Chlapčenské meno Andy

5. apr 2022

Ahojte. Da sa nejak extra dovzrat meno Andy? Nie Andrej, len Andy.

ckatka
5. apr 2022

Každé meno sa da dovrzat keď je jeho nositeľ dilino....🤷‍♀️
A nikdy nezabráni nejakej babke aby ti ho volala trebárs "Anduško" alebo "Andušinko"
Mame kamoša ktorý sa volá Andrej a všetci ho volajú Andy.
Segra ma papagája, ktorý sa volá Andy...
Všetko je len o tebe.

autor
5. apr 2022

@ckatka Ano, viem ze vsetko sa da. Len ci ta nic konkretne nenapada. Je to dost kratke meno, tak ci sa da este nejak skracovat. Nemam totiz rada stratky mien.

evkamotka
5. apr 2022

No jedni ho mozu volat andy a druhi endy, lebo pride k nevedomosti ako sa vyslovuje. A dalsi nebudu vediet, ze on nie je andrej a budu ho volat andrejko

autor
5. apr 2022

@evkamotka Ano, to Endy je take neurcite. Andrejko si uz musi poriesit sam. Nevidim svojho syna ako vecne babatko, skor ako dospeleho muza.

lintu
5. apr 2022

Ado sa da z neho velmi lahko urobit.

maciatkolulu
5. apr 2022

@lintu pripadne ady....

54tinka54
5. apr 2022

Moja známa má Andreasa, volajú ho Andy. Cize môže ho niekto volať Andreas napr

karhu
5. apr 2022

..Andy?! ..to sa uz viac dovrzat neda🙈

evkamotka
5. apr 2022

Aj ked bude dospely, k zamene s andrejom pokojne moze prist. Ludia su rozni....synovi som dala meno, kde nie je co pokazit a aj tak ho volaju velmi rozne

autor
5. apr 2022

@evkamotka Tak ano, k zamene moze prist. Ale tak hadam sa ozve, ze sa nevola Andrej 😁
Suhlasim, ludia vedia dovzat vsetko.

autor
5. apr 2022

@lintu
@maciatkolulu
Zo 4 pismen urobit 3 😃 Ale ano, da sa. Dakujem za tip.

marcellka32
5. apr 2022

Endi s mäkkým i je po maďarsky Andrej, ale keď to vyslovujes tak akokeby tam bolo tvrdé y Endy sa to vysloví

autor
5. apr 2022

@marcellka32 Ej ha. Dakujem za info 🙂

drimonna
6. apr 2022

Ženy s menom Andrea volajú Andy.
Neviem si predstaviť, že by sa tak volal chalan... Dala by som Endy, ak by som si mala vybrat medzi tymito dvomi.. 🤷🏽‍♀️💙

autor
6. apr 2022

@drimonna Andy Hryc, Andy Kraus, Andy Warhol. Tych muzskych mien je vela 🙂

maciatkolulu
6. apr 2022

Dá sa aj kratšie Ed

maciatkolulu
6. apr 2022

Andy Warhol, nebol Andy, ale Andrew, čo každý vie, že je Andrej. Andy Hryc je každému jasné, že bol Andrej a Andy Kraus, jak by smetl😉, záleží len od okolia ako budú Andreja volať....

autor
6. apr 2022

@maciatkolulu Ano to vsetko viem. Islo len o to, ze to nie je vylucne zenske meno.

maciatkolulu
6. apr 2022

Aha, tak to nie, ale každé sa dá, teda skoro každé zkomolit, zmeniť atď. Simona, tiež môžu volať Simon atď.... Za mňa klasické meno a volať sa môže ako sa bude páčiť blízkym.

drimonna
6. apr 2022

Je to pekné... To nepíšem, že nie je, ale tým, že poznam ženy s menom Andrea a väčšinou ich tak volajú, tak mne sa to pre chalana nepáči... 💙 Meno Andrej to sa mi páči, ale Andy by som ho asi nevolala.

karolinakr
6. apr 2022

Andrej sa mi páči

karolinakr
6. apr 2022

Andy Hric bol krsteny Andy ?? To je oficialne? Ja ze bol Andrej a dal si prezyvku Andy..To si ma teraz dostala..Andy je v kalendári slovenskom?

autor
6. apr 2022

@karolinakr Nie, nie je Andy oficialne. Islo len o to, ze aj muzi sa tak oslovuju. V slovensko kalendari verzia Andy nie je.