Ahojte, aké dievčenské mená sa vám páčia ? Naša prvorodena je Timea, uvažujeme nad Lilianou, ale nie som 100% presvedčená 😵💫
Nam na zozname ostala Klára,Karolína, Hana, Johana a Gréta..
Mne sa páči Lívia, Emília, Antónia, Petronela, Kornélia
Mne sa Páčia Lara, Sarah, Esther, Grétka
Mne sa paci Tánička, Tamia, Tamara
Charlotte, Stella, Marína, Diana a Nina sú moje srdcovky, Nina len moja, takže to viem už teraz, že by neprešlo. 🙂
@bibiankaa ja mam dcéru Júliu, ešte sme mali mat Terezku a keby mame dievčatko, tak by bola Marína
Mne sa veľmi páči Diana a Karolína, a tie aj mám .. ešte by som dala aj Luciu- ale to každú čo poznám mi nie je sympatická 😂
Hocico ine by som vybrala ako Lillianu,to je uz ako "Dobry den", vsade nejaka Lili🙈
My máme Violu a Malvínu. Liliana, Lilien, Liana…. Čo ti ja viem….také časté sú tie mená, všade samá Lilinka, Lilka. Mne to znie veľmi “maznavo”. Ale proti gustu…
Mám kamosku, ktorá má dievčatá Timeu a Teu. Mne by sa hodila Anita, spomenutá Emily, Lujza, Laura, Linda, Milada, Meda (kamoska v Litve má dcéru)…
Určite dobre vyberiete 😉
Marion, Claret, Herta, z tych klasickejsich Helena, Lucia, Katarina, Valeria, Veronika, Beata, Patricia.. tu by problem nebol vybrat meno...
Ja rozhodne Bibiana❤️
@anjelicek26 určite gréta
@stellarstar dobry vyber mas, mne sa tiez pacia
@petrakomenska no manžel vraví že mám dať po sebe Bibiána ale mne to príde divné 🤣🤭
Vivien a Meliska
Júlia, Alžbeta, Mariana, Veronika, Martina
@bibiankaa ja mám dievčenských mien na zozname toooolko že by som mohla rodiť do bezvedomia 😂😂 mám Normu, keby som mala ďalšie deti boli by Kornelija, Andrijana, Danijela, Dijana.
@bibiankaa aj ja rozmýšľam ale dat meno pre druhé dievčatko . Prvorodenu máme tiež Timeu. Mne sa paci meno Emily alebo Olívia, ale yoez neviem aké meno vybrať