Ako vnimate meno Evelina? Dali by ste take svojej dcere?
Nie nedala by som
Mne sa to meno spája s pesničkou o Ježkovi zo Spievankovo 6. Pesnička pekná, jezica sympatická, takže aj meno je už pekné pre mňa 🤭😄
@esteregres nie... to je Eva Kramerová 😀
Kamoska ma dceru Evelyn a vola ju Eve a mne sa to velmi paci. Vies, ale ked ty sa to pytas zien co davaju tuctove mena Sofia Ema Tamara, tak tie by take vystredne meno nedali 😂
ach😨
Nadherne meno. Evelinka. Muz ho chcel. Ale my uz v rodine jednu mame. Co je super, tak jej nikto neskracuje meno. Vynimocne na Slovensku, pretoze dlhsie mena sa casto skracuju aby sa ulahcilo ich vyslovovanie. Ale vsetci ju volaju Evelinka alebo Evelina. Aj v skolke - pretoze su tam lahke hlasky. Nie je tam R, T, S ...
Krásne.ak sa hodí k priezvisku, prečo nie?!
Jj. Znie inac ale fajn. 🙂
nie.....ale poznám pani s týmto menom...
@esteregres prečo hneď takto zovšeobecňuješ?
@esteregres Mám Sofiu, aj Emmu a ďalšie dve dcéry s tuctovými menami. Evelínu by som nedala, lebo je to dlhé a nehodí sa k nášmu priezvisku, inak sa mi vôbec nezdá výstredné. Ester by som tiež nedala, lebo tak sa volala naša čínska kačica. A je mnoho ďalších mien, ktoré by som nedala svojim deťom, to však neznamená, že na ženy, ktoré ich dali SVOJIM deťom, budem hľadieť zvrchu a s posmechom.
@evita_g 😂😂😂😂😂😂😂😂 no to si ma teda urazila, este keby ti v tej hlave konikovskej napadlo ze asi sa nevolam ester. A evita bola nasa stara korytnacka.. 😂🙈
Evelina je asi polske meno 🤔 ak sa tebe paci tak ho daj
Mne prvé napadlo Dva a pol chlapa, tam bola Evelyn. Ale Evelínka nie je zlé meno.
Vklude si daj meno Evelyn ked sa ti paci 😍
MNE SA PACI VELMI 🥰
...no mam 4chlapcov ☺️☺️☺️☺️
Kazdy si da meno ake sa jemu paci,na nazor druhych nepozeraj...bude to vase babatko 🥰🥰🥰
Ewelína krásne meno a ženské. Poznala som jednu, veľmi milá osoba.
Ano, ale skor Evelyn