti95060810 zdrobnelina od leva je tigrík? Mali ste v škole biológiu? 😂
@10zabka ale ved nova doba, ako je nebinarny človek môže byť aj tigrik od leva 🤣
@aurorastone2 sme dopadli 😉
Mne sa paci 🙂
Mne sa slovanske mena pacia a v kazdom pripade koncovky napr. Moj-mír, Miro - slav vzdy vydavaju pozitivnu energiu, nakolko oslavuju jar, mier a pod.
Katastrofálne meno;) ale vo vyzname Kraĺ džungle .. hm...
Ja mam pocit, že už tu bola diskusia na každé jedno meno v kalendári a aj zahraničné. Už len čakám tému, nedali ste dieťaťu žiadne meno ale len pomlcky? 😅
Zdrobnene kľudne Slavko.
Meno sa mi nepáči, ale iba pre príklad, ja som túžila dať synovi meno Jonáš a všetci má odhovárali že sa mu budú smiat deti v skole, teraz keby sa mám rozhodnúť, určite mu ho dám 🙂
Keď sa pápež mohol volať Lev tak sa tvoj syn môže volať Levoslav
Je odvodené od mien Lev / Lev Nikolajevic Tolstoj/ , podobne aj Leon, Levi / Levi Strauss / , Leo, Levitz, Levy
@laila22 to sa mi zdá trošku od veci koment.
Prepáč, nechcela som Ťa uraziť. Prešla som potom diskusiu, vidím, že to berieš seriózne.
Nie je ti jedno co my na to hovorime? Ved daj co sa ti paci....