ahojte ake sa vam hodi dalsie surodenecke meno k menu Lara?este nevieme pohlavie babatka ale rozmyslame ked to bude dievcatko nech sa hodi k starsej
rozmyslali sme Sara alebo Lea ale dalsie nas nic nenapada…
prosim vas komentare ze sa vam nepaci meno Lara ani nepiste nato som sa vobec nepytala kazdy nech si da meno ake chce 🙂dakujem
Lana, je to pekné meno. Ak to bude chlapček, tak sa prikláňam k tomu Leovi.
@petra844 Lara + Elissa
Lara je krasne meno, hodi sa mi k nej Tara, Klára, Aurora, Zara
Linda, Lia, Lina
Sara, Stella, Mia, Lea, Ella, Aria, Chiara, Lilien, Vivien, Linda, Zara. Lara je nádherne meno, keby mám teraz dceru, dám jej Lara 😊
Karolína
Za mna urcite nie Sara, ani nic take rymovacie/podobne, hrozne mi to splyva vo vyslovnosti a pride mi to take silene. 😶
Uz ked, tak by som skor volila kratsie mena, napr. Zita, Zoja, Naďa, … aj spominana Stela je velmi pekna volba.
mne sa casom prestalo pacit, ked sa mena rymuju, resp totalne podobaju s rozdielom 1 pismena. to rymovanie je uplne prvoplanove. navyse ak mam po detoch kricat (nie v zlosti, ale napr na ihrisku, na dvore alebo z prizemia na poschodie) a mena sa podobaju, tak sa to bude mylit ...
nezapadnem do prudu, ale mne sa k Lare hodi aj Anna. (mozete ju volet aj Anina, Anuška, ... nemusi byt hned Anicka) A chlaopec - Norbert/Noro?Alebo aj Lukáš, také mäkšie meno - Lara a Lukáš?
Druhá vec, ze je dolezitejsie, ako sa hodi meno ku priezvisku, nei k surodencovi.
Mne sa hodia všetky okrem Sára, Zara, Tara a pod. Celkovo sa mi nepáči, keď sú mená veľmi podobné alebo sa rýmujú. Ešte rovnaký počet písmen/slabík je ok.
Klára 🙂
@ariannazara to je tiez pekna verzia
@rybiatko123 to Lea zatial vyhrava aj Mia sa nam pacila ale uz mame v rodine Miu
Aneta, Ester, Melisa, Elisa, Nina, Amelia, Olivia
@petra844 mne by sa k tomu hodilo Luna. To je tiez netradicne a podla mna pekne. Ale mien je vela peknych, urcite nieco pekne vyberiete 😊 my sme dlho nevedeli ake meno dame dcere a potom nas oboch napadlo to iste netradicne meno a milujeme ho. A v nasej rodine si zvykli a nakoniec to ma aj svoju prihodu ako sme ho vybrali. Drzim palce pri vybere
Lara & Stella