Ahojte.. zaujima ma len nestranny nazor, ktore z tychto mien je vam sympatickejsie?🙂
Adela
Ja sa volám Aneta takže som za Aneta zo svojim menom som spokojná🙂
Aneta
Obe su pekne.
Adela.
Adela. Aneta absolutne nie, to uz skor Anita. Co clovek, to iny nazor, vyber podla seba a nenechaj sa ovplyvnit.
@andrea78 alebo ŽANETA 😅😅😅
Adelka 🙂
U mňa sú to rovnaké mená, ani top a ani také, čo by sa mi nepáčili, skôr ich vnímam neutrálne. Ale sympatickejšie je mi Aneta, pekné slovenské meno a hlavne dosť ojedinelé. Adeliek je celkom dosť.
1. Obe sú pekné.
2. Tu ti každý povie iný názor - to TY musíš zistiť, čo sa ti viac páči
3. Skús si niekoľko krát po sebe povedať meno aj s priezviskom, potom si skús vytvoriť rôzne zdrobneniny a prezývky, aké sa z takého mena dajú vytvoriť... poprevaľuj si ich na jazyku, hovor si ich nahlas... a zisti, s čím si stotožnená a čo ti nesedí.
@ariannazara Okrem Paríškovej si jediná Aneta čo poznám. 🙂
Anetka je krasne... aj Anet ked jej povedia
u nás v čr je Aneta docela běžné jméno, znám nejmín čtyři,a Adéla ani nemluvě. obě jsou pěkná, takže at vybereš jakékoliv, vybereš určitě dobře
Ked sa nevies rozhodnut tak skus podla datumu menin a narodenin aby neboli pri sebe, alebo podla vyznamu mien. Popripade ja som napriklad davala tak, aby mali surodenci pri sebe meniny a mohli sme robit jednu oslavu 😅
Este by mohla by Anela alebo Adeta
@marsmykkok 😘ja tiež nikoho
Obidve sú pekné, mne sa lepšie páči Amélia a volajú ju Amy.
Adela
Ja som sa v poslednej dobe nestretla zo ziadnou Adelou
Ja mám dcéru Anetu, ale Adela sa mi páči úplne rovnako, za mňa hociktoré z nich 😁
Viac sa mi páči Adela.
Adelka
poznam zenu, co ma dve dcery - adelu a anetu.. takze daj barsktore a s druhym pockaj 😀
Adela
Aneta. 🙂