Aký máte názor na meno Ján Noel?

20. nov 2024

Aký máte názor na meno že Ján Noel ? + priezvisko, ktoré sa ku to mu hodí.
Je to úprimne zle nakombinovanie? 😅 neurazim sa kľudne píšte názory ..
len môj partner chce, aby sa dieťa volalo po ňom a nechce vôbec kompromis .. jedine takýto kompromis podľa mňa prijme .. on je totiž Ján. ( majú to ako rodinnú tradíciu aj jeho otec aj jeho dedo a tak ďalej sa tak volajú. ) ale mne to mebo proste nesedí, neviem prečo 😅

ssimusska
20. nov 2024

Úprimne sa mi nepáči ani jedno meno a už vôbec nie spolu. 😅

tess123
20. nov 2024

Opíšem ti skúsenosť mojej sestry ta riešila to isté manzej jej je Jozef a jej sa páčilo meno Matias tak dali ako kompromis dva mena ale malého volajú všetci len Jozef lebo jej manžel od mala len Jozef ho volal a už sa aj zabudlo že má dve mená . Tak sestra akurát teraz banune ,že dala dve mená všade veľa vypisovanie atď. Tak asi skús radšej ešte ho prehovoriť .

nikoleta999
20. nov 2024

A nakoniec ho všetci budú volať Janko :D Takže asi tak :D ...

autor
20. nov 2024

@ssimusska Mne sa naopak páči meno Noel, je to krásne meno..
@tess123 ale on proste ne a ne. Ach. Asi sa s tým budem musieť zmieriť 🤣🤣

tess123
20. nov 2024

@nikoleta999 presne ako som spomenula 🙂

tess123
20. nov 2024

Ale innak meno Noel je aj moja srdcovka ak budem mať chlapčeka určite bude Noel

petronellla87
20. nov 2024

Tie Nka tam tak splývajú spolu. Ale páči sa mi to

autor
20. nov 2024

@tess123 ja som vždy snívala o tom mene .

lucia245
20. nov 2024

Kombinácia slovenského a zahraničného mená k sebe nejde. Buď dve slovenské alebo dve zahraničné (ak sa hodí priezvisko). Inak dve hodiace sa k sebe krstné mená sú za mňa ok.

lenkalienka321
20. nov 2024

Asi tak:

zmrzlinka2021
20. nov 2024

Manžel chce Ján?

zmrzlinka2021
20. nov 2024

@lucia245 je to vec zvyku

autor
20. nov 2024

Spolu to vyznie tak zvláštne 😁
@zmrzlinka2021 áno

janocka
20. nov 2024

u nás to bolo veľmi podobne, manžel chcel kvôli tradícii meno Ján, ja som nechcela ani počuť. Napokon sme spravili kompromis a dali meno Ján Nino. Všetci ho volajú Nino, pár členov rodiny Janino. Má 10r. a aj sa predstavuje ako Nino

mamamasama
20. nov 2024

Preboha 🤣😅

sylvia217
20. nov 2024

Nie, nedala by som nikdy meno ktoré sa mi nepáči a Jano už vôbec, este ak by som do toho bola aj dotlacena..
Našťastie my sme sa na menách dohodli normálne..
Páči/nepáči až sme sa dohodli..

rorino
20. nov 2024

Janko je pekne meno,ale Noel sa k nemu nehodí,nájdi nejakw udomacnene,Michel,Samuel,Adam...

gypsomilka
20. nov 2024

Ak je to “len” partner presadila by som si svoje meno 🙃 ak manzel tak by som ho do porodu prehovorila 100%. Ak nie dala by som Noel Jan. Najskor Noel. A drzala by som sa oslovenia len Noel. Mne sa teda Jan nepaci vobec.

andreakotesova
20. nov 2024

Otec ho bude volať Janko a matka Noel...?

rachel36a
20. nov 2024

Popravde....hrozne...este by ma priezvisko zaujímalo...a každý ho bude vola Ján, podľa prvého mena...Janko je pekne meno určite krajsie ako Noel

lucia245
20. nov 2024

@lenkalienka321 presne toto, Vianoce po francúzsky😄

thereisabear
20. nov 2024

Iba ak Noel Ján. Len si celkom neviem predstaviť, ako ho budete volať. Ty Noel a partner Janko?

rorino
20. nov 2024

Aj náš syn má dve mená.Tym druhým ho volám len ja,keď si to zaslúži😆a neľutujem to .Ani vypisovanie nie je problém.ved to nie je román,len pár pismeniek navyše.A to druhé meno je moja ❤️.

januska12323
20. nov 2024

Kombinácia je divná.

autor
20. nov 2024

Mne sa absolútne nepáči meno Ján. Fakt som ale že rázne proti tomu. Keď bude väčší tak sa bude sám predstavovať ako chce on.

janocka
20. nov 2024

@rachel36a poznám 14r. dieťa s 2 menami, každý ho volá druhým menom. Môj mladší syn má tiež 2 mená a nik ho, našťastie, druhým menom nevolá. Boli pokusy v rodine oslovovať ho prvým menom, no nereagoval naň 😀

autor
20. nov 2024

Dá sa nejak zmodernizovať meno Ján? Taká známa tiež musela dať po partnerovi ktorý sa vola Pavol 🤣🙈 dala mu že “Paulo” ale vola ho Palko.

faustine
20. nov 2024

Ja si myslím, ze každý človek má právo na svoje vlastné meno. Nie zdedené a rodinná tradícia, nie.

janickacrazy
20. nov 2024

Johnny Noel znie lepšie, ale teda neviem aké je priezvisko, ak rýdzo slovenské, tak to bude prúser

autor
20. nov 2024

Ale aspoň keby to je normálne meno ale Janko? 😭🤣 ja čo vidim ludi s takým menom (okrem partnera) tak ani ich neviem nazvať , aby som neurazila poniektorch…. Takí ťuťkovia proste mi to nedá 😂😂😂