Stale som sa smiala,ked si tu zienky pytali radu,ze ake meno. Ale dosiel na psa mraz, do terminu 1-2 tyzdne a meno nikde. Muzovi sa pacia Viktoria/Kristina, ale i Juliana a Natalia. Ja som zase za Sonu, Alexandru, Anicku, Helenku. Juliana sa mi paci, ale vo vzdialenej rodine dali meno Julia. Natalia je pekne,len je to kazde tretie dievca. Miska bola tiez v hre,ale vyznam mena sa mi nepaci. Surodenec ma neotrepane meno, priezvisko na B. Tak dajte napady,lebo uz sa vyhrazam,ze to bude Xenia alebo Tomaska (pozerala som rozsireny kalendar).
Z tychto Juliana. Ostatne su pomerne caste alebo sa mi nepacia 😅 Juliana je pekne.
Ako sa vola surodenec?
Keď sa vám obom páči Juliana, kľudne by som do toho išla, neriešila by som 🙂
Kľudne Juliana.
Soňa je krásne meno.
Helena je nadherne meno, ale to ma teraz o chvilu meniny. Mne sa velmi paci meno marion alebo claret. Mne sa paci aj julia, ale zase mame v rodine julianu. Ak mate vybratu viktoriu, co poviete na veroniku? Celkom dost si ludia zamienaju tieto 2 mena (a to sa mi nestalo len na svk)
My sme mali na zozname Klarku, Karolinku, Johanku, Hanku a Gretku... no mame Bruna ;)
My mame Adelku, a druhe som chcela Alenka alebo Janka.
No vidíš..ja by som dala tú Xeniu,ak sa hodí k priezvisku
Ja by som dala Julianu z týchto 😊
Anna
Sadnite si spolu, prezrite kalendar a mozno najdete este nejake, ktore sa vam obom zapaci a doteraz ste ho velmi neriesili.😁
Ak ste sa dohodli na Juliane, tak ju dajte. Aj ked za mna je krajsie Julia a bolo by mi jedno, ze je vo vzdialenej rodine, ved aj tak sa asi velmi stretavat nebudete. Inak z vymenovanych za mna Soňa. Nadherne meno.
Anička
Kristína, Soňa alebo Alexandra
Sona a Juliana sa mi celkom páčia, ale asi najviac Juliana, naša dcérka je naprillad Eliana 🙂
My máme Terezu.
Z týchto Viktória alebo Alexandra. Páči sa mi aj Natália, ale je ich fakt veľa. Aspoň v mojom okolí.
Manzel nesuhlasi takmer so ziadnym menom,co som hore spominala 🙂 u neho vedie ta Kristina a Viktoria. Jedine,co sme sa zhodli,tak ta Juliana,ale skrz tej rodiny,neviem. Chcem najma meno,ktore nie je tvrde (ako Kristina), ktore viem zdrobnit. Veroniku mame tiez v rodine. Hruza toto, mam dojem, ze chlapcovi sa lahsie vyberaju mena, tam hned od zaciatku som vedela, ze to bude Viliam,ak bude chlapec 🙂
Máme Grétu vyberali sme ešte medzi Kvetka, Agáta, Margaréta... Z týchto by som dala Anna alebo Juliána
@eva233 ty asi máš mimoriadna rada rastliny 😃😃 viď Kvetka, Agáta, Margaréta😃
Autorka, mne sa mená čo si vybrala nepáčia ani jedno - Helena, Anna sú mená pre staré babky. Manželove sa mi páčia aj Viktória aj Kristína aj Juliana. Ja by som vybrala si Juliana keď sa páči vám obom a je to pomerne "neokukané". Kašľať na to, že sa podobne volá decko v rodine, veď nie ste s nimi každý deň. A navyše v každej rodine sa nájde niekoľko Janov, Jožkov a neriešia to
K viliamovi z toho čo si uviedla by pekne znelo Viktória aj Juliana. Hodila by sa aj tá Alexandra a Natalia. Keby chcete VV u detí, napadla mi ešte Violka, Valentínka. Riad sa svojimi instinktami, bábätko ti napovie❤️
No tak zrovna Helena a Anna mi prídu minimálne rovnako tvrdé ako Kristína. A vlastne aj tá Juliana, to už potom skôr tá Júlia znie jemnejšie.
Juliana je krásne meno, ak sa vám obom páči, a máte podobné len vo vzdialenej rodine, tak nie je o čom. 🙂 (Keby mala tvoja sestra Júliu, a ty dáš Julianu, tak je to trochu čudné, na vzdialenejšiu rodinu sa obzerať nemusíš.)
@petracandle inak ja si tiež predstavím pri mene Helena prastarkú Helu🫠😊
Z týchto mien by som vybrala Juliana a Anna a miesto Heleny Elena . Júlia a Juliana sú síce podobne, ale podľa mňa by sa to dalo lebo nie sú rovnaké aj zdrobneniny by mohli byt rozdielne 😄
Mne sa paci meno Klara, ked raz budem mat dceru tak sa tak bude volat 🙂
@petracandle 😀 presne to ma napadlo
hod si do klobuka všetky mena, vylosuj jedno, daj papier naspať a nech manžel losuje, možno vyberiete to isté ha!
Ked sa vam obom paci Juliana, co takto este Mariana / Marianna?
Viktória