Aké dievčenské meno?

15. aug 2024

Stale som sa smiala,ked si tu zienky pytali radu,ze ake meno. Ale dosiel na psa mraz, do terminu 1-2 tyzdne a meno nikde. Muzovi sa pacia Viktoria/Kristina, ale i Juliana a Natalia. Ja som zase za Sonu, Alexandru, Anicku, Helenku. Juliana sa mi paci, ale vo vzdialenej rodine dali meno Julia. Natalia je pekne,len je to kazde tretie dievca. Miska bola tiez v hre,ale vyznam mena sa mi nepaci. Surodenec ma neotrepane meno, priezvisko na B. Tak dajte napady,lebo uz sa vyhrazam,ze to bude Xenia alebo Tomaska (pozerala som rozsireny kalendar).

vyrovnanaosoba
15. aug 2024

Viktória

gladys_07
15. aug 2024

Z tychto Juliana. Ostatne su pomerne caste alebo sa mi nepacia 😅 Juliana je pekne.

Ako sa vola surodenec?

lindous
15. aug 2024

Keď sa vám obom páči Juliana, kľudne by som do toho išla, neriešila by som 🙂

pribinak
15. aug 2024

Kľudne Juliana.

struhanka
15. aug 2024

Soňa je krásne meno.

guiseppinka
15. aug 2024

Helena je nadherne meno, ale to ma teraz o chvilu meniny. Mne sa velmi paci meno marion alebo claret. Mne sa paci aj julia, ale zase mame v rodine julianu. Ak mate vybratu viktoriu, co poviete na veroniku? Celkom dost si ludia zamienaju tieto 2 mena (a to sa mi nestalo len na svk)

anjelicek26
15. aug 2024

My sme mali na zozname Klarku, Karolinku, Johanku, Hanku a Gretku... no mame Bruna ;)

monika_63
15. aug 2024

My mame Adelku, a druhe som chcela Alenka alebo Janka.

janicast
15. aug 2024

No vidíš..ja by som dala tú Xeniu,ak sa hodí k priezvisku

sandra811
15. aug 2024

Ja by som dala Julianu z týchto 😊

cina1
15. aug 2024

Anna

aeruginosa
15. aug 2024

Sadnite si spolu, prezrite kalendar a mozno najdete este nejake, ktore sa vam obom zapaci a doteraz ste ho velmi neriesili.😁
Ak ste sa dohodli na Juliane, tak ju dajte. Aj ked za mna je krajsie Julia a bolo by mi jedno, ze je vo vzdialenej rodine, ved aj tak sa asi velmi stretavat nebudete. Inak z vymenovanych za mna Soňa. Nadherne meno.

x_mery_x
15. aug 2024

Anička

thereisabear
15. aug 2024

Kristína, Soňa alebo Alexandra

masandra
15. aug 2024

Sona a Juliana sa mi celkom páčia, ale asi najviac Juliana, naša dcérka je naprillad Eliana 🙂

martinka13
16. aug 2024

My máme Terezu.

kristiii
16. aug 2024

Z týchto Viktória alebo Alexandra. Páči sa mi aj Natália, ale je ich fakt veľa. Aspoň v mojom okolí.

autor
16. aug 2024

Manzel nesuhlasi takmer so ziadnym menom,co som hore spominala 🙂 u neho vedie ta Kristina a Viktoria. Jedine,co sme sa zhodli,tak ta Juliana,ale skrz tej rodiny,neviem. Chcem najma meno,ktore nie je tvrde (ako Kristina), ktore viem zdrobnit. Veroniku mame tiez v rodine. Hruza toto, mam dojem, ze chlapcovi sa lahsie vyberaju mena, tam hned od zaciatku som vedela, ze to bude Viliam,ak bude chlapec 🙂

eva233
16. aug 2024

Máme Grétu vyberali sme ešte medzi Kvetka, Agáta, Margaréta... Z týchto by som dala Anna alebo Juliána

petracandle
16. aug 2024

@eva233 ty asi máš mimoriadna rada rastliny 😃😃 viď Kvetka, Agáta, Margaréta😃

petracandle
16. aug 2024

Autorka, mne sa mená čo si vybrala nepáčia ani jedno - Helena, Anna sú mená pre staré babky. Manželove sa mi páčia aj Viktória aj Kristína aj Juliana. Ja by som vybrala si Juliana keď sa páči vám obom a je to pomerne "neokukané". Kašľať na to, že sa podobne volá decko v rodine, veď nie ste s nimi každý deň. A navyše v každej rodine sa nájde niekoľko Janov, Jožkov a neriešia to

lucia245
16. aug 2024

K viliamovi z toho čo si uviedla by pekne znelo Viktória aj Juliana. Hodila by sa aj tá Alexandra a Natalia. Keby chcete VV u detí, napadla mi ešte Violka, Valentínka. Riad sa svojimi instinktami, bábätko ti napovie❤️

kristiii
16. aug 2024

No tak zrovna Helena a Anna mi prídu minimálne rovnako tvrdé ako Kristína. A vlastne aj tá Juliana, to už potom skôr tá Júlia znie jemnejšie.

michellemary
16. aug 2024

Juliana je krásne meno, ak sa vám obom páči, a máte podobné len vo vzdialenej rodine, tak nie je o čom. 🙂 (Keby mala tvoja sestra Júliu, a ty dáš Julianu, tak je to trochu čudné, na vzdialenejšiu rodinu sa obzerať nemusíš.)

sandra811
16. aug 2024

@petracandle inak ja si tiež predstavím pri mene Helena prastarkú Helu🫠😊

culienka
16. aug 2024

Z týchto mien by som vybrala Juliana a Anna a miesto Heleny Elena . Júlia a Juliana sú síce podobne, ale podľa mňa by sa to dalo lebo nie sú rovnaké aj zdrobneniny by mohli byt rozdielne 😄

jablkovastrudla
16. aug 2024

Mne sa paci meno Klara, ked raz budem mat dceru tak sa tak bude volat 🙂

karolinakr
17. aug 2024

@petracandle 😀 presne to ma napadlo

karolinakr
17. aug 2024

hod si do klobuka všetky mena, vylosuj jedno, daj papier naspať a nech manžel losuje, možno vyberiete to isté ha!

rosavia
22. aug 2024

Ked sa vam obom paci Juliana, co takto este Mariana / Marianna?