Ahojte váš názor na dané meno? Ak sa tak voláte vy ako sa vám s ním žije? Ako vás volajú? Ak ste dali dieťatku také meno čo pre vás znamená? Čo vás primälo k rozhodnutiu? 🙂
Ani mne.
Tak veľa ľudí si ho spojí s princeznou Dianou a to nie je zlá asociácia
Za mna celkom fajn
Mam z neho zvlastne pocity, neviem preco.
Mne sa veľmi páči.
Pre mňa normálne meno, nebola by to moja voľba, ale nie je na ňom nič zlé 😊
Je to meno pre silnu a nezavislu zenu a mojej dcere sadlo ako r*t na serbel.
Mam sesternicu s tymto menom, berieme ho ako kazde ine. Volame ju Dia, Dida.
Diana Rimska bohyna lovu ma napadne ako prva s potom lady Di .potom jedna Svk herecka a z knih naj kamoska Anny zo zeleneho domu. Osobne nepoznam ziadnu Preto mam uplne neutralne pocity. Podstatne je aby sa pacilo tebe.
ja sa tak volam a som s menom odmalicka spokojna, nemenila by som. zije sa s nim fajn, ziadne divne prezyvky som nikdy nemala (mozno okrem "dida" a "didi", co som rychlo zarazila). fajn je, ze ma ludia volaju vacsinou normalne celym menom a malokedy zdrobnene (co nemam rada), pripadne som di alebo dí. povahu mam asi taku, ako pisala @masinka, ale to s menom zrejme nesuvisi 🙂 a este jedna vyhoda - tym, ze je medzinarodne, kazdy hned vie, ako sa volam, a nikto v zahranici mi ho nikdy nekomolil. zaroven dian nie je vela - pocas celej skolskej dochadzky (MS, ZS, SS, VS) som bola vzdy jedina.
Diana je velmi pekne meno, sice ani jednej dcerke som ho nedala, ale bolo na zozname 🙂
My sme ho našej dcére dali . Starší chalani si to skrátili na Didi . Mne sa páči tvár taký , ako je .
Hoci tiež zo začiatku som mala pochybnosti ,lebo pôsobilo to meno tvrdo . Sme rodina poľovníkov ,a Diana je bohyňa lovu . Hodí sa nám to .zatiaľ nemá ani 2 r .
Nepáči sa mi
Diana je krásne meno. Znie vznešene. Osobne poznám jednu Dianu. Je to veľmi šikovná a inteligentná žena s láskavým srdcom i charakterom, veľmi dobrá a duševne silná osoba.
Páči sa mi to meno, mam veľmi dobrú kamarátku Dianu, voláme ju aj Dia alebo Didi, príde mi že je to take jemne ženské meno 😊
Úplne v pohode 🙂
Pekne, ale mam pocit, že dnes je už veľa malých dianiek, strašne často to počujem.
Je fajn. ^^
Neviem ako meno môže reálne predurcit osobnosť dieťaťa.
Vždy sa tak zamyslím.....
Mam dceru, volame ju Dianka. Ona sa predstavuje Diana. S menom je spokojna. Pre mna najkrajsie zenske meno. Asociacia s Lady Di, ktora bola uzasna osobnost.
@terezka1947 obcas to veru sadne, tazko sa to vysvetli, ale sadne to
Prekrásne meno.
Meno pre silnu a nezavislu zenu, ako je pisane vyssie... Dianu si nespajam s anglickou princeznou, ale s Wonderwoman/Diana, princezna amazoniek 😅 Zvysok je uz na tvojom vkuse, fakt tym nic nepokazis...
Ja by som ho sice nedala ale paci sa mi. Diana. Lýdia 🙂
pekne meno, kamaratka ho dala dcere, vola ju dianka, kedysi di, didi a podobne. velmi jej to meno pristane.
moje vysnívané meno 🙂
Mne sa to meno nepaci