Ahojte, vieme,ze konečné rozhodnutie je na nás, ale predsa... 🙂 Mená Agáta alebo Amálka sa nám doma rovnako páčia, aj Amália aj Agáta znie dobre aj pre dospelú ženu, každé má však svoje ale... V našej rodine mená skracujeme a v tom má výhodu Amália - Amálka, Ami, Aminka, Amaly, Mia,... Pri Agáte sa nám paci iba Agátka-Agi,Aguška... to nám ani veľmi z úst nejde 🙂🙂 viac menej sme boli rozhodnutí pre Amáliu, ale dostala sa mi do uší verzia mena Anália a to je pre mňa celkom facka (v živote by mi toto nenapadlo 😅) takže zase váhame... Máme štvorročného syna a ten o inom mene ako Amálka nehovorí 🙂🤷♀️ A za posledného pol roka v našej rodine pribudli 2 Agátky 😂
Amalia
Agáta
Poznám 2 Agáty, mam kvôli nim voči tomu menu takú averziu že aj keby som mala na výber medzi Agatou a Dezidériou tak jednoznačne vyberám možnosť č. 2 🤷🏼♀️🤣
Amálka.
Agáta je pekné meno, viac ako Amália sa mi páči Amélia.
Amélia 😉
mne sa pacia obe 🙂
tiez som mala minuly rok vybrate tieto 2 mena. ale mame maleho Miša :D
Amalka je krasne, aj Agata je fajn, ale spolužiačku Agattu prezývali špagáta.
Amalka
a inak deti su kreativne, ver mi, ze si najdu rymovacku aj na Agatku aj Amalku aj Zuzku aj Katku aj Bozidaru 🙂
Keby mám tretie dieťa a dievča, dala by som Agáta veľmi pekné meno, mám Améliu 😊❤️
Anália? vieš čo je análny otvor?.....len to neprekombinujte......Amália je krásne meno
jasne, vila Analka 😀 prestante mat cierne myslienky, ved zhovadit sa da kazde meno. mne sa paci aj Agatka aj Amalka aj Gretka aj Anicka ❤️🤗
@janinah no...veď práve že viem čo je to análny otvor...😅 preto som ostala zhrozená a preto je v hre opäť meno Agáta 😂😂😂
Amalka 😊
Obe 😊
Za mňa Amália, aj keď lepšie sa mi páči Amelia 🙂
Ja sa volám Agáta... neznášam, keď ma volajú Agátka ale keďže väčšina ľudí nevie ako ma pekne volať, už som sa s tým zmierila. Zažila som aj, že ma v rámci "veľkej zábavy " volali kamaráti Agina-vagína, takže kto chce, vždy si niečo nájde na každé meno 🙂
Agata....ale clovek nikdy nevie na akych debilov narazi....ako sa to da pri kazdom mene vpodstate🤔
Vyberte tretie, ked nie ste na 100% presvedceni ani s jednym. Amaliek je teraz velmi vela, ja som ho osobne uz teraz objedena.
Máme Amáliu 😍 voláme ju Amálka, Ejmy, Ejminka
Agátka ♥️
Amália je krásne meno ale v dnešnej dobe keď sa slovo "anal" používa tak rado a hojne..
A keď bude mať tvoja dcéra 15, ktovie ci to budu ešte vôbec praktiky v kurze..
Ale nateraz ma to odradza😟
obidve mena su nadherne,tie spotvorenia mien a vysmech si nevsimaj,ako chces ovplyvnit ludsku debilitu?ved vzdy sa nieco najde..a ked aj tak mas problem s amaliou,tak skus: amelia 😉
Amalka
Kto chce, tak vymyslí prezývku na akékoľvek meno. Na to sa teda pri výbere nepozerajte. Obe sú veľmi pekné ale mne je bližšia asi Amálka🙂
obidve su pekne, ale Amalia sa mi paci viac