Dobrý deň Maminy, asi je tu veľa o menách i napriek tomu by som vás poprosila aké chlapčenské meno staršieho brata menom Alexander, viem že druhý syn bude jedinečná osobnosť, ako všetci , ale chcela by som aby ich mena nejako pasovali .Sebastián sa mi nepaci a iné má nenapadá , teda okresom Maximiliána ešte .
Podla mna je super aj kratke meno ako napriklad Filip, Kamil ci Viktor k Alexandrovi, teda ak pasuje k tomu aj priezvizsko.
@abdn16 u nas napr., my mame prveho syna Mateja a moj muz chcel aby sa druhy syn volal Oliver. Ale mne to akosi nepasovalo, predsa Matej je take tradicne, lubozvucne meno a Oliver je take modernejsie skor. Asi tak to autorka mysli.
@autorka asi by som ku Alexandrovi vybrala nieco ako Marko, Miloš, Viktor..
Maximilian beriem, maju spolocne X, Alex a Max ... skratene ale Sebastian? Nerozumiem. Okrem toho, ze maju rovnaky pocet pismen.
K menu Alexander mi tak akurat pasuju mena konciace na "er" - Oliver, Dezider ....potom uz len tie zahranicne.
Ale napr. co je zle napr. na Erik/Alexander, Adam/alexander, Viktor/Alexander, Samuel/Alexander...
Stale nerozumiem co znamena "pasovat"
Kolegyna ma Benjamina a Alexandra, ak to pomoze.
Albert
@martyzpp áno Dakujem pekne za vysvetlenie 🙏
Nejaké spoločné písmeno.by mohli mať naor.
Andrej,Félix,Waldemar...
Napadlo ma Viliam
No, môj muž je Alexander. Má staršieho brata Ladislava. Ale tam sa riadili menami, používanými v predchádzajúcich generáciách, nie tým, či k sebe "pasujú". Takže som rada, že z hry vypadlo meno Imrich, aj to tam mali 😀.
Lexaurin?
Maximilian
Alexander/Samuel podľa mňa super kombinácia.
Nikolaj a Alexander sa hodí.
Alebo Juraj, Gregor, Gabriel, Julián, Igor…
Dievčatá Dakujem pekne každej jednej !
Alexander je skor ruske meno a tak by som tiez rozmyšlala teraz ,možno Oleg
Mne sa páčia chlapčenské mená Miloš a Lukáš
Teodor top
Za mňa úplná topka-moje najobľúbenejšie mená - Alexander a Marko
Co znamena, aby k sebe pasovali? Poprosím vysvetlit, ako meno Sebastian a Maximilian pasuju k menu Alexander?