ahojte budem mať chlapčeka chcela by som aby sa volal Majko Majk Majkl len nechcem aby bol Mario ako teda spravne zapísať meno?
@martina0303 U nas Majko volame Mariána. Majk sa normalne pise podla mna Mike (anglicke) a Majkl je Michael tiez v anglictine.
@martina0303 to vsetko co si napisala je sa pouziva pri mene Marek. Majk a Majkl je Michal v anglictine 🙂 Ale ked to u nas budes pouzivat pri mene Marek, tak to nikomu zvlastne nepride.
Zvyklo sa Mariána alebo Maroša volať Majo.
tak "Majkl" je foneticky Michael, cize po nasom Michal, alebo potom ked je Miki tak to je Mikulas. Inak "Maiko" je japonske meno, ale netusim ci pre chlapca ci pre dievca
inak baby pre srandu, ...moj syn ma triednu ktora ma ako druhe krstne meno "Major"
@martina0303 Majko volaju Mariana. Aj meno Maros je v kalendari. Ja mam syna Mariana, ale ked mu niekto povedal Majko, tak sa mu zjezili vsetky chlpy, neznasal to.
Majk aj Majkl je Michal/Michael.
Majko skor Marian podla mna.
Mam kamoska, ktoreho vsetci volaju Majky a je Michal
@negymama mne mm hovorí že som GENERáL....😀😝
Môžeš mu dat kľudne meno Michal, Marián, Marek,...A volať ho skratkou Majk, Majki...
Mame jedného v rodine. Originál.je Michal všetci ho volajú Majky
@martina0303 Marián - Majko, Majo, Maroš, Maroško, Majuško..atd
Pekne meno 🙂
Ja mam priatela marian uplne mu sedi ale vsetci ho volaju Maros a to ma dokaze vytocit
My máme Mariána a voláme ho Majko, Majo, Majuško
@princeznasevera teba to nemusí vytáčať, keď priateľovi to nevadí a je na to zvyknutý. Mám syna aj muža Mariána a oni zasa neznášajú toho Majka, pre nich je to úplne čudný tvar mena, každý ich volá Marián alebo Maroš. Žiadny Majo alebo Majko, na tieto tvary nie sú vôbec zvyknutí.
@martina0303 mám kamaráta vola sa Michael voláme ho Maiky 😉
môj muž je Marián a hovorím mu Majko 🙂
@martina0303 ja poznam aj Marka,ktoreho volaju Majo,Majko,Majči
My máme Mareka a voláme ho Majko.
Som Marián ale samé Majo, či už v rodine alebo inde , čo už 33 rokov si zvykám
@martina0303 zdá sa mi Marián 🙂