Andrea alebo Adriana

30. apr 2022

Ak by ste sa isli stahovat do zahranicia, dali by ste dcere meno Andrea alebo Adriana?
Ide o anglicky hovoriacu krajinu.

zuzika33
30. apr 2022

andrea je v taliansku muzske meno, to je mozno jedina potencialna nevyhoda, ak by islo o krajinu kde su rozne nationality 🙂

michellemary
30. apr 2022

Adriana

slovakboy
30. apr 2022

Andrea jednoznačne. Andrejka,

diaszoky
30. apr 2022

Ani jedno ani druhe a ked uz tak nie Adriana pride mi to ako pre daku 40tnicku

autor
30. apr 2022

@slovakboy V zahranici asi Andrejka hovorit nebude nikto :-/

marcellka32
30. apr 2022

Z týchto dvoch Adrienne

cukroska
30. apr 2022

Rozhodnúť sa musíte sama a určite sa rozhodnete sama najlepšie.Nevyberáte ho cudzím, bude s vami celý život =Vaše bábo ❤️😍 podľa mňa tu vás iba zneistia... Poraďte sa s manželom, alebo radšej rodinou keď už... Vždy je to o vás (vaše dieťa) a nie o mamičkách na MK.

autor
30. apr 2022

@cukroska Ano, toto je samozrejme pravda, chcela som sa poradit kvoli tomu, ze v zahranici sme este nezili, odchadzame do anglicky hovoriacej krajiny a uvitala by som radu, ktore z tychto dvoch mien bude lepsie, bude sa lepsie vyslovovat a lepsie pouzivat domacim. Ja osobne sa priklanam k Adriane, akurat vaham, ci to bude v Irsku ok.

drimonna
30. apr 2022

Určite Adriana 💙 Andrea je v zahraničí mužské meno

adriannasvk
30. apr 2022

Ja hlasujem za Adrianu 😁

cukroska
30. apr 2022

Ved ja to chápem. Vyberte hlavne ❤️

andrii
30. apr 2022

Andrea...ja som Andrea a veľmi som s tým menom spokojná 🙂

ada85
30. apr 2022

Aj ja som Andrea bola som síce v Nemecku a Rakúsku (Innsbruck takže blízko TaL.) ale nemali s tým problém.
A okrem toho počula som, že už aj v Taliansku je toto meno možné dať aj dievčatám

rosavia
30. apr 2022

Ja zijem v anglicky hovoriacej krajine. Deti / ludia tu maju milion roznych mien z kazdeho kraja sveta. Ludia budu volat vase dieta tak, ako ho pomenujete. Samozrejme, s niektorymi budu mat viac problemov ako s inymi. Obe mena maju 'r' a budu vyslovovane trochu inak, ako to budete vyslovovat vy. Ja si nemyslim, ze to je a priori zla vec. Hlavne ale, Aby ste vy ako rodicia boli spokojni so svijim vyberom. Mne osobne sa viac paci Adriana.
Drzim palce pri vybere mena a so stahovanim.

autor
30. apr 2022

@rosavia Dakujem ❤

kristina74
30. apr 2022

@slovakboy ja som andrea a cely zivot bojujem s tym, ze napriek tomu, ze sa vsade predstavujem ako andrea, vsetci ma automaticky zacnu volat Aďa, co nemam rada.
Andrejka ma volaju len rodicia, este aj vlastny muz ma vola prezyvkou, sice milou, ale prezyvkou 🙂