Uhádnete názov knihy?

jankafresova
20. sep 2024

Príbeh o dvoch rodinách dospelých ktorí sú rozhádaní už celé roky. Jedna rodina druhú nenávidí.
Ale najmladší pubertiaci sa stretnú - 13ročná baba z jednej rodiny a 16ročný chalan z druhej spolu začnú chodiť. Rodiny rozzúrené obidve, že to čo má byť, prečo si si musela vybrať práve toho? Veď ich nemáme radi, nevieš rešpektovať svojich rodičov?

Pubertiaci nie a nie prestať, tajne sa stretávajú, a keďže im rodičia stále bránia spolu chodiť, nakoniec obaja spáchajú samovraždu. Teda, jeden to iba predstiera, druhý si myslí, že životná láska umrela, tak sa zabije naozaj. a na to ten druhý tiež.

A rodiny na to že hmmm, asi by sme mohli už ten dlhoročný konflikt aj ukončiť.

aknaj
20. sep 2024

Rómeo a Júlia

h2
20. sep 2024

@jankafresova Sledujem tu v posledných dňoch enormný nárast tvojich "divných" príspevkov a rozmýšľam, čo je za tým. 🤔

diewcatqoo
20. sep 2024

Ako velmi sa musi clovek nudit, aby zakladal taketo temy... 🙄

biba_18
20. sep 2024

@h2 náhodou, to o tom nemovi čo som tu čítala minule bolo super, som to rozposlala kade komu, sme sa nasmiali ... hento s rómeom a júliou bolo ľahké ...

biba_18
20. sep 2024

@diewcatqoo každý sa zabáva svojim spôsobom ...

h2
20. sep 2024

@biba_18 Alebo skôr, ako hovoril jeden môj známy zo Záhoria: "Každý buázen ináč buázní." (Píšem, ako to on hovoril, spisovne to nie je ono.)

snowdrop_
20. sep 2024

@diewcatqoo dievcatko, ulavila si si? Je to ocividne velmi inteligentna a mudra zena. Nepise nic, co by niekoho urazalo alebo niekomu ublizovalo. Slusne diskutuje na rozne temy, NAROZDIEL od teba.

diewcatqoo
20. sep 2024

@snowdrop_ kde diskutujem neslusne?

snowdrop_
20. sep 2024

@diewcatqoo pises zbytocny ustipacny komentar a prevracias ocami, to je v poriadku? Ano, mozno sa nudi..mozno ma zle obdobie..mozno sa nema s kym porozpravat..a mozno aj ty sa nudis, ked citas diskusie na modrom konikovi a pises zbytocne ustipacne komentare inej zene..zeny by sa mali podporovat a byt k sebe mile. Asi mas zly den, prajem ti, aby si ho mala pekny 🙂

zic
20. sep 2024

Ono to nie je ani tak kniha, ako divadelna hra...

nelka93
20. sep 2024

Je to romeo a Júlia, až na to, že ona to nepredstiera, je v bezvedomi/spí

prasiatko30
20. sep 2024

Ta nezobrali na vysku a nudis sa doma?

vanilkovazmrzka
21. sep 2024

@h2 co je na nich divne? Ze ta nutia trochu premyslat?

0silvia0
23. sep 2024

@jankafresova mna by skor zaujimalo, preco si lajkujes vsetky svoje prispevky.