Vyberáme meno pre druhé dieťa chcela by som aby sa to troska hodilo prvý syn je Andrej druhé zatiaľ nevieme čo bude no keby dcéra zhodli sme sa na Leticii no týmto príde ďalšia otázka kedy ma meniny Letícia ? A ak by to bol ďalší syn hľadám nejaké nezvyčajne meno ktoré sa hodí k Andrejovi a dosť slovenskému priezvisku 🙂 Ďakujem za prečítanie a za cenné rady 🙂
K rýdzo slovenskému priezvisku Anna ... Lívia, Tereza, Juliana ... z chlapčenských Tadeáš ... za mňa Letícia nie.
@nikess123
Andrej a Leticia? To znie jak slovensko-mexicka telenovela.
@vanilkovazmrzka mexicka ? 😂 tak to budeme mať zaujímavé
leticia je pekne a meniny moze mat, kedy chcete 🙂
Erik, Daniel, Mário, Dalibor, Filip, Radovan..
Ah keď mne sa žiadne chlapčenské meno nepáči 🙈 synovi vyberal priateľ tak to bolo fajn ale povedala som že druhé vyberiem ja no nejako sa mi nedarí 😂 mne sa nepáčia také tie klasické slovenské mena sama nemám otca Slováka a nemám slovenské priezvisko no priateľ ma a keďže syn ma priezvisko po ňom aj druhé bude mať po priateľovi tak je to také cele zle 😂
@nikess123 priezvisko daj deťom po sebe.
@zmrzlinka2021 neskoro 😂 syn ma 7 rokov a ma po priateľovi tak chcem aj druhé aby malo po ňom len by nemusel mať také blbe priezvisko 😂😂
Nemám nič proti menu Letícia, len mi pod jeho vplyvom to chlapčenské napadlo Lisandro 😀
Jergus
@nikess123
Letícia ma meniny 14.9 podla americkeho kalendara
Ja viem, ze surodencom nemusia mena ladit ale Andrej a Leticia znie ozaj divne.
Leticia je pekne meno ale k Andrejovi sa veľmi nehodí ale ak sa ti páči kľudne daj 😉😌
Leticia je celkom ok, no mne sa viac paci Lota🤍
A mne sa hodia k sebe mena keď začínajú na rovnaké písmeno čiže Andrej a Adam, Andrej a Andreas atď.. To isté aj dievčatá. Len dievčenských sa mi nepáči skoro ani jedno 🤣 a z tých tradičných už vôbec.
A musia sa k sebe hodit?Daj ake sa ti paci.....
Skor nech sa hodi ku priezvisku. To bude dieta viac spajat ako surodenec.
@nikess123 ja mám dušana a lujzu ..a zaručene sú jediní v triede aj v škole..a sú to nie až tak časté mená ale zase ani nie veľmi exotické.. chvílu som pri dcére rozmýšlala nad almou (lebo po spanielsky je to znamená duša) dokonca aj nad lujza-lottou (lebo mama dvojiciek k knizky lujza a lotka sa volala lujzalotta) a aj tak ich volam dudu a lilu 🤣
@nikess123 My máme dcérku Letíciu, keď sa narodila, ešte nebolo meno v kalendári, tak oslavuje meniny 29.4. na Leu. Ale teraz som ju už v pracovnom kalendári medzi menami neuvádzanými v kalendári našla - 14.9. My sme však ponechali pôvodný termín a oslavujeme stále 29.4.
@nikess123 a k Letícii máme syna a ten má meno Simeon. Takže Letícia a Simeon 😉
K slovenskému priezvisku je široký pojem
Letizia
Agnes alebo Agata😊
Jonáš
@nikess123 radšej Lucia ako letícia