Ahojte,aké druhé meno sa vám hodí k Tamia?
Saskia, Ria,
Eleonóra
@kaja200 sofia
Tamia Stela (..Paprčkova?)
dala by som to druhé meno nech je zvučné, napr obsahuje R a nech je dlhšie napr Tamia Karolína (...Paprčková ) 😀
Určite žiadnu rymovacku ....
Valentina
Lucia...🙂
@kaja200 Tamara..
Je to úplne jedno, počúvať ťa nebude ani na jedno z toho.
K Tamia by mohlo byť veľa mien, napr. Tamia Erika alebo Tamia Anna, Tamia Karin aj iné.
Eva,Katarína,Veronika.
Tamia Filomena, Tamia Anička von Rybarikova😂😂😂
Tamia Ria Mia Mafia. Urcite by sa to malo rymovat.
Tamia Fatima Šárošiová
Priezvisko. Nekomplikuj zbytocne dietatu zivot. Aj tak je to meno "netradicne" netreba mu este viac pridavat. Na co? A mozno ju budes volat prezyvkou.
Nadežda
Druhe meno bude pouzivat, ak si nanho zvykne. Ja mam dve mena (dlhe) a pouzivam obe. Hej, na ZS sa nasli decka, co sa smiali, ale tak snad nikto nevybera svojmu dietatu meno tak, aby zapadlo medzi spoluziakov a uplne cudzi ludia (spoluziaci) s nim nemali problem... To je pekne prizemne. Ja mam dve mena a pouzivam obe, predstavujem sa obomi. Moj syn ma dve mena a predatavujeme ho obomi, aj ked doma ho castejsie oslovujeme prvym. Avak ked ho predstavujem, tak pouzivam dve, ja mam kamosov, co ma oslovuju iba prvym alebo iba druhym, pri nom si potom tiez vyberu. Mam kamaratku, ktora mojho syna zasadne oslovuje druhym, lebo to meno miluje, ini znami ho oslovuju tak, ako sme im ho vzdy pomenovavali, ked sme o nom hovorili. Teda dvomi. Ja som dlho nepouzivala pri predstavovani dve mena, zacala som az na strednej a potom mi to ostalo. Zvycajne sa ma opytaju ludia, ktorym ma maju volat, tak im poviem, nech si vyberu. A teda rozne skupiny ludi ma volaju rozne a nekomplikuje mi to zivot ani trochu. Odlisuje ma to od ostatnych. Nie vsetci tuzia splynut v sivej mase a volat sa ako kazdy druhy.
K Tamii sa podla mna pekne kratke mena, ale najviac mi rezonuje Tamia Rea alebo Tamia Clea
Mária