Ahojte
Ako vyslovujete meno
Christian
Christiana
CH alebo normálne K?😊
Ďakujem
Ch
ak je Christián, tak CH, ak Kristián , tak K
Mne to pripada ako zahranicne meno, ktore by sa malo citat s K.
Na slovensku s Ch, v zahranici s K.
Vyslovujem tak, ako sa mi človek predstaví 🙂 Poznám jedného Christiana a všetci ho volajú Christo s CH
ja by som citala k- ale pre istotu ak je moznost sa spytat rodica ako si to zelaju .. moja je kiara a vzdy sa mna alebo teraz uz jej ked je starsia pytaju ci chce aby ju volali kiara alebo kiera ... nepride nam to divne ..
@stanulienkat no ak by si to mala vyslovovať správne tak by to bolo Kriščn 😄
@limoncino preto nemám rada takéto kolotočárske mená😁
@stanulienkat no pozor, teraz som sa mohla uraziť, lebo moje dieťa má druhé meno podobne tomuto 😄😄
@limoncino 🙄😷😶 ouuu
Môj synovec je Christian....a žije v krajine kde sa CH nepoužíva / vyslovuje K
My ho voláme Christian...
Náš ujo sused ho volal Chrisko 😁
@stanulienkat v pohode, ja už som si na jej meno vypočula hocičo, ešteže ma to netrápi a jej kamaráti to neriešia 😄
Moj muz je Christian, oslovujem ho Chris, vyslovujem Kris. Toto som nikdy neriesila v podstate. Ale nie je slovak a ani tam nezijeme. Pripadne ho volam Chrissie, nikdy neprotestoval proti tomu 😉
@stanulienkat v zahranici je to caste a bezne meno, ako na Slovensku Lenka, Maria. Proste nic vynimocne
@kiki68 ja viem, ze v zahranici je to bezne meno. Len nechapem, naco slovaci komplikuju svojim detom zivot s vyslovnostou. Hlavne ked to ani nevedia vyslovit.
To akoze chces dat dietatu meno, ktore nevies ani vyslovit? Mna by ani nenapadlo, to vyslovovat s CH. Je to zahranična podoba mena Kristián. Žili/zijeme v divoch krajinách a vsade Christian vyslovovali s k. Casto skratili na Chris (kris).
@yanni kde som písala, že sa chystám dať také meno dieťaťu? 🤔
s K, proste sa to tak číta. Všade.
Ja mam bratranca Christiana a oslovujeme ho Kiko alebo Chrisťo 🤗
Normalne CH na Slovensku