Ake dievcenske a chlapcenske meno je vam najviac nesympaticke a preco?
Dievčenské Natália a chlapčenské Filip..kvôli ľuďom čo nosia toto meno..no a ešte Viera...poznám dve a obe sú osoby ktoré je lepšie z kilometra odísť.
Meno Sofia
Chlapcenske Brunno
Viliam a dievčenská ani nemám také
Mia, ked to pocujem mam pocit ze volaju na macku a nie male dievcatko. Tiez Liliana, Liana, Lily...
Lucia a jak naschval sa mi na jej meniny narodil syn 😅😅
Chalanske asi nemam žiadne čo by mi “ vadilo”
Jooj tak tych je veľa. Ale ženské asi Eva najviac, brr.
A mužské tak tych je tiež dosť. Napríklad Bruno, Tadeáš, a nenapadne mi teraz. Každý máme svoje.
Netreba zas vedu z toho robiť 😁
Nela, Nina, Sofia Ema, Emma a chlačenske Matias, Mathias, Mateo a podobne skomoneliny. A ešte Lea a Leo
Filip, Kristián, lebo Fifo a Kiko 😅
Chlapčenské Kevin a Marek a dievcenske asi ani nemám.
Miloš, Matúš, René, Vladimír ..nie, nie sú to ex 🤣🤣🤣
Žaneta, Klaudia, Sara, Lola, Laura
Zlatko, Dominik, Kristian, Adrian, Mario
Chlapské je podľa mňa škaredé Miloš, to je fakt nepodarené meno.
A dámske mi je proti srsti Klaudia a Denisa, mala som vždy šťastie, že klaudie a denise boli totálne vypálené zo života tak sa mi to spája teraz s hlúposťou to meno 😂
Ružena!
Brrrr.. toto meno keď počujem, je mi na vracanie
Nepovedala by som, ze sa mi vyslovene "nepaci". Pre mna je meno menom, kazdy nejake mame a patri nam.
Ale su nar. mena, ktore si spajam s osobami, ktore mi su a boli nesympaticke. Napr. nemam rada meno Natalia. Kazda Natalia, ktoru som kedy poznala bola p... ci v skolke, na skole, gymku, VS alebo v praci :D Takze mam na to meno alergiu a vzdy ked sa mi niekto predstavi menom Natalia, tak v mojej hlave hned bezi "No super, dalsia..." :D
Filip nepride mi to pekne pre dieta ani dostojne pre muza.
Také ktore mam spojene s nejakymi ludmi na ktorych nerada spomínam 😁
Tiez som poznala dve Natalie a pekne namyslene zmrdky 😀
@miadi ja si myslím, že je to úplne prirodzene, že si mena spájame s ľuďmi, ktorých poznáme.
Sú mena ktoré znejú naozaj otrasne, ale keď to meno nosí niekto, kto je veľmi dobrý a charizmatický človek, dá tomu menu lepší,,smrnc".
Za mňa je to meno Mária a František. A úprimne, nepoznám nikoho príjemného s týmto menom.
Kristina a samo
Dávid (hned ma napadne dávenie), Denis (penis), Leo (eroticky casopis), Lenka, Zdenka
Mne sa nepáči to moje Dáška. Neviem podľa mňa je divne a čudné 🤔😅
Patrik, Slavo(mir), Štefan, Marcel a ich ženské verzie 🙈
To sa takto nedá povedať. Každé meno je krásne a má svoj význam.
Nepáči sa mi české meno Spytihněv 🧐
Erik, Monika,veronika, Marek, Dominik, Dominika Erika
Mne je k smrti nesympaticka Vanesa. A nepáčia sa mi všetky trojpismenkove mena s "dvojhlaskou" Mia, Ria, Lea atď..
Z chlapčenských považujem za otrasné Kevin, Quido, Bruno a Laco a Fero
Meno Paťa každú čo poznám je trocha mimo 🤨
Dievčenské Barbora, znie mi hrozne "hrubo" a spája sa mi s niečím obrovským.
Chlapčenské René, to ani nie je meno pre mňa