Ahojte.
Aké slovenské chlapčenské meno sa hodi k menám Tomáš a Matúš.
Okrem Lukáša a Šimona, tie mená už majú za synov Moji bratia
Ďakujem za rady 🙏
Napadlo mi Miloš a Dušan
ondrej, andrej, juraj, jozef, pavol, peter..
Adam 🙂
@karhu Ondrej a Juraj sa páčia veru aj mne 😊 ale polovička má výhrady
Jonáš?
Jerguš
A čo poviete na Martina?
Jasne, aj Martin je super... a este lepsie asi Maroš k tymto dvom 😊
@kayyaa pohrávame sa s menom Martin, ale nieje to definitívne. V rodine sami chalani neskutočne tazke nájsť pekne meno ktoré už nekoluje v rodine 🙃 tak som si prišla na inšpiráciu
Mne by sa k dvojici Tomáš, Matúš hodilo nejaké tiež končiace na -š, napr. spomenuté Jonáš, Maroš alebo Eliáš
Ano chapem, mam 4 synov😃 ...tazke bolo uz pre stvrteho hladat😅 ...
Martin je krasne..aj ked napadlo mi, ze poznam Matusa, kroreho volaju Matko, co je aj Martin😅 ale ak by ste ich oslovovali rozne, tak krasne su obidve😊
Musia koncit na š? Ak ano tak Tadeaš alebo Tobiaš 🙂 presne tieto mena som chcela aj ja pre synov a Martina tiez krasne meno. Akurat Matusa a Martina by mohli volat rovnako a to Maťko ci? Aby sa to neplietlo, ma tak napadlo. Napadlo ma este Filip, Patrik a Adam.
Filip
Martin niee ani Maroš je ich strašne vela aj tak Maroša čo poznam ich volaju majo…
@kayyaa
@vazky_a_motyle
@veronika4495 nie dievcata nemusí tam byt ani š v mene, vlastne ja mám syna Tomáša, Matúš je otec 😁 takže Maťko by bol maly Martin ale občas aj muza volam Maťko máte pravdu 😊
Za mna urcite Jakub.
@ninusa221 práveže my v našom okoli mame jedného jediného Martina a z deti som toto meno v poslednej dobe vôbec nepočula, práveže Tomášov a Matusov je strašne veľa. Aj som najorv rozmýšľala že dal
matus po otcovi, ale presne kvôli tomu pretlaku toho mena sme dali radšej Tomáša
Za mňa Jerguš
A co tak Gregor?
@aknel555 aj toto je pekne meno. Tak
Mam zatiaľ zapísané Martin, Adam a Jakub. Myslím, ze niečo ste poradili dievcata 🙏😊 vlastne tieto mena aj padli par krat, no ja som nerozhodná neskutočne a rada si nechavam priestor na rozmýslenie
Lukáš 🙂
Ja mám chlapcov Peter a Matúš. Často ich oslovujem Peťo a Maťo, Peťko a Maťko a Peter je už v dnešnej dobe nezvyčajné meno, keď chodíme medzi deti, málokedy ho počujem.
Ešte som váhala nad Michal, Martin, Juraj a Ondrej.
Mne by sa pacilo Andrej 😉
Tadeáš, Tobiáš
Jerguš
Mňa napadlo na prvú ranu Jakub😊
Jakub
Jakub,Andrej,Matyáš a páči sa mi aj Eliáš
* tie mena už majú synovia mojich bratov 😁 zle som sformulovala vetu