Ktoré meno sa Vám páči najviac? Máme doma 2 dievcata, a teda pre nás dve najkrajšie dievčenské mena. A teraz sa nevieme zhodnúť s manželom. Adrienn a Evelin Vám neprídu skôr maďarské? Aky je postup na matrike, ak chceme meno, ktoré v našom kalendári nie je, ako to z dokladovať, že to existuje? Ísť na matriku... A čo dalej? 🙂 ďakujem
Olívia krasne meno, tie dalsie dve za mna nie.
ani jedno... prepáč
Adrieen mi príde skôr ako mužské meno, pri Evelin ma hneď napadne za mňa trápna Evelyn, takže z týchto Olívia. Čo sa týka matriky, potrebuješ len preukázať, že je v nejakom inom kalendári.
@deti95060810 v pohode 🙂
@babovka2321 ďakujem za názor 🙂 tiež sa k Olivii prikláňam zatiaľ 🙂
to prve znie chlapcensky 😀 hen z tohto len olivia
@zuzanka.zuzu vážne? 😂 Poznám babu s menom Adrienn, je zo Slovenska. Vôbec som sa nezamyslala, že chlapčenské meno
Olivia
Adrienn je mužské meno, nie? Z týchto asi iba Olivia
Za mňa Adrien. K menu Olívia mam odpor. Ale to je iba môj názor, daj aké chceš.
Ja by som z týchto volila Adrienne (ale takto, s -e na konci, lebo Adrienn, to je ako keby to negramotny matrikár zapisoval)
@elementissa Adrienn je madarske meno, po slovensky je to Adriana
Mám Oliviu, takze za mna jasná volba
Mne sa nepáči ani jedno prepáč... Na matrike v pohode aké meno vyberiete také bude my sme už pred 18zimi rokmi mali cudzie mena
Olivia🥰
@lucia147852 a ako ju voláte v skratke?
Olívia je veľmi pekné. Hlasujem pre Olíviu 😉😊
Z týchto 3 Olivia a podľa mňa je to meno krátke a ďalšie skracovanie nepotrebuje. Stále nerozumiem potrebe tomuto skracovaniu. Tak keď chcem krátke meno, tak dám napr. Eva a nie, že dám Kristína a volám ju Kika. Čo ju chceš volať Ola?
@nanka888 mám kamošku, čo je Adriena, otec je Maďar. Môže byť, že v maďarskom kalendári je tak, ja len hovorím ako to na mňa pôsobí. Adrienne je tiež legitímne meno a vyzerá teda o dosť krajšie
@lalenka33 hej presne toto, že Ola 😆🙈 mám známu, moju rovesníčku, tiež Oliviu (vtedy to bolo raritné meno, u krpca v škôlke ich teraz máme 5 a na ihrisku pred domom sa stretávame s ďalšími 4), ale tú moju rovesníčku nevedeli ako oslovovať a celý život jej hovorili Ola... Ona sa tak aj predstavuje. Akože brutál 🤣
@elementissa Ja som zas cista madarka, ale take meno ze Adriena som este v zivote nepocula 🤷🏻♀️
A preco nemoze byt normalne Adriana,ale treba jej to skomplikovat tak,aby cely zivot musela vysvetlovat,ze je s dvomi N? 🤔 Aj tak jej budu hovorit Aďa.
Ja ju volám Olivia, lebo mne sa zdrivneninky nepáčia. Niekedy Olivcek. Ale volajú ju Olivka, Oli, Lili, Livka, Via
Z týchto by som dala Evelin, ale ani Olívia nie je škaredé meno...
Adrienn sa mi pre ženu nepáči, lebo ja si pod týmto menom predstavím chlapa... 💙
a dievčatá doma majú aké mená? 🙂