Auróra - zdrobnenia

miaka2
22. nov 2021

Ahojte. Ma niekto Auróru 😁? akou zdrobneninou ju voláte?

pribinak
22. nov 2021

@miaka2 ak dám zahraničné meno, tak potom neposlovencujem to meno a používam ho tak ako je

miaka2
autor
22. nov 2021

@pribinak Aj v zahraničí sa používajú skratky 🤷🏼‍♀️ tak prečo nie ako zdrobnenina. tak či náhodou nemá nejaká mamička skúsenosť rada sa nechám inšpirovať.

aknaj
22. nov 2021

@miaka2 nie je to asi zdrobnenina, ale len skratka ... RORY

dskjhfdlkdjhl
22. nov 2021

@miaka2 Prepac, ja mam s Aurorou spojenu jedinu skratku-VOSR😀

nanka888
22. nov 2021

Moja známa sa tak vola, volame ju Auri.

miaka2
autor
22. nov 2021

@aknaj ďakujem, áno len skratka a hneď si predstavim rory z gilmoriek 😂 alebo autíčko roary 😳

miaka2
autor
22. nov 2021

@dskjhfdlkdjhl ja si niečo také ani nepamätám, buď som. To flakala alebo.. 😂 mne sa to stále spája s polárnou žiarou 🌌 takže je to pre mňa niečo krásne ☺️

miaka2
autor
22. nov 2021

@nanka888 a nejaká zdrobneninka? Aurinka alebo niečo kratšie? Alebo nepoužívate? Napadá ma Avka 😂 ale veľmi mi to nepasuje.

sense
22. nov 2021

Aurora je pekne meno také ako je, ne hľadala by som žiadnu zdrobneninu ani prezývku... Moja dcéra mala spolužiačku Auroru

yvanielka
22. nov 2021
miaka2
autor
22. nov 2021

@sense je to nádherne meno len trošku tvrdé a niekedy chce človek aj nejak milučko. Nazvať to bábo 😁 na druhej strane si hovorím keď alexandra môže byť saša 🤣 tiež ju môžem volať akokoľvek

negymama
22. nov 2021

Ajka? ja som mala bratranca Erika, volali sme ho Ejo, Ejko.

sense
22. nov 2021

@miaka2 mne práveže nepríde vôbec tvrde... A práve tým ze to bei je naše meno tak ho zdrobneninu akurát pokazís... A je jedno ci by bola Avka, rora, aura à neviem co, to pekne meno zhovadis, le to je len môj názor.

miaka2
autor
22. nov 2021

@sense koľko ľudí toľko chutí ☺️ ďakujem za názor

yvanielka
22. nov 2021

Podľa mňa keď ju uvidíš a budeš ju držať v náručí napadne ti nejaká vhodná zdrobnenina pre ňu 🙂
Ešte mi napadá Auri, Aurinka..

miaka2
autor
22. nov 2021

@yvanielka 👍🏻 aurinka aurorka auruska ale ako píšeš snáď má hneď niečo napadne 😍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miaka2
autor
22. nov 2021

@beata_k áno, na zoru

lolita555
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
22. nov 2021

Ja mam auroru spojenú s práškov na gelove nechty🤦🏽‍♀️😂

miaka2
autor
22. nov 2021

@ninusa221 😂🤣aj tak, krásne lesklé. Skoro ako polárna žiara podľa čoho je to meno

danielaaa212
22. nov 2021

@miaka2 Ajka napriklad. My mame Aurela syna a volame ho Ajko. Samozrejme vsetci Aurel, najblizsi kamosi Ajo. Ale ked chceme zdrobneninou,tak Ajko. Cize mozno aj Aurora by mohla byt Ajka ;).

kisskiss
22. nov 2021

@miaka2 jeeeej, ved Rory je super (meno aj seriálová postava), mne sa to páči veľmi!

miaka2
autor
22. nov 2021

@kisskiss mne zas vobec 🙉a je to len skratka a rorka otras 😂

kitycat
22. nov 2021

Odkedy sa vyberaju mena podla prezyvky?

0silvia0
22. nov 2021

@miaka2 meno sa mi paci, tiez sa mi spaja sice s vosr. Ale ja nie som zdrobneninovy typ, takze by som pouzivala cele meno. Ale pre male dieta moze byt tazke vyslovit svoje meno kde su dve R, cize chvilku bude asi AUJOJA, ale to nevadi, casom aj R bude🙂

miaka2
autor
22. nov 2021

@kitycat meno už vybraté je, chcem sa inšpirovať zdrobneninou 🤷🏼‍♀️

miaka2
autor
22. nov 2021

@0silvia0 alebo aulola 😂 a bude z nej lola

kitycat
22. nov 2021

@miaka2 ta pride sama, ani neviws ako a nakoniec moze byt uplne odveci. Poznam. Jednu Alicu a prezyvku ma Lala