Ako vnímate meno Evelína?

29. aug 2021

Ako vnimate meno Evelina? Dali by ste take svojej dcere?

esteregres
29. aug 2021

Ano, ale skor Evelyn

sasitimi17
29. aug 2021

Nie nedala by som

zu12
29. aug 2021

Mne sa to meno spája s pesničkou o Ježkovi zo Spievankovo 6. Pesnička pekná, jezica sympatická, takže aj meno je už pekné pre mňa 🤭😄

10zabka
29. aug 2021

@esteregres nie... to je Eva Kramerová 😀

esteregres
29. aug 2021

Kamoska ma dceru Evelyn a vola ju Eve a mne sa to velmi paci. Vies, ale ked ty sa to pytas zien co davaju tuctove mena Sofia Ema Tamara, tak tie by take vystredne meno nedali 😂

karhu
29. aug 2021

ach😨

kittykat22
29. aug 2021

Nadherne meno. Evelinka. Muz ho chcel. Ale my uz v rodine jednu mame. Co je super, tak jej nikto neskracuje meno. Vynimocne na Slovensku, pretoze dlhsie mena sa casto skracuju aby sa ulahcilo ich vyslovovanie. Ale vsetci ju volaju Evelinka alebo Evelina. Aj v skolke - pretoze su tam lahke hlasky. Nie je tam R, T, S ...

bagerka
29. aug 2021

Krásne.ak sa hodí k priezvisku, prečo nie?!

ivangeline
29. aug 2021

Jj. Znie inac ale fajn. 🙂

deti95060810
29. aug 2021

nie.....ale poznám pani s týmto menom...

sasitimi17
29. aug 2021

@esteregres prečo hneď takto zovšeobecňuješ?

evita_g
29. aug 2021

@esteregres Mám Sofiu, aj Emmu a ďalšie dve dcéry s tuctovými menami. Evelínu by som nedala, lebo je to dlhé a nehodí sa k nášmu priezvisku, inak sa mi vôbec nezdá výstredné. Ester by som tiež nedala, lebo tak sa volala naša čínska kačica. A je mnoho ďalších mien, ktoré by som nedala svojim deťom, to však neznamená, že na ženy, ktoré ich dali SVOJIM deťom, budem hľadieť zvrchu a s posmechom.

andy57
29. aug 2021

@zu12 presne aj mne sa to preto paci 🙂 vzdy si spomeniem na tu pesnicku 🙂 Evelinka

esteregres
29. aug 2021

@evita_g 😂😂😂😂😂😂😂😂 no to si ma teda urazila, este keby ti v tej hlave konikovskej napadlo ze asi sa nevolam ester. A evita bola nasa stara korytnacka.. 😂🙈

olivia1425
29. aug 2021

Evelina je asi polske meno 🤔 ak sa tebe paci tak ho daj

janiela6
29. aug 2021

Mne prvé napadlo Dva a pol chlapa, tam bola Evelyn. Ale Evelínka nie je zlé meno.

martinajajomino
13. sep 2024

Vklude si daj meno Evelyn ked sa ti paci 😍
MNE SA PACI VELMI 🥰
...no mam 4chlapcov ☺️☺️☺️☺️
Kazdy si da meno ake sa jemu paci,na nazor druhych nepozeraj...bude to vase babatko 🥰🥰🥰

jakubrianka
13. sep 2024

Ewelína krásne meno a ženské. Poznala som jednu, veľmi milá osoba.