Ahojte, aké meno sa vám hodí k priezvisku , ktoré začína na J a má dokopy až 11 písmen? Pri prvej sme to prestrelili a jej meno má až 8 písmen. Chcela by som klasické meno, veľmi za exotiku nie som a určite ani nechcem Emu a meno, ktoré má každá tretia pomaly. V mene pre chlapca by som mala jasno, pri dievčatku to je fuška.☺️
A druhá fuška bude presvedčiť manžela, lebo nejako nevieme už dlhodobo nájsť zhodu...
Mne sa páči Lívia 🤍
Ela, Sára, Zara, Zoja, Mia
Laura Linda Lenka Monika
Janka
Anna, Jana, Petra, Soňa ...
Keďže mne sa nepáčia krátke trojpísmenové mená a dlhé meno nechcete, zároveň niečo menej časté - tak mená, čo by som volila ja je - Sarah, Alica, Linda, Timea, Sabína, Lucia, Diana - tu mám ja☺️
ak tradičné tak napr. mária .. môžete ju volať mária ale aj tak milo maruška 🙂 alebo ak máte priezvisko ku ktorému by sa to hodilo tak taká alex, to by bola moderná kočka 🙂
Lea
Eva je kratka a je ich teraz pomerne malo 😌
Jana,
A to je nejaky velky problem ked ma dlhe meno aj priezvisko? 🤔 ale k teme, tak napriklad Lea, Mia, Ela, Nela
Hanka,Monika,Slávka,Júlia,Nina.
Erika, Sára,
Ja mám Kristína, Sára Lea páčia sa mi ešte Timea z Tamara
Linda, Nina, Diana,
pekné sú aj Viktória, Karolína - ale to sú asi dlhé...
Moje priezvisko sa začína tiež na J a tiež má 11 písmen, dcérka má meno Aneta.
Vzhľadom na to, že to priezvisko sem nie je napísané, celé toto vlákno nemá zmysel.
Tu máte ženské mená, vyberte si nejaké, ktoré sa vám páči a nie ľudom na internete!
Ja som vyberala meno, aby malo aspoň 5 písmen a chcela som bez mäkčeňov a bez hlásky r. Ale brala som ešte ohľad na to, aby nebolo príliš blízko pri narodeninách a aby význam mena nebol hanlivý či ťaživý. Sofia bola síce v tom čase pomerne populárna a toto meno má teda pomerne vysoký výskyt, ale sme spokojní.
Liana,Nina, Lujza,Nataša,Petra,Sabína, Stela, Vanda, Sandra, Žofia, Zora
Mam doma Terezu, ale ak by som mala dalsie dievca moje topky su Marina alebo Helena.
Jana
Mne sa páčia Ráchel a Ester.
My máme Soňu 🙂
Erika
Júlia