Ahojte, ake meno sa podla vas hodi k menu Michaela? Cakame druhe a teda, zufalstvo ma zacina chytat, lebo naozaj nemam ani tusenia, kde zacat, lebo mne sa nepozdava nic akosi🙈🤣 tak, ze skusim tu nejake tipy, mozno mi nieco "cinkne" do oci..inak, priezvisko je typicky slovenske, takze tie dnesne moderne sa nehodia uz vobec ...
A prečo by sa malo meno jedného dieťaťa hodiť ku menu druhého dieťaťa? Mimochodom, aké meno? Dievčenské, chlapčenské?
Lebo sa mi to tak paci a chcela by som to tak...zabudla som dopisat..dievcenske ..
Mne sa hodí akékoľvek klasické dlhšie meno, napr. Barbora, Veronika, Alexandra
Tak prve meno ste vybrali velmi pekne.🙂Mne sa k nemu hodi Gabriela.
Michaela a Angelika 😇
Michaela a Daniela 😉
Martina, ale keď nemajú byť obidve na M, tak sa mi páči Eliška alebo Adela
A preco by surodenecke mena mali pasovat, nechapem
@lavinis lebo...
Mne sa k menu Michaela nehodí žiadne. 😒
Mne sa to paci ze chces dat mena ktore sa k sebe hodia. Ja by som dala nieco na M hodi sa mi Martina a Marianna ale skor Marianna kedze aj Michaela je dlhsie. A aj meniny by mali v jeden mesiac😊
Ked chces podobne, tak Miroslava. Miska a Mirka
Natália, Linda, Simona..
Petronela
@aeruginosa
@asia83 toto ja tiež nikdy nepochopím, že čo sa hodí k tomu a tomu.
Ja mam Jakubka a Emily.
Podľa mňa jedine Michal , iné nie. Ak bude baba, smola 🤪🤪🤪
Miriam, Mirabela, Milena, Miroslava
Akoze, ja zas nerozmumiem, naco sa pozastavujete tolko nad tym.... je to moja vec, tak ako niekto nutne potrebuje dat co najnezvycajnejsie meno, ja nutne potrebujem dat take meno co by sa hodilo..a ? 🤷♀️💁♀️ 🙂nikde som nenapisala, ze surodencom sa musia mena k sebe hodit..je to len o subjektivnom pocite a o tom, co sa mi paci ✌✌
Ostatnym dakujem za tipy 🙂
Tam by mohlo byť veľa vhodných mien, napr. Miška a Eliška alebo Miška a Júlia.
Milica
viktoria, alexandra, petronela, valentina, valeria, adriana
Julia, martina, janka, danka, veronika
My sme dvojičky Michaela a Miroslava 🙂 sestra ale mala byť Miriam, ale akosi to doplietli 😂
Natalia 🙂 Miska a Natalka (Nataly)
Mimi a Naty 🙃
Hlavne vsetkym zdravicko 🍀
Mne sa k Michaele hodí napríklad Daniela, Júlia alebo Juliana, Natália, asi by som vyberala obdobne dlhé meno. Pripadne ešte Adriána alebo Karolína.
Ja mám Hanu a Michaelu
Margaréta 🌹
Alexandra
Miška a Saška
Som v úplne rovnakej situácii a taktiež tapem v mene. Žiadne sa mi nepáči,neviem či je to hormónmi ale už ma chytá panika keďže termín sa blíži... Jedine meno ktoré sa dostalo do úzkeho výberu je Júlia ale som stále na vážkach.
Karolína, Dominika
Dievcenske alebo chlapcenske?
A inak, podla mna mena surodoncov k sebe nemusia nijak exta pasovat.