Ahojte, som len v 7tt ale už teraz uvažujeme a premýšľame nad menami. 😅 Pri dievčatku to bude zložitejšie lebo mám viacero mien vybraných. Ale pri chlapcovi veľmi túžim po mene Atrej ❤ ...takto s J Ani Atrey ani Atreyu ..tieto dve sú z Indie a z Nemecka...ale ja by som to chcela takto zoslovenštiť. Viete o niekom, kto takto pomenoval svojho chlapca? Alebo v ktorej krajine sa meno nachádza aby som si odtiaľ mohla vypýtať potvrdenie na matriku? Alebo si myslíte že mi na matrike povolia takéto meno keď nie je ponižujúce?Prehľadala som veľa stránok zahraničných aj našich ale jednoducho meno Atrej som nenašla. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
A priezvisko je aké....
Nemôžeš dať dieťaťu vymyslené meno.
Nie je to len vymyslené meno z nekonečného príbehu? Ak nikde nie je asi to bude problém vybaviť
@masha185 a nebude to potom problém, keď si to meno nenašla? Neviem ako to je, keď nejaké meno nie je v kalendári. V každom prípade si dajte také meno, aké sa Vám páči. Je to len a len na vás 🙂
@masha185 nebol to náhodou kôň v rozprávke Nekonečný príbeh? Toto ma napadlo ako prve
@maminkasisa Nie bol to hlavný hrdina
@masha185 pardon, beriem späť
@masha185 no keď už máš z toho mena motyle ale dala by som toto meno len pri dlhšom priezvisku nech to ma cvenk a keď už určite by som ponechala y a nedávala j.....lebo keď už to ma byť fakt zaujímavé tak tým j to úplne uzemnis....aj tak to všetci budú vyslovovať s j ale napísané to vyzerá lepšie s y....veľa šťastia a pokojne tehu 😘
@maminkasisa Atrejov kôň sa volal Falco
ak na matrike ukážeš z ktorej krajiny meno pochádza a v danej krajine je to bežné meno resp. ho majú v kalendári tak problém by nemal byť...
meno Atrej neexistuje takze ho nemozes dat dietatu... v Cechach je Atrey to by sa dalo lahsie vybavit... Atrey je inak krasne meno ale naozaj k nemu treba aj ,,ine,, priezvisko...
Atrej je ako zosmoleny suslavy Andrej
@masha185 zapísať ho nezapisu, nám nechceli zapísať Alexy
Prvé čo ma napadlo je film Nekonečný príbeh... 🙂 Mne sa vždy páčil... 🙂
@sapetka ten chlapec z krajine fantázie.
@maminkasisa nie kôň, ten chlapec..
Všetci sa budú pýtať či zle počuli že Andrej