Ahojte, zistili sme, že čakáme druhé dievčatko 🥰.
No ja vôbec netuším aké meno vybrať. Teda tuším, lenže nevieme nájsť zhodu. Je to dosť únavné... druhé bábätko a pohlavie mi povedali definitívne až teraz koncom druhého trimestra. Ostáva nám už iba posledných zopár týždňov...Prvé som pre dcérku chcela úplne iné a manžel tiež, no vybrali sme neutrálne.
Aké meno/ mená sa podľa vás hodia k menu Kristína?
Ahoj za mna Karolína 😉
a aké boli pre prvé dievča? nehodia sa k tomu?
Karolína, Klára, Klaudia.
Paulína
Valentina, Katarina
A prečo by sa mali k sebe hodiť? Ak sa ti páči nejake meno, tak by som ho dala bez ohľadu na to ci sa hodi k menu súrodenca..
Brat ma kristinu a viktoriu. Ake bolo prve meno, co si chcela?
Aj Katarína by bolo pekné
Vobec neodporucam, aby sa mena hodili 🙂 my tam mame, este aj vsetky prezyvky podobne a to je hruza kym vyslovim spravne meno 🙂
Dajte, aké sa vám páči, nie ake sa hodí k inému menu.
@13uzivatelka11 ja som toto stale nepochopila. Preco by sa mena surodencov mali k sebe hodit? Budu spolu cely zivot zit? Budu sa vsade spolu zapisovat, podpisovat? Bude ich niekto vsade naraz za sebou vymenovavat? Fakt by som tomuto chcela porozumiet, ze preco a co vlastne znamena hodit sa k sebe
@13uzivatelka11 však jasné, že nemusí, ale , mno...mohlo by sa hodiť, zvláštne že pre chlapca hneď zhoda, že bude Jozef, alebo Pavol a pri dievčatách mno, vždy problém....
@evcagabi strašne som chcela Johanu a manžel Milenu po jeho časti rodiny... A vtedy bola celkom populárna Kristína a Emma tak po narodení, že Kristínka jej viac sedí.☺️
Johanka je krásne meno. Ja mam doma Kristínku a Olíviu
@patka06 to by som aj brala, no mám z otcovej strany aj maminej sesternicu Katarínu a jedna 48 a druhá 40 ročná stará dievka...a manžel, že nie, nesedí mu.🫣
Tatiana, Júlia,
Úplne hociktore. Ved si hocijaké povedz. Všetky sa viac menej hodia
Amelia
Aj mne napadlo ako prvé Karolina
A prečo sa musia hodiť? Však to bude samostatná osoba a nie siamské dvojča
Veronika
Ja mám Kristínku a Barborku.
Nechápem prečo by sa mali mena k sebe hodiť 🤔 ja som toto vôbec neriešila. Vybrali sme mená ktoré sa nám najviac páčili
Silvia
Je veľa vhodných mien, ak by chcel na K tak Karin, a potom Eliška, Sofia, Agáta, Zina, Sabína, Marína, Lea, Milica.
@snowdrop_ tiez tomu nerozumiem🤷
Kamarátka Kristína má sestru Stelu 😄 a ony dve sa k sebe perfektne hodia… ale či aj menami 😅 nikdy neviem čo si pod tým presne predstaviť… nehodila by sa, resp. by vyznela zvláštne asi iba nejaká extra exotika, inak si myslim, že proste zoberte kalendár a listujte 😊
A preco sa mena musia “hodit”? Vybete si take ako sa vam paci, ved to bude novy samostatny clovek.
A zase - prečo sa musia k sebe hodiť? Lebo to autorka proste tak chce. Aj keď k menu Kristína sa naozaj hodí hocičo z nášho kalendára, páčila by sa mi Valentína 🤍
Klaudia, Katarína, Klára, Karin
Karolína by som mi k tomu hodila