Ahojte, aké netradičné chlapčenské mená poznáte?
@anjelicek26 partner má nemecké 11 písmenové priezvisko, takže meno by som chcela krátke
Alan, Bruno, Max, Alex
Tak napríklad my máme Floriána a Krištofa♥️
@beata_k chceli sme Maxima ale v rodine sa narodil max takže rušíme.. A Alex sa mi páči ale partner nechce Alexka :/ veľmi ťažko sa nám vyberá meno
Tak aj my mame dlhe nemecke priezvisko... sice len 10 pismen, ale dve R to dost komplikuju, ale aj tak 😂 Ak nemecke tak mas velmi vela moznosti, netradicne bude vsetko, kedze skutocne sa tie mena v skole a skolke opakuju minimalne... my sme vyberali hlavne internacionalne, aby to vedelo vsetko pribuzenstvo v kazdej reci vyslovit a skratene znelo pekne - Mame Maximilian a Benjamin - teda Max a Ben...
Vobec ho nemusite volat Alexko. Treba mysliet na to, ze to raz bude dospely muz. Nebude vzdy babatko.
@beata_k veď ak podrastie bude samozrejme alex. Ale muž celkovo nechce Alexa.. To Alexko je len v mojom podaní
Ja keď som čakala synčeka chcela som, že možno dám Liam. Nakoniec sme dali Lukáško.
V rodine manzela je Egon a ma nemecke priezvisko.
Tak sup s muzom na vecerne citanie 😜
https://mix.sk/deti/babatko/mena-deti/
Tadeáš
@beata_k som tam našla že Anunciáta :D
V rozsirenom je aj Bratislava 😄
@beata_k niektoré sú teda riedne na hlavu, Ingeborga :D
My sme s chlapcenskych mali na zozname este Felix, Florian a Liam veru... ale tak nebolo dopriate uz...
My mame malého nemca v rodine. Otec Grék mama Slovenka a žijú v nemecku vola sa Pascal priezvisko si netrúfam napísať 😊🙈
@anjelicek26 dievčatku som mala vymyslené Liana.. Páči sa mi aj cyntia.. Ale pre chlapčeka neviem vôbec a čo sa páči mne to sa nepáči partnerovi.. Ešte Noel je tak že nezavrhli sme to meno zatiaľ
Môj svokor aj muž sa volajú Miron
Teo 👌
Treba si napisat zoznamy a postupne zoskrtavat, idealne na chladnicku a nejake meno ostane...ak neostane, tak to pocka do porodnice, pozriete na neho a budete vediet... Mne sa paci aj Darius, je to synov spoluziak... na zaciatku to nebolo to prave, ale potom si vravim, ze ano pekne...ale to robi aj to, ake inteligentne a pekne decko ten chlapec je 😂👍
@anjelicek26 ono časom si zvykneš na hocijaké meno a okolie tiež, len tieto vymýšľačky sú ťažké 🤔
Damián, Dean, Fredy, Matiaz ,.... 😉🤔
Ben, Tim, Teo, Tom, Nils, Magnus, Cedric, Ron
Emon-Emanuel
mne sa paci Fabian, priatel je rakusan, tak som rozmyslala co by sa hodilo k priezvisku 😃
Poznám muža menom Silver.
Ja poznám Severína a Floriána. Obaja mladí muži. poznala som chlapa menom Stojan 🙂.
náš syn je Timon , pre nás najkrajšie meno. Teraz čakáme druhé, tak hladám aj ja inšpiráciu.
Rex, Zoran, Emil, Roderik, Sven, Nathan, Hugo, Sören, Joos? Ake mate priezvisko, aky styl mena hladas? Netradicne a "prestrelili to" su casto pojmy velmi blizko pri sebe, hlavne pri slovenskom priezvisku...