Co hovorite na toto meno pre chlapca?Paci sa Vam?
Ano Kristian je take sladke meno a pristane tak chlapcovi do 15 rokov,ale nie dospelemu muzovi.Preto sa mi zda Christian take lepsie.
paci/nepaci je nepodstatne. na sk, s tuzemskym priezviskom si ho rychlo zaradia...
@savoya hm preco nepristane dospelemu muzovi? 🤔
Lebo mi pride sladke ako Nikolas napriklad
@savoya Mne sladke nepride vobec. Sladke je Branko, Zelko a pod.
no nemyslim ze dospely sa predstavi .. dobry den som christian s ch a nie k lebo ch je viac muzske povedala mamicka :D :D kazdopadne budeto kristina nech sa pise ako chce a ano je to ok meno ako kazde ine ...
Za mna nie 👽
Mne to zase príde naopak, Christian (voláme ho Christo, teda on sa tak predstavuje) mi príde viac chlapčenské a Kristián (voláme ho Kristián) viac mužské ... ale to preto, že to mám asociované s ľuďmi z môjho života 😅 daj ako sa tebe páči 🙂
nie
Mne sa paci, moj muz je Christian. Sladke to neni, volame ho Chris. Ale nie je zo Slovenska. Niekedy ked mi nieco vyparati, tak ho volam Kiko. Lenze jemu sa to celkom paci .
Čo je na tom sladké? Nepoviem, keby uvedieš meno Zlatko, ale nie Kristián. Ved to vyznieva rovnako akurát bude musieť všade povedať, že sa píše s Ch 🤷♀️ áno Christian viac lahodí aj môjmu oku, vyzerá to krajšie, ale ak žijete na Slovensku, alebo máte také nie zahraničné priezvisko, to skrátka by som do toho nešla 🤷♀️ a pri výslovnosti je to vážne jedno. Bude buď Kiko alebo Kris 😂
Mne sa meno CHRISTIAN veľmi páči! 🙂
Christian Dior 😁 nie nepáči...
Napísané sa mi páči, ale ako ho budeš volať? Krisčn? Kris?
pekné...
V nemecky hovoriacich krajinách je to bežné meno. Len tam sa to CH na začiatku číta ako naše K , čiže Kristian.
Krásne meno, páči sa mi viac ako Kristián, ale Kiko je skor pre andulku
Neverim, ze nejaky Kristian je Kiko, ved to chalani nevezmu do huby taku prezyvku 🤣
@kitycat Kikina a Kikino 🙂 Kikúšik - ale to už je ozaj pre vtáčika
@savoya Dala by som Kristian, ak zijete na Slovensku, kedze tak ci tak sa tam to K cita.