Aké súrodenecké meno sa hodí k menu Lara?

petra844
29. dec 2023

ahojte ake sa vam hodi dalsie surodenecke meno k menu Lara?este nevieme pohlavie babatka ale rozmyslame ked to bude dievcatko nech sa hodi k starsej

rozmyslali sme Sara alebo Lea ale dalsie nas nic nenapada…

prosim vas komentare ze sa vam nepaci meno Lara ani nepiste nato som sa vobec nepytala kazdy nech si da meno ake chce 🙂dakujem

ariannazara
29. dec 2023

Lara & Stella

bylinka25
29. dec 2023

Lana, je to pekné meno. Ak to bude chlapček, tak sa prikláňam k tomu Leovi.

karamellka1
29. dec 2023

@petra844 Lara + Elissa

zuzana76
29. dec 2023

Lara je krasne meno, hodi sa mi k nej Tara, Klára, Aurora, Zara

rooberta
29. dec 2023

Linda, Lia, Lina

rybiatko123
29. dec 2023

Sara, Stella, Mia, Lea, Ella, Aria, Chiara, Lilien, Vivien, Linda, Zara. Lara je nádherne meno, keby mám teraz dceru, dám jej Lara 😊

ibrunova
29. dec 2023

Karolína

aeruginosa
29. dec 2023

Za mna urcite nie Sara, ani nic take rymovacie/podobne, hrozne mi to splyva vo vyslovnosti a pride mi to take silene. 😶
Uz ked, tak by som skor volila kratsie mena, napr. Zita, Zoja, Naďa, … aj spominana Stela je velmi pekna volba.

ukulela
29. dec 2023

mne sa casom prestalo pacit, ked sa mena rymuju, resp totalne podobaju s rozdielom 1 pismena. to rymovanie je uplne prvoplanove. navyse ak mam po detoch kricat (nie v zlosti, ale napr na ihrisku, na dvore alebo z prizemia na poschodie) a mena sa podobaju, tak sa to bude mylit ...
nezapadnem do prudu, ale mne sa k Lare hodi aj Anna. (mozete ju volet aj Anina, Anuška, ... nemusi byt hned Anicka) A chlaopec - Norbert/Noro?Alebo aj Lukáš, také mäkšie meno - Lara a Lukáš?
Druhá vec, ze je dolezitejsie, ako sa hodi meno ku priezvisku, nei k surodencovi.

dadka1997
29. dec 2023

@petra844 Sára, Chiara, Zara

mikadooo
29. dec 2023

@petra844 Klára, Sára, Tamara, Kiara/Chiara, čokoľvek čo končí na "ra".

thereisabear
29. dec 2023

Mne sa hodia všetky okrem Sára, Zara, Tara a pod. Celkovo sa mi nepáči, keď sú mená veľmi podobné alebo sa rýmujú. Ešte rovnaký počet písmen/slabík je ok.

diankamf
29. dec 2023

Klára 🙂

estellas
29. dec 2023

@petra844 Nedávala by som skoro rovnako znejúce ako napr. meno Klára to sa bude mýliť. Vybrala by som iné meno kratšie s písmenom L alebo R.
Napr. Lara a Stela, Lara a Kristína, Lara a Melissa.

petra844
autor
29. dec 2023

@ariannazara to je tiez pekna verzia

petra844
autor
29. dec 2023

@rybiatko123 to Lea zatial vyhrava aj Mia sa nam pacila ale uz mame v rodine Miu

petra844
autor
29. dec 2023

@ukulela to anna sa mi nepaci dojde mi to take starodavne a to lara zase take netradicne ze nieje to pocut casto a to by ju vsetci volali anicka anca🙈

ako sak vec nazoru ale tieto klasicke mena viera ,anna,ludmila,augustina atd sa mi nepacia
ale aj tak dakujem za nazor🙂

petra844
autor
29. dec 2023

@estellas ano to klara nie nasej malej teraz bardo povie ze jej ty si klara ona ze nie lara ze dost si to mylia s lara klara🙈

inak aj to Melisa je krasne velmi😍

dadis
29. dec 2023

Aneta, Ester, Melisa, Elisa, Nina, Amelia, Olivia

olivia_c
29. dec 2023

@petra844 mozem sa opytat preco sa tie mena maju k sebe hodit? Aka je to vyhoda pre tie deti? Dakujem.

evinka400
29. dec 2023

@petra844 Nela

31zuzi
29. dec 2023

@petra844 Sára alebo Stela

petra844
autor
29. dec 2023

@olivia_c neviem zase sa mi nepaci kombinacia Lara a Viera napr alebo Lara a štefania Lara mi dojde take netradicne a nehodi sa mi k tomu klasicke ale sak je to vec nazoru kazdy nech si da ako chce 🙂

kristiii
29. dec 2023

@petra844 mne by sa hodilo Maya, Nela, Dária/Darja, aj tá Stela je super, Lea je tiež fajn, ale ak už ide o to, aby sa hodilo, tak za mňa možno skôr Lena. Sára mi k tomu znie tak prvoplánovo a ani sa mi osobne nepáči, prepáč.

rajc1nka
29. dec 2023

@petra844 mne by sa k tomu hodilo Luna. To je tiez netradicne a podla mna pekne. Ale mien je vela peknych, urcite nieco pekne vyberiete 😊 my sme dlho nevedeli ake meno dame dcere a potom nas oboch napadlo to iste netradicne meno a milujeme ho. A v nasej rodine si zvykli a nakoniec to ma aj svoju prihodu ako sme ho vybrali. Drzim palce pri vybere

petra844
autor
29. dec 2023

@kristiii jasne v pohode hovori sto ludi sto chuti🙂

petra844
autor
29. dec 2023

@rajc1nka a ake mate meno ak sa mozem spytat

rajc1nka
29. dec 2023

@petra844 nasa dcera sa vola Liza (kedze mame radi Simpsonovcov) 😀