Alica, Aneta, Adela

2. dec 2024

Pekny vecer… hladam meno pre dceru, chceme meno so zaciatocnym pismenkom na „A”, klasicke ake najdeme bezne v kalendari, ziadne „exotiky”… Zaujali ma mena Alica, Aneta a Adela… Ktore z tychto mien by u vas zabodovalo a preco? Len si chcem precitat nazory, ze mozno podla coho ste sa rozhodovali vy… prip. navrhnite nejake ine neotrepane dievcenske meno na „A”…

marhulka13
2. dec 2024

Z týchto sa mi páči Aneta , potom Adela a napokon Alica. Ja sa volám tiež na A - Adriána ale nepáči sa mi to moje meno

qrstxyz
2. dec 2024

Mne sa najviac páči meno Adela. Znie tak pekne dievčensky 🙂 na A mi ešte napadli mená ako Anežka alebo Agáta

ibrunova
2. dec 2024

Agáta, Amália, Amélia, Alžbeta, Andrea, Alena, Anežka

aandrea9
2. dec 2024

Alica...v krajine zázrakov 😊

elenka74
2. dec 2024

Alica , mám sestru Alicu 🙂

rebi789
2. dec 2024

Aneta alebo Angelika

barka1
2. dec 2024

Adela je pre mna top meno. Ale žijem v ČR a tu je velmi rozsirene, navyse s dlznom, tak mám dceru s inym menom.
Inak aj Alexandra je krásne meno. A málo časté je teraz meno Alena.

lentilka
2. dec 2024

Alica je veľmi pekné meno, navyše znie príjemne aj vo svojom základnom tvare, nič netreba vylepšovať 🙂

ariannazara
2. dec 2024

Volám sa Aneta zo svojim menom som ôk🙂

minka201
2. dec 2024

Za mňa Aneta. Páči sa mi viac ako Adela. Alica je tiež fajn, ale zdrobnenina Alicka sa mi nepáči.

monillia
2. dec 2024

Mne sa páčia všetky 3 keby som sa mala ja rozhodovat vyberala by som meno podľa termínu pôrodu, aby mala meniny a narodeniny s väčším časovým rozosupom

petronellla87
2. dec 2024

My máme Alicu, ako dievčatko co sa prepadlo do krajiny zázrakov 🙂 ešte sa mi páčilo meno Anika

mamickalisticka
2. dec 2024

Aneta, alebo Anita. Je vznešené. Adela by som nedala skrz meniny pri Vianociach a Alica sa mi páči najmenej ale je vo všeobecnosti fajn

molare
2. dec 2024

mame doma Adelku a to meno je nádherné na malom dievčatku aj veľkej slečne ☺️

any3108
2. dec 2024

Ja som Aneta a vybrala by som Adelu
Vždy sa mi to meno pacilo
Moje meno je podľa mňa ok, ale zase skôr nevsedne

ankare
2. dec 2024

Adela

natall113
2. dec 2024

Anetu aj Alicu som mala v zozname mien pre dcéru.
Ak bude druhé dieťa dcéra tak Alica u mňa stále boduje

deti95060810
2. dec 2024

aneta, alebo Adela...
Alica sa mi nepáči..resp. poznám jednu a to stačí...

jazdkynaaa
2. dec 2024

Alica - v krajine zázrakov/Alice Cooper, Adela - Banášová, Aneta - moja pošahaná učiteľka informatiky na gympli🤣 asi tak moje asociácie😆

lucia13022023
2. dec 2024

Pre mňa je najkrajšie meno na A - Anna. Nádherné meno. Ak chceš troska viac netradičné, ale už sa stáva úplne bežné - Amelia.
A z tých tvojich, sú také obyčajné, ničím zle, ničím výrazne. Asi by som šla do Adely.

nttnnt
2. dec 2024

Aneta alebo Anita...tiez cakam dievcatko a moja mama so sestrou mi podsuvaju Alicu omg nikdy hovorim im coo Palica??? proste sorry ale toto nie...

berenika39
2. dec 2024

Antonie, Tonička, Tonka, Toninka (jednu máme:--)

didush27
2. dec 2024

Čo tak Anežka alebo Alžbetka?

dettilv
2. dec 2024

Mne sa najviac páči Alica✌️chcela som mať dievčatko s týmto menom ale máme Huga😃

lllaila
2. dec 2024

A čo tak Anita? To je v španielsky hovoriacich krajinách malá Anna - Anita, zdrobnelina, milé

jankamiskova
2. dec 2024

Trošku mi pri tých menách chýba aj iná zdrobnelinka ako len tá základná s K ...čo sa týka Adéliek, tých je už v mojom okolí priveľa na môj vkus 🙂 no mne sa páči aj Alina a Alícia 🙂 šťastný výber, aby sa meno dcérke páčilo a dobre nosilo 🙂

crazy_lazy
2. dec 2024

Mne sa páči Aneta. To meno som mala vybraté aj pre dievča. Ale narodil sa mi chlapec.

alicka1122
2. dec 2024

Presne tieto 3 mena sme mali v zozname aj my, všetky 3 sú krásne, vybrali sme Anetku 🥰

nedielka
2. dec 2024

Co tak Anabelka ?

hederamonstera
2. dec 2024

Adelina