Ahojte, aké mená pre chlapca ? Tak premýšľam, že pre dievča je oveľa viac možností. Chlapčenské mená sa len tak opakujú sami Michal, Peter,Jano,David Tomáš, Lukas, Adam, Martin,Alex,Roman,Boris atď. 😱 Ja moc nechcem z týchto žiadne. Ale zas ani žiadnu exotiku. 🤷 Napadá vás aj niečo iné ďakujem za každý tip.
Gabriel, Vincent, Miloš, Zdeno, Karol....atď. veď otvor kalendár a choď podľa mien...
Andrej, Ondrej
To si už musíš vymyslieť ty s mužom. Vaše dieťa a to dieťa bude žiť s tým menom celý život. Každému sa páči iné. Mne sa páčia mená mojich detí a im tiež 😄 Ale keby bol tretí chlapec bol by Max haha
Filip, Radovan, Daniel
Matus ♥️ Matej ♥️ Krystof
@cukroska Maximilian ? A prezývka Max, Maxo, Maxik?
Maximilian, xavier, alexander, gregor, jergus, teodor, oliver, eduard, timotej, tibor
Dalibor, Viktor, Alan, Marcel, Urban, Norbert, Oliver, Filip, Ľuboš, Kristián, Milan, Oto
z každého mesiaca v roku som si vytiahla jedno meno, ktoré sa mi páčilo najviac... ako ti to ladí k priezvisku....
My máme Alana, a pre nás je to dokonalé spojenie vlastne slovenského a troška zaujímavejšieho 🤎
V mojom okolí sú tieto chlapčenské mena, možno ťa niečo záujme: Damian, Jonáš, Jonatan, Gregor, Matyáš, Eduard, Gorazd, Bernard. Nikolaj.
Richard. Univerzalne, známe vsade v "nasom" svete, silné meno pre silného muža.
Benjamin, Teodor, Kristof
Mnesa páči Michal , ale to nechceš a ešte sa mi páči Daniel
Matus, Mathias, Richard, Viktor, Samuel, Leo, Leonard, Oliver, Gabriel, Gregor, Eduard, Darius, Damian, Tobias
Max.
@bu1bu Gregor, Bernard, Nikolaj su Slováci?
Ja mám Jakuba a Michala . Ale osobne za mi páčia aj mená Samuel, Richard
My máme doma Artura 💙 pre mňa najkrajšie meno, je v slovenskom kalendári, je trosku aj zahraničné a pasuje k priezvisku dokonale
@katusik456 Artur je krásne meno, aj Aurel sa mi páči
@karolinakr áno, všetci mnou spomenuti chalani sú Slováci, majú v rozmedzí 0-5 r.
@bu1bu ale to je veĺmi zaujimave a ešte Gorazd..nestretla som naživo ešte takéto mená
Richard❤️❤️
Ignác
Ja mám Tobias,Maxim a Oliver ☺️