Amálka alebo Agátka ? Jakub alebo Adam ? 🙂
Adam a dievcenske tiez ani jedno.
Agatka a Jakub
Dievčenské obe pekné...chlapčenské frekventované veľmi, takže iné.
vsetky 4 su velmi pekne..ked porodis a zbadas to babo to z teba vyhrkne ani nebudes vediet ako :D
za mňa dievčenské Agátka a chlapčenské ani jedno, na každom rohu ich je plno 🙂
Ja by som si pozrela aj kalendar a podla toho kedy sa narodi by som vybrala meno s odstupom aby malo pekne rozostupy medzi Vianocami (to sa az tak neovplyvni), narodkami, meninami a MDD 😆 Byt Adamkom co sa narodil v decembri by som veru nechcela byt 😆 Amalka sa mi zda jemnejsie ako Agatka
Adam/Amalka
A ako budú volať dospelú Amalku?
Baby a aké dievčenské mena sú podľa Vás ešte pekne? Ono tiež budeme vyberať tak ze sa tu inšpirujem. Chlapčenské už máme vybrané čiže ešte chýba dievčenské.
Mne sa paci z dievcenskych viac Amalka a chlapcenske som obe aj ja zvazovala. Priklonila by som sa podla datumu narodenia, aby to mala/mal pekne rozdelene (myslim oslavy)
Agátka a Adam 😊 Kubov už je veľmi veľa..
Amalka a Jakub 🙂
@090255 To nie je Amálka, ale Amália, podla mna úple v poriadku aj pre dospelú ženu. Áno viem, tak bolo v otázke, no mne sa nepáči, keď sa automaticky povie prezyvka, resp. skrátený tvar mena, aj keď ide o dieťa.
Za mňa teda Amália a Adam, aj keď oba chlapčenské mená sú extra populárne, tak osobne by som nedala ani jedno. Ale odhliadnuc od toho, radšej Adam.
Agátka a Jakub 👍😉🙂
Amálka a Adamko 😊 Nerieš žiadne dátumy a dni osláv, absolútne irelevantné a nepodstatné 🙂 vyber, ktoré je tvojmu srdcu bližšie a pri ktorom cítiš, že je to to správne
@090255 stale amalka;))) tak ako moju kolegynu stale kazdy anicka;) a to uz ma 61;)))))
@exotka444 agatka....a chlapcenske ani jedno....chlapcenske sa mi pacia juraj...martin...michal;)
Z tvojho výberu Agáta a Adam (vôbec nerieš Vianoce, sú aj takí ľudia, čo majú v jeden deň narodeniny ajm eniny a berú to ako výhodu). Ak by si chcela iný návrh na chlapčenské, tak možno Viliam, Viktor, Juraj sú také klasické ale menej frekventované. Dievcenske ste vybrali tiež časté, ale ak Vám to nevadí, nie je o čom. Za mňa aj Paulína, Johana, Kamila, Juliana by mohli byť. Prajem zdravé bábo nech sa volá akokoľvek 😉
Tiež som sa bála mena Adam vo vzťahu k Vianociam. A viete čo? Máme Adamka. Proste ma to k tomu menu od začiatku ťahalo a neľutujem, neviem si pri našom Adamuškovi predstaviť žiadne iné meno. Vianoce vôbec nič nemenia, meniny slávime vždy o deň skôr, aby oslavu vnímal ako meninovú, oddelenú od vianočných sviatkov. Kašli na názory iných, srdce Ti napovie, ktoré meno je to pravé 🙂
My mame Ameliè, podobne ako Amalia a ak je v brusku dievcatko, bude Agata. Chlapcenske Jakub je krasne meno.
dievčenské ani jedno, chlapčenské oba ...Asi Adam...
Jakub je pekné meno, len deti v škole volajú Kubo....