ahojte neváľa sa vám niekomu doma náhodou táto kniha?
Mam tu knihu, ale chcem si ju nechať. Jedine, ze by si v nej chcela niečo pozrieť.
@limetka69 ak sa kniha nenachádza vo knižnici vo vašom meste, požiadajte v knižnici vo vašom meste o MVS (medziknižničná výpožičná služba). Kniha príde poštou do vašej knižnice (kde ste registrovaná ako čitateľ), tam si ju môžete na mesiac požičať, pofotiť čo chcete a knihu do tej istej knižnice vrátite a vaša knižnica ju pošle späť do knižnice, kde bola vypožičaná. Ukazuje mi, že knihu majú určite v: Krajská knižnica Ľudovíta Štúra Zvolen a v: Miestna knižnica Petržalka
ahoj našla som tu ANTIQUART ulica Hlavna 2939/137 je to v prešove a tam som ju našla je to asi antiqvariat stoji tam 5,50 presne tu čo zhaňaš a ta ista pobočka je aj v Košiciach na Moyzesova 24 Košice sú to kamene predajňe žiadne nič netreba objednavať skús tam našla som ju tam
Na fb sú také skupiny, kadejaké burzy kníh, spýtaj sa tam, ja som už v pár takých skupinách našla staršie knižky, hlavne detské čo som si pamätala z detstva a chcela som ich pre moje deti