Ahoj, aké meno by ste dali? Manžel chce Benjamin ja by som chcela Denis. Poraďte 🙂
Maxim, Mário, Timotej, Alojz, Rafael
Tieto temy su pre mna zahadou.
Na mene pre vase dieta sa musite dohodnit vy dvaja.
Ty chces jedno, muz druhe. Nuz, budete musiet alebo jeden ustuput druhemu, alebo vybrat uplne ine meno, s ktorym ako tak budete spokojni obaja.
Zeny na fore ti mozu napisat ich preferencie, ale ako s tymi informaciami vlastne nalozis? To budes muza presviedcat, ze ved zeny na konovi napisali, ze Denis bude lepsie? 😂
Za mna z ponukaneho vyberu ani jedno. A teraz co? 😊
Musite sa o to bavit spolu, vyspat sa na to a tak. Ale tu ti taka diskusia moc nepomoze.
ako ak mate vybrate tieto dve tak by som nejak losovala a bude to proste o nahode. obe mena su velmi pekne a neviem, ci sa mi jedno paci viac ak to druhe. nejak sa budete musiet uz len vy dvaja dohodnut
My ked sme sa nevedeli zhodnut, tak sme hladali nove ktore sa pacilo aj mne aj priatelovi 🙂
podla toho ake dlhe je priezvisko...ale ja by som volila Denis
Ja hlasujem za Benjamina, to meno sa mi tiez vzdy hrozne pacilo 🙂
Keď sa neviete dohodnúť tak losujte, alebo hľadajte ďalej meno na ktorom sa zhodnete. Z týchto ponúkaných ani jedno 🙂
Ja tiež nechápem, na čo sú tieto témy. Je to vaše dieťa = vy dvaja sa musíte rozhodnúť. Budeš argumentovať proti mužovi, že ale ženy na modrom koníku povedali...?
Benjamin je pekne meno tak do 12r kym je to mily chlapcek. Ja si proste neviem predstavit slavit ho 60ku s takym menom
Ja som za Denisa 🙂
Sranda je že pri menách vyskrtame hneď mená tých ktorých nemusíme😁🤣
Ja mam syna Benjamina 🙂 muz chcel Alexeja ale ku koncu tehotenstva povedal ze predsa len dnes je kazdy Alex ci chlapec ci dievca ci pes ci macka tak ze bude Benjamin.. K rozpravke ja som Henrieta a ze vraj bola rozpravka o zirafe Henriete a zijem dycham ani som ju nevidela😂😂😂
ja mam syna Martina a sestra ma Kristiana Sebastiana,svagrova ma Davida, Kubka
Dajte obidva mená, podľa mňa sa celkom hodia k sebe
Určite Benjamín 🙂 Krásne a menej zvyčajné meno..🙂
Na koniec je to Sebastián 🙈🥰
Benjamin
@natlew94 Susedia majú Banjamína volajú ho Benko Beno...mne sa páči
Benjamin ako ho budú volať Beňo,Beny? Denis-penis .. vaše dieťa vaše rozhodnutie 🙂
@ivanka12311 nie u nás sú normálni ľudia v okolí a môjho Benjamín volajú Ben alebo Bendži 😉
losujte 🙂