Ahojte dámy, hľadám chlapčenské meno. Určite tu podobných diskusií bolo neúrekom, ale chcela by som aktuálnu. Zvyčajné, nezvyčajné aké sa vám páčia? Poprípade ako sa volajú vaši synovia? Možno ma niektorá inšpiruje 😉 Ďakujem.
@hazelgracegus Jakuba aj Adama mám v merku, no boli mi zamietnuté manželom a neviem či by som ho prehovorila. Preto je to hľadanie pre mňa ťažké a hľadám pomoc aj takto. Ďakujem 😉
Adam, Marek, Henrich, Gregor, Krištof ... menej tradičné Mateo, Maxim, Teodor, Eduard, Leonard
Vôbec sa mi nepáčia take zvyčajne mena ako Matej, Matúš matias, Jakub, Oliver atď.
Keď som ešte nevedela pohlavie páčilo sa mi chlapčenské Erik alebo Tadeáš
Branko
@hazelgracegus Vieš čo je na tom najhoršie? Že zatiaľ nemá žiadne, do novembra má čas... Ale. Prečo tieto zavrhol ani neviem 🤦🏻♀️
@hazelgracegus Manžel je Stanislav to vôbec.
Oliver, Félix, Darius, Denis
@sasitimi17 René ;)
môj je Radko, jediný široko ďaleko, ja som chcela Gregoryho, ale na Slovensku ľudia každé meno skomolia
@selu11 nahodouu Stanislav je zvtych "slav" este asi taky pre mna najprijatelnejsi a este sa mi paci Slavomir a hlavne skratene Slavo 🤣
A vseobecne mne sa veeeelmi pacia Matej, Matus, Krystof, David.. Vsade pocujem teraz Matias, Alex, Nikolas, Max a ine nie az tak lokalne mena a to uz sa mi zda, ze je hrrozne otrepane.. Vela stastia s vyberom.
Napíš približne kritérium že či slovenské ma byt alebo aké... mne sa nepáčia tie tuctové že Samko, Jurko, Miško, Tomáško... mam vysnívané meno Albert... iné nejako som vždy zamietla 😁
Moji chlapci sú Dominik a Adrián.., páčia sa mi aj mena Ondrej, Artur, Tadeáš, Leo,Filip. 🙂
Prvý syn je Tomáško a druhý bude Lukáško 😊
A čo tak Eliáš alebo Jerguš?
Jeden z našich synov je Wit. Je to staré poľské meno. Tatuš je Poliak, tak sme si dovolili taký úlet. Voláme ho Witek alebo Wiťo. Je teda jediný široko ďaleko, ale sedí mu ako riť na šerbel. Jeho dvojča je Teo a keby bol tretí, bol by Ivo. Nám sa páčia krátke mená...
Dievčatá, pomaly a každou sa zhodnem minimálne na jednom mene, škoda že nie ste vy môj manžel 😅
@janulka1802 Eliáš aj Jerguš u mňa určite, tými som sa inšpirovala dávnejšie tu na MK, ale zas ten môj manžel...
@mariannali aj Branko je krásne podľa mňa
Veľmi som zvedavá aké mená dá do pléna on, lebo už som sa vyjadrila aj tak, že na meno sa predsa pýtajú pri pôrode a tam on nebude.
@selu11
Mne sa páči Jakub, Adam, Hakan, Ajan.
Z dievčenských: Dhalia, Jasmina, Karolína, Viola, Zeineb.