Agáta alebo Amália

1. jan 2021

Ahojte, vieme,ze konečné rozhodnutie je na nás, ale predsa... 🙂 Mená Agáta alebo Amálka sa nám doma rovnako páčia, aj Amália aj Agáta znie dobre aj pre dospelú ženu, každé má však svoje ale... V našej rodine mená skracujeme a v tom má výhodu Amália - Amálka, Ami, Aminka, Amaly, Mia,... Pri Agáte sa nám paci iba Agátka-Agi,Aguška... to nám ani veľmi z úst nejde 🙂🙂 viac menej sme boli rozhodnutí pre Amáliu, ale dostala sa mi do uší verzia mena Anália a to je pre mňa celkom facka (v živote by mi toto nenapadlo 😅) takže zase váhame... Máme štvorročného syna a ten o inom mene ako Amálka nehovorí 🙂🤷‍♀️ A za posledného pol roka v našej rodine pribudli 2 Agátky 😂

elizabet173
1. jan 2021

obidve su pekne, ale Amalia sa mi paci viac

simsalabim
1. jan 2021

Amalia

maja637
1. jan 2021

Agáta

oliviakatka
1. jan 2021

Poznám 2 Agáty, mam kvôli nim voči tomu menu takú averziu že aj keby som mala na výber medzi Agatou a Dezidériou tak jednoznačne vyberám možnosť č. 2 🤷🏼‍♀️🤣

asia83
1. jan 2021

Amálka.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mpg
1. jan 2021

Agáta je pekné meno, viac ako Amália sa mi páči Amélia.

dencii
1. jan 2021

Amélia 😉

petamich
1. jan 2021

mne sa pacia obe 🙂

lyci
1. jan 2021

tiez som mala minuly rok vybrate tieto 2 mena. ale mame maleho Miša :D

karpina
1. jan 2021

Amalka je krasne, aj Agata je fajn, ale spolužiačku Agattu prezývali špagáta.

evka_3
1. jan 2021

Amalka

petamich
1. jan 2021

a inak deti su kreativne, ver mi, ze si najdu rymovacku aj na Agatku aj Amalku aj Zuzku aj Katku aj Bozidaru 🙂

linexys
1. jan 2021

Keby mám tretie dieťa a dievča, dala by som Agáta veľmi pekné meno, mám Améliu 😊❤️

janinah
1. jan 2021

Anália? vieš čo je análny otvor?.....len to neprekombinujte......Amália je krásne meno

zuzka251
1. jan 2021

jasne, vila Analka 😀 prestante mat cierne myslienky, ved zhovadit sa da kazde meno. mne sa paci aj Agatka aj Amalka aj Gretka aj Anicka ❤️🤗

autor
1. jan 2021

@janinah no...veď práve že viem čo je to análny otvor...😅 preto som ostala zhrozená a preto je v hre opäť meno Agáta 😂😂😂

rooberta
1. jan 2021

Amalka 😊

jaruska_12
1. jan 2021

Obe 😊

sazumak
1. jan 2021

Za mňa Amália, aj keď lepšie sa mi páči Amelia 🙂

martina1201
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
agata1376
1. jan 2021

Ja sa volám Agáta... neznášam, keď ma volajú Agátka ale keďže väčšina ľudí nevie ako ma pekne volať, už som sa s tým zmierila. Zažila som aj, že ma v rámci "veľkej zábavy " volali kamaráti Agina-vagína, takže kto chce, vždy si niečo nájde na každé meno 🙂

77daniela77
1. jan 2021

Agata....ale clovek nikdy nevie na akych debilov narazi....ako sa to da pri kazdom mene vpodstate🤔

senta_sofia
1. jan 2021

Vyberte tretie, ked nie ste na 100% presvedceni ani s jednym. Amaliek je teraz velmi vela, ja som ho osobne uz teraz objedena.

gurags
1. jan 2021

Máme Amáliu 😍 voláme ju Amálka, Ejmy, Ejminka

piskota81
1. jan 2021

Agátka ♥️

mareka49
1. jan 2021

Amália je krásne meno ale v dnešnej dobe keď sa slovo "anal" používa tak rado a hojne..
A keď bude mať tvoja dcéra 15, ktovie ci to budu ešte vôbec praktiky v kurze..
Ale nateraz ma to odradza😟

yasmeena
1. jan 2021

obidve mena su nadherne,tie spotvorenia mien a vysmech si nevsimaj,ako chces ovplyvnit ludsku debilitu?ved vzdy sa nieco najde..a ked aj tak mas problem s amaliou,tak skus: amelia 😉

engel76
1. jan 2021

Amalka

ewka9
1. jan 2021

Kto chce, tak vymyslí prezývku na akékoľvek meno. Na to sa teda pri výbere nepozerajte. Obe sú veľmi pekné ale mne je bližšia asi Amálka🙂