Ahojteeee baby som tu zase prosím poraďte vy môj priateľ zase všetko nechal na mna že však ja si mam vybrat rozhodujem sa medzi menami Alina a Nina ale neviem si byt už na 100% istá že ktoré bude lepšie čo vy ktoré by ste vy vybrali ?
Mne sa páči Alina. Máme známu s tým menom a voláme ju Ala 🙂
za mna Alina, Nina je kazda druha
Meno Alina by som dala psovi 🙃
Nina je každá druhá.
V skole bude sama Nina, radsej Alina, alebo hladajte dalej...
Nina
Meno Nina je už dosť časte, inak nie škaredé meno 🙂 Alina je zaujímavé meno, také nezvyčajné...no možno by som pozrela ešte iné mena ...
Meno Nina je už dosť časte, inak nie škaredé meno 🙂 Alina je zaujímavé meno, také nezvyčajné...no možno by som pozrela ešte iné mena ...
Alina Starková 🙂
Nina Zeniková 🙂
čítala si Gríšsku ságu ?
obe mená sú pekné, ale Alina je neokukané, ja by som vybrala to
Alina. Pekne a nezvycajne. Nina je teraz velmi rozsirene.
Nina je otrepane...alina zas netuctove...mna zas zaujalo meno Alana :D z Hannibala
Alina.. Ja som tehu a ak to bude dievcatko, tak chcem Alijana.. Ale ja žijem v zahranici, takže pre mňa sú takéto nezvyčajné mena normalne😉
ani jedno...
Nina pekné, ale už sa dávalo dávnejšie...
Alina - ako pre psíka
Alina netradičné ale pekne
Je pravda, že Nina je v poslednej dobe veľmi časté meno, ale páči sa mi viac. Alinu nepoznám žiadnu
Alina je lepsie.... vyber take ktore sa tebe paci
Nina je uz take pre mna velmi jak to napisat rozmaznane :D Nina, Ninka, Ninuska ach 🤮🤮🤮🤮Mne tak znie a strasne ma irituje ale ked sa ti paci kludne ho daj 🙂
Nina som mala vysnívanú, ale už ich je v okolo toľko, že hľadám iné meno, keby sa náhlu pošťastí dievcatko❤️ Alena je zaujímavé, no moja mamina je Alena, tak má to zvádza k tomu menu, budú ju tiež volať Ala😉 no mimo všetkého, z týchto 2 sa mi aj tak páči viac Nina😄
Nina urcite