Vie mi niekto poradiť viac generačný román pre deviatacku, hlavne aby to trošku bavilo 😉
Ďakovala
A čo Anna zo zeleného domu?
Vtáky v trni? Teraz dávali v tv aj seriál.
Udolie rozhodnutia
@lalala2020 Anna je viac generačný 😯😯
@mita30 tak sa najskôr nazvať nedá, ale myslím, že pre baby super čítanie
Floriovci, Sága rodu Forsytovcov
@mita30 ja som v tom veku zhltla Kvety v podkroví
Betty Macdonald: Co život dal a vzal
Ďakujem ma z čoho vyberať tak snáď 😉
Mna ako 15-16 rocnu nikdy nebavilo citat viacgeneracne romany a klasicke romany ako vtaky v trni a tak Poznam ich a citala som ich viac z donutenia ako z radosti.Ale mama mi potom kupila knihy od Lauren Kate a od P.C Castova.Vtedy romanticke knihy o upiroch boli len v plienkach a bola to nova téma.Tak ma zo velmi zaujalo,ze som zacala citat viac a viac.A dnes jediny zaner ktory citam je hlavne o krimi, historické,vojnove,fantasy a mysteriozne.Najviac zastupene mam svedske kriminalky.Za rok si kupim mozno aj 10 knih dokopy.Ale romantické romány dodnes nemám rada.Nechaj si dceru vybrat vlastny zaner.Zober ju do knihkupectva a stravte tam par hodin Nech di vyberie vlastny zaner sama a nie podla toho co je podla teba najlepsie. Ja napriklad tam travim aj 2 hodiny kym si vyberiem to co ma zaujme
Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj by už deviatačka mohla, myslím si. (Požičiavala som ju prváčke na strednej, a páčila sa, hádam tam nie je až taký rozdiel...)
@mita30 Klasiku? Ja som v jej veku zhltla Červené víno. Páčilo sa mi aj filmové spracovanie.