Aké sú možné zdrobneniny pre meno Júlia ? Má niekto Júliu ?
@bajab keby sa moja svokra nevolala Júlia tiež by som malej dala také meno,🤣🤣🤣🙈
my mame Julianu a volame ju Lia, ak chceme skratit
Uľa /u rusínov/
Juli,krasne je julinka..
a "Džuli" ked bude velka je fajn
Mam sestru☺ julinka, julka, juli, dzuli, podla jedneho vtipu,ked j sa cita ako ch ... Chulinka😄. Ked sa sa ako deti povadili...bola Jula,julisko,julca...
Ségre meno vyberal otec, ze hned vedel je budu mat Julinečku☺
Ja mám Júliu. Voláme ju Julka alebo Juli.
Ja som Juliana. Vsetci ma najcastejsie volaju Juli. Obcas Džuli a ked som bola mala tak pekne Julianka. Nemam rada ked mi povedia Julka, nepaci sa mi to....ale tomu sa niekedy pri tomto mene bohuzial nevyhnem.
Aj sa volám Júlia moja mama je tiež Júlia a otec Július.
My máme čerstvú mesačnú Júliu. Voláme ju julka, džuli, julinka, julinečka, džúlia ju volá náš detský Dr. 🙂 nám sa meno veľmi páči.
Ja som Juliana, doma ma volajú Nana, môj muž ma volá Julianka, nebohý otec ma volal Julinôčka, v robote mi hovoria Džuli ... zdrobnenina mena Júlia je Julka, Julianka, Julinka sú zdrobneniny mena Juliana.
v širšej rodine máme.... voláme Julka...
Julik
Za to si nerob starosti. Praxou sa zdrobnenina najde. My mame Mareka, odolavala som tomu menu lebo mi nenapadla ziadna zdrobnenina. Nakoniec to vyriesil syncek, vola sam seba Meme. Tak ho volame Meme, Memko... Paci sa nam to
U nás bola jedna Julia “Ďusa” ale až na strednej. Inak July, Julika, Jujka ale Júlia je samo o sebe krásne meno.
Dusa @tykat? To som teda este nepocula. Pri chlapovi hej. Ale pri dievcatku nie. Mne sa Julka paci 🙂
@bajab u nas to bolo trosku vtipne s tym menom, lebo sme nevedeli co cakame (mali sme troch chlapcov) a mali sme nachystane pre chlapca Julian a pre dievca Rebeka. ale boli sme obaja tak nejako nastaveny na chlapca skor.
a porod bol strasne rychly, prekotny - rodila som hned po prichode do porodnice, nestihli sa ani papiere vypisat, ani nic, len som vosla na salu, vyliezla na kreslo a porodila.
uplne som z toho bola v soku, ze uz to mam za sebou a ze dievca nakoniec. a sestricka mi hovori, ze a ako sa bude volat? a ja ako som bola nastavena na chlapca, tak hovorim, ze Julian - a 😀
a muz na mna vyvalil oci, ze co to hovorim. ale ze teda dobre, ze moze byt 😀
a tak sme prisli k Juliane 🙂
@bajab...aj my máme Alžbetku a Julku. No a ešte najstaršiu Hanku. Krásne mená sme vybrali 🙂
Ak bude dievcatko aj my budeme mat Julku
Moju profesorku biológie volali kolegovia JuCka, jej manžel Julinka a my, jej študentky vždy len pani Júlia. 🙂
@bajab syn mal v skolke Júliu a deti ju tak krasne volali - Julinka 🙂
Krasne meno
Juju 😊
My máme Júliu a voláme ju Julka, Julinka Juli Julča DŽuli 🙂
Ahojte ja som Julka a volajú ma Julka , Juli , Julinka ale najčastejšie Lia 🙂
Mne sa páči, keď je malé dievčatko Julinka alebo Julianka. U staršej sa to vyvŕbi neskôr samo.
Ja mám Veroniku, volali sme ju Nika, čo ona nevedela vysloviť a predstavovala sa ako 'Ňiňa' alebo 'Ňiňka' - a tak jej to aj v rodine prischlo. Deti v škôlke ju zas volali 'Vera', z čoho sa mi ježili chlpy, ale jej to nevadilo, tak som to neriešila. Teraz je už na strednej a má veľa spolužiakov z UA, oni ju volajú tak pekne mäkko 'Veroňika' - s tým ich prízvukom to znie veľmi jemne.
@bajab Julka, Julinka. Ja budem mať