Johnny
Johan
@mamamasama mena ako z osady 🤣
ako myslíš zmodernizovať? Máš doma Jána a nechceš mu hovoriť Ján či Jano?
@mamamasama 😂💫
Jany 😄
Mne sa paci Johan.
@0silvia0 skôr budem mať.
Ziadno, upne blbe meno na nejaké modernizovaný. Jedného volajú Janči ale tiez teda žiadna výhra. Ján ostane Jánom, Jankom a nič s tým neurobíš. Jedine ak óde o dieta, toto meno proste nedat. Pokial je to dospely chlap, bude Jano, Janko a čau nazdar!
To si ty, čo si chcela dať dve mená? lebo manžel trvá na mene Ján? tradícia? a tebe sa nepáči?
@earlgrey Nie, ja chcem dať meno Ján. Len som rozmýšľala, že či sa to nedá nejak inak. 😜 videla som jedno meno, a veľmi sa mi páčilo. Ale neviem si žiaľ spomenúť naň.
Synovho spoluziaka volaju Jendo 🤷♀️
Ale áno v podstate tradícia 🙂 ale nemám s tým menom problém ..
Daj také meno akým chceš aby ho ľudia nazývali. Keď sa ti Ján nepáči tak si vymysli iné.
@earlgrey to nie je vôbec zle. Tak som aj rozmýšľala, že to bude jeho prezývka. Jany 😀
Moja kamaratka dala meno Yane chlapčekovi
Mne sa paci verzia Jannik. Alebo Gianni, Giovanni (džani, džovanni). V kazdom pripade, ak sa mi nejake meno nepaci, tak ho nedam dietatu. Pripadne ak sa jedna o nejakeho Jana v mojom okoli, tak sa ho jednoducho opytam, ako by sa mu pacilo, keby som ho oslovovala. A tak by som ho aj volala. Bez ohladu na to, ci sa tato variacia mne paci alebo nie.
Kamoška ma jana a volajú ho janik alebo jaňo
@mamatroch ja nepíšem nikde, že sa mi ti meno nepáči. Ak nenájdem niečo, čo by sa mi páčilo. Bude Ján.
Zas ty 🤦🏼♀️ kolko tem este zalozis, uz sa konecne dohodnite na mene s frajerom. Jano Noel teda nepresiel?
Ian, Yan, Yannick
@milanemila načo sa vôbec vyjadruješ ? Toto je moja prvá diskusia. Neviem akeho Jana noela spomínaš. Čítaj s porozumením. A nebud závislá tu. 🤨
Mne sa páči meno Johannes
niektoré mená sa jednoducho zmodernizovať nedajú...
mne sa to podarilo s jedným dievčenským menom, lebo mm si tiež postavil hlavu a nechcel ustúpiť...
Véd Ján sa bud páči, alebo nie. Poznám jedného, volajú ho aj Jany, "džony", Janko, Janík, Janči...
Ja toto nechapem. Preco chces dat meno, ktore potom nechces pouzivat? Ved to nedava zmysel.
Asi sa Ti tak velmi nepaci, ak ho ches pouzivat v inom tvare. Daj rovno ten iny tvar a hotovo, nebudes sa jedovat, ked mu budu aj tak hovorit Janko, Janicko.
Ian (výslovnosť je iná) alebo Yan.
Žán,Chuan, Džan, Džones. Vymysli si čokoľvek. Neviem, čo chceš modernizovať na tomto mene. 🙈😅