Aké druhé meno sa hodí k menu Tamia?

kaja200
17. apr 2021

Ahojte,aké druhé meno sa vám hodí k Tamia?

janinah
17. apr 2021

Mária

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
17. apr 2021

Saskia, Ria,

catlyn
17. apr 2021

Eleonóra

oli18
17. apr 2021

@kaja200 Ktorym menom ju budes nazyvat? Alebo naraz dvomi? Potrebujes decku komlikovat zivot?

leuska15leuska15
17. apr 2021

@kaja200 sofia

karhu
17. apr 2021

Tamia Stela (..Paprčkova?)

kataina
17. apr 2021

dala by som to druhé meno nech je zvučné, napr obsahuje R a nech je dlhšie napr Tamia Karolína (...Paprčková ) 😀

ukulela
17. apr 2021

Určite žiadnu rymovacku ....

nellye9
17. apr 2021

Valentina

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jvasenka
17. apr 2021

@kaja200 emma

truskawka
17. apr 2021

Lucia...🙂

janinah
17. apr 2021

@ukulela
radšej to,čo zneje ako jedno slovo? tamiaela tamiaanna tamiaestel....

slniecko_12
17. apr 2021

@kaja200 Tamara..

lesana25
17. apr 2021

Je to úplne jedno, počúvať ťa nebude ani na jedno z toho.

mpg
17. apr 2021

K Tamia by mohlo byť veľa mien, napr. Tamia Erika alebo Tamia Anna, Tamia Karin aj iné.

babababka
17. apr 2021

Eva,Katarína,Veronika.

ukulela
17. apr 2021

@janinah mne to príde ako riekanka ... Tamia Sofia, Tania Mária ... A rovnako to splynie dokopy. To skôr Tamia Karolína, alebo aj Tamia Anna ... Druhá vec je, že keď nemám vybraté, tak na silu druhé meno nedávam.

maciatkolulu
17. apr 2021

Tamia Filomena, Tamia Anička von Rybarikova😂😂😂

queen_mary
17. apr 2021

Tamia Ria Mia Mafia. Urcite by sa to malo rymovat.

kataina
17. apr 2021

Tamia Fatima Šárošiová

potvorka88
17. apr 2021

Priezvisko. Nekomplikuj zbytocne dietatu zivot. Aj tak je to meno "netradicne" netreba mu este viac pridavat. Na co? A mozno ju budes volat prezyvkou.

evaachesa
17. apr 2021

Nadežda

konikkon
17. apr 2021

@kaja200 budeš mať krásne dieťatko a hneď mu chceš strpcovat život. Tu dospelé ženy si už robia posmech z toho mena, neviem čo budú robiť spolužiaci v škôlke. 🙄 Inak samostatné meno Tamia je pekné.

tessa2299
17. apr 2021

@kaja200 kolega ma Tamia Ella.... ale popravde meno sa mi absolutne nepaci (100 ludi 100 chuti) a uz vobec nachapem naco ludia davaju 2 mena... mozno preto, ze som za slovensku klasiku: anička napr.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elementissa
17. apr 2021

Druhe meno bude pouzivat, ak si nanho zvykne. Ja mam dve mena (dlhe) a pouzivam obe. Hej, na ZS sa nasli decka, co sa smiali, ale tak snad nikto nevybera svojmu dietatu meno tak, aby zapadlo medzi spoluziakov a uplne cudzi ludia (spoluziaci) s nim nemali problem... To je pekne prizemne. Ja mam dve mena a pouzivam obe, predstavujem sa obomi. Moj syn ma dve mena a predatavujeme ho obomi, aj ked doma ho castejsie oslovujeme prvym. Avak ked ho predstavujem, tak pouzivam dve, ja mam kamosov, co ma oslovuju iba prvym alebo iba druhym, pri nom si potom tiez vyberu. Mam kamaratku, ktora mojho syna zasadne oslovuje druhym, lebo to meno miluje, ini znami ho oslovuju tak, ako sme im ho vzdy pomenovavali, ked sme o nom hovorili. Teda dvomi. Ja som dlho nepouzivala pri predstavovani dve mena, zacala som az na strednej a potom mi to ostalo. Zvycajne sa ma opytaju ludia, ktorym ma maju volat, tak im poviem, nech si vyberu. A teda rozne skupiny ludi ma volaju rozne a nekomplikuje mi to zivot ani trochu. Odlisuje ma to od ostatnych. Nie vsetci tuzia splynut v sivej mase a volat sa ako kazdy druhy.
K Tamii sa podla mna pekne kratke mena, ale najviac mi rezonuje Tamia Rea alebo Tamia Clea

basska_b
17. apr 2021

@viestta Ja mam kamošku Deborah a ona sa hnevá, keď jej niekto povie bez H. Vraj jej meno je neslkonne, čiže povedz to Deborah a nie Debore. Tak ju chvíľu kamoši volali aj naša H 😁 a to už mali 18 rokov