Ahojte, ktore z tychto mien sa vam viac paci a preco?🙂
Dominika, máme jednu doma 🙂
Mne osobne sa viac páči Dominika.
Andrea
Asi Andrea. Príde mi to krajšie aj ako prezývka že Aďa, Aďka. Dominika je tiež pekne. DOMČA a tak ale krajšie je podľa mna Andrea
Dominika
Dominika. Tiež sa tak volám. Andrea mi príde take tvrdé. Mne hovoria Dominika, Domi
Andrea
@dominika1988 A aké je podľa teba pekné? Idem za krstnú, tak spoločne vyberáme.
@rychenza ja sa odmalinka chcem volať Júlia, to je moja srdcovka 🙂 potom je krásna aj verzia Juliana, pekné je aj meno Lucia, z takých netypických sa mi páči Anabela, Rosabel, Elisa...musím priznať, veľa ich nie je, čo sa mi páči, ale svoje meno z duše neznášam - odmalička ma volali Domina (skvelá prezývka pre decko, fakt), je to meno, ktoré súčasne znie tvrdo a zároveň infantilne, vždy, keď sa niekomu predstavujem, cítim sa jak decko, proste ee, nikdy by som také meno svojmu dieťaťu nedala
@dominika1988 Veď aj Dominika je celkom prijateľné, každý má iný vkus.
Za mňa jednoznačne Andrea, sama zvažujem toto meno pre dcérku. Je to také ženské, silné meno. Teda aspoň na mňa tak pôsobí. Dominika sa mi vôbec nepáči, ale nevravím, že je škaredé, len také nejaké príliš obyčajné, príliš jemné. Inak niekto tu už predo mnou spomenul Adrianu, to bolo tiež jedno z mien môjho výberu 🙂
Andrea, moja mama sa tak volá
Dominika
Za mna Dominika. Ani neviem prečo 😂🥰
Dominika. Tak sa volá moja najmladšia. Meno Andrejka je však tiež pekné.
Dominika, lebo žien s menom Andrea poznám veľa 😅
Dominika , jednu máme .. voláme ju Domi, Dominika alebo Nika... Žiadna Domča ;)
Andrea, lebo sa tak volám ja 😀 Ale aj keby som sa tak nevolala tak by som si vybrala to, viac sa mi páči. je také medzinárodné, nie typicky slovenské.