Pekny vecer… hladam meno pre dceru, chceme meno so zaciatocnym pismenkom na „A”, klasicke ake najdeme bezne v kalendari, ziadne „exotiky”… Zaujali ma mena Alica, Aneta a Adela… Ktore z tychto mien by u vas zabodovalo a preco? Len si chcem precitat nazory, ze mozno podla coho ste sa rozhodovali vy… prip. navrhnite nejake ine neotrepane dievcenske meno na „A”…
Mne sa najviac páči meno Adela. Znie tak pekne dievčensky 🙂 na A mi ešte napadli mená ako Anežka alebo Agáta
Agáta, Amália, Amélia, Alžbeta, Andrea, Alena, Anežka
Alica...v krajine zázrakov 😊
Alica , mám sestru Alicu 🙂
Aneta alebo Angelika
Adela je pre mna top meno. Ale žijem v ČR a tu je velmi rozsirene, navyse s dlznom, tak mám dceru s inym menom.
Inak aj Alexandra je krásne meno. A málo časté je teraz meno Alena.
Alica je veľmi pekné meno, navyše znie príjemne aj vo svojom základnom tvare, nič netreba vylepšovať 🙂
Volám sa Aneta zo svojim menom som ôk🙂
Za mňa Aneta. Páči sa mi viac ako Adela. Alica je tiež fajn, ale zdrobnenina Alicka sa mi nepáči.
Mne sa páčia všetky 3 keby som sa mala ja rozhodovat vyberala by som meno podľa termínu pôrodu, aby mala meniny a narodeniny s väčším časovým rozosupom
My máme Alicu, ako dievčatko co sa prepadlo do krajiny zázrakov 🙂 ešte sa mi páčilo meno Anika
Aneta, alebo Anita. Je vznešené. Adela by som nedala skrz meniny pri Vianociach a Alica sa mi páči najmenej ale je vo všeobecnosti fajn
mame doma Adelku a to meno je nádherné na malom dievčatku aj veľkej slečne ☺️
Ja som Aneta a vybrala by som Adelu
Vždy sa mi to meno pacilo
Moje meno je podľa mňa ok, ale zase skôr nevsedne
Adela
Anetu aj Alicu som mala v zozname mien pre dcéru.
Ak bude druhé dieťa dcéra tak Alica u mňa stále boduje
aneta, alebo Adela...
Alica sa mi nepáči..resp. poznám jednu a to stačí...
Alica - v krajine zázrakov/Alice Cooper, Adela - Banášová, Aneta - moja pošahaná učiteľka informatiky na gympli🤣 asi tak moje asociácie😆
Pre mňa je najkrajšie meno na A - Anna. Nádherné meno. Ak chceš troska viac netradičné, ale už sa stáva úplne bežné - Amelia.
A z tých tvojich, sú také obyčajné, ničím zle, ničím výrazne. Asi by som šla do Adely.
Aneta alebo Anita...tiez cakam dievcatko a moja mama so sestrou mi podsuvaju Alicu omg nikdy hovorim im coo Palica??? proste sorry ale toto nie...
Antonie, Tonička, Tonka, Toninka (jednu máme:--)
Čo tak Anežka alebo Alžbetka?
Mne sa najviac páči Alica✌️chcela som mať dievčatko s týmto menom ale máme Huga😃
A čo tak Anita? To je v španielsky hovoriacich krajinách malá Anna - Anita, zdrobnelina, milé
Trošku mi pri tých menách chýba aj iná zdrobnelinka ako len tá základná s K ...čo sa týka Adéliek, tých je už v mojom okolí priveľa na môj vkus 🙂 no mne sa páči aj Alina a Alícia 🙂 šťastný výber, aby sa meno dcérke páčilo a dobre nosilo 🙂
Mne sa páči Aneta. To meno som mala vybraté aj pre dievča. Ale narodil sa mi chlapec.
Presne tieto 3 mena sme mali v zozname aj my, všetky 3 sú krásne, vybrali sme Anetku 🥰
Co tak Anabelka ?
Adelina
Z týchto sa mi páči Aneta , potom Adela a napokon Alica. Ja sa volám tiež na A - Adriána ale nepáči sa mi to moje meno