Aké netradičné chlapčenské mená poznáte?

27. dec 2022

Ahojte, aké netradičné chlapčenské mená poznáte?

anjelicek26
27. dec 2022

Rex, Zoran, Emil, Roderik, Sven, Nathan, Hugo, Sören, Joos? Ake mate priezvisko, aky styl mena hladas? Netradicne a "prestrelili to" su casto pojmy velmi blizko pri sebe, hlavne pri slovenskom priezvisku...

autor
27. dec 2022

@anjelicek26 partner má nemecké 11 písmenové priezvisko, takže meno by som chcela krátke

beata_k
27. dec 2022

Alan, Bruno, Max, Alex

dzescebuly
27. dec 2022

Tak napríklad my máme Floriána a Krištofa♥️

autor
27. dec 2022

@beata_k chceli sme Maxima ale v rodine sa narodil max takže rušíme.. A Alex sa mi páči ale partner nechce Alexka :/ veľmi ťažko sa nám vyberá meno

anjelicek26
27. dec 2022

Tak aj my mame dlhe nemecke priezvisko... sice len 10 pismen, ale dve R to dost komplikuju, ale aj tak 😂 Ak nemecke tak mas velmi vela moznosti, netradicne bude vsetko, kedze skutocne sa tie mena v skole a skolke opakuju minimalne... my sme vyberali hlavne internacionalne, aby to vedelo vsetko pribuzenstvo v kazdej reci vyslovit a skratene znelo pekne - Mame Maximilian a Benjamin - teda Max a Ben...

beata_k
27. dec 2022

Vobec ho nemusite volat Alexko. Treba mysliet na to, ze to raz bude dospely muz. Nebude vzdy babatko.

autor
27. dec 2022

@beata_k veď ak podrastie bude samozrejme alex. Ale muž celkovo nechce Alexa.. To Alexko je len v mojom podaní

uzanka16
27. dec 2022

Ja keď som čakala synčeka chcela som, že možno dám Liam. Nakoniec sme dali Lukáško.

banalu
27. dec 2022

V rodine manzela je Egon a ma nemecke priezvisko.

beata_k
27. dec 2022

Tak sup s muzom na vecerne citanie 😜
https://mix.sk/deti/babatko/mena-deti/

dzulli1980
27. dec 2022

Tadeáš

autor
27. dec 2022

@beata_k som tam našla že Anunciáta :D

beata_k
27. dec 2022

V rozsirenom je aj Bratislava 😄

autor
27. dec 2022

@beata_k niektoré sú teda riedne na hlavu, Ingeborga :D

anjelicek26
27. dec 2022

My sme s chlapcenskych mali na zozname este Felix, Florian a Liam veru... ale tak nebolo dopriate uz...

dominikahr
27. dec 2022

My mame malého nemca v rodine. Otec Grék mama Slovenka a žijú v nemecku vola sa Pascal priezvisko si netrúfam napísať 😊🙈

autor
27. dec 2022

@anjelicek26 dievčatku som mala vymyslené Liana.. Páči sa mi aj cyntia.. Ale pre chlapčeka neviem vôbec a čo sa páči mne to sa nepáči partnerovi.. Ešte Noel je tak že nezavrhli sme to meno zatiaľ

pinkgirl
27. dec 2022

Môj svokor aj muž sa volajú Miron

ariannazara
27. dec 2022

Teo 👌

anjelicek26
27. dec 2022

Treba si napisat zoznamy a postupne zoskrtavat, idealne na chladnicku a nejake meno ostane...ak neostane, tak to pocka do porodnice, pozriete na neho a budete vediet... Mne sa paci aj Darius, je to synov spoluziak... na zaciatku to nebolo to prave, ale potom si vravim, ze ano pekne...ale to robi aj to, ake inteligentne a pekne decko ten chlapec je 😂👍

autor
27. dec 2022

@anjelicek26 ono časom si zvykneš na hocijaké meno a okolie tiež, len tieto vymýšľačky sú ťažké 🤔

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nebicko43
27. dec 2022

Damián, Dean, Fredy, Matiaz ,.... 😉🤔

dobromila
27. dec 2022

Ben, Tim, Teo, Tom, Nils, Magnus, Cedric, Ron

cecilia29
28. dec 2022

Emon-Emanuel

veve889
29. dec 2022

mne sa paci Fabian, priatel je rakusan, tak som rozmyslala co by sa hodilo k priezvisku 😃

michellemary
31. dec 2022

Poznám muža menom Silver.

laila22
31. dec 2022

Ja poznám Severína a Floriána. Obaja mladí muži. poznala som chlapa menom Stojan 🙂.

juli8
7. jan 2023

náš syn je Timon , pre nás najkrajšie meno. Teraz čakáme druhé, tak hladám aj ja inšpiráciu.